Şimdi Ara

Atilla Kesebilir Miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aragaz.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: starsemih

bana göre bunlar post kasmak için yazılan yazılar çünkü ne keseceğini sen bilmessen biz nerden bilellim sen bir tane atilla bul saldır kesebileceğini anlarsınn

Sen ne diyosun ya ben bişi soruyom senin yazdığına bak asıl senin yaptığın post kasmak
    quote:

Orjinalden alıntı: seozkut
    attila degil mustafa bile kesersin

Haha çok komik komedi bi yapıyon

Bu konuya düzgün cvp veren ark.lara tşkler...

• Ben 62 lvl Asas ile healersiz kestim. sende sıkarsan kesersin. (tabi sc ile )
  • atilla ların atak yok onlarda ben mage yim canım 877 bana bi vuruyyooo 400 can kalıyooo atillada defans var ve kendine heal veren en iyi yaratık
  • kesersin
  • buff olsun potla kesersin
  • bencede kesersin hele bütün millet ks yapmaya başlayınca daha kolay kesersin
  • BİZ NERDEN BİLELİM SENİN KESİP KESEMİCENİ GZL Mİ OYNUON KÖTÜ BİLMEDİGİMİZ İÇİN.AMA 61 LWL OLDUGUN İÇİN İYİ OYNADIGINI TAHMİN EDİORUM BNCE KEERSİN
  • walla dibine girersen rahat kesersin ama slayt vurimd ersen yatarsın harbiden alanı çok fena koyuyo helede 61sin resistin fazla yoksa ama altına gir çok fazla vurmuyo potla rahat kesersin he unutmadan sana tavsiye yanında en az 60 tan po bulundur biraz uzun sürüoda
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HobgobliN_

Bu char kesebilir mi kesmesi için kaçlık heal felan lazım??
    Lwl 61 KasarHood
    Dual Cleaver+8
    Takıların Hepsi +7
    +7/12 Fp set ??

Diğer konuya yazdım ama cvp yok b yorum yapın ona göre atilla beklicem bi bufferla..

kesersın atılla ne sen dm bıle kesersın
    tmm tmm bırakalım gırgırı kesersın kanka
    samba da kesersın:P
  • LWL 57 DE 1030 ATAKLA 6 DAKİKA SÜRDÜÜ DRAİN OLMASA DAHA UĞRAŞIRDIK
  • Havada kesersinn Bi buffun olsa
  • keser sin 1900 buff bide 960 heal rahat kesersin onu bitirince bide üstüne atrass kesersin tatlı niyetine o afiyet olsun
  • ben lwl 53 çarla kestiim tabi parti wardı 960 buf wardı bide heal wardı 960 ben pot kullanarak kestiim

üstümdekiler

+7 fp set

+7 clwar duel

+5 takılar
  • BENDE KESERİM:d

+7 FULL ÇTN SET ( KOLLU KHARİÇ +8 FP)

+1 REBİRTH GLAVE

+8 STR TAKILAR

BİDE SUNDRİESDEKİ FR DEN ALDIMI KEERŞM HERHALDE

LWL 61 BERSERKER HERO
  • SEn onu kesmen için ilk önce +7 chitin ve 1500 buff olduktan sora bide 960 healer iş tmm

işin kolay deil ama hyrlı ossun
  • Ben buffsuz lvl 63 asasım la daldım vede yatmadım taki pot bitene kadar hp sininde yarısndan fazlasını indirmiştim hemen press ok yaptım gelene kadar kesmiş biri kimbilir kime gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 6 Eylül 2006; 20:37:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.