birincisi takarken elektrik kablosu takmam gerekiyodu hd ye de benim hd sata olduğu için dönüştürücüyü taktım birde windows başlarken enteresan renkler oluyo ekranda sonra başlıyo şu anda o bilgisayarı kullanıyorum sorun yok gibi ama sorun varsa yüklenmemek lazım die düşünüyorum... neyse bi de agp slotlu...
kimse umursamamış :(
arkadaşım sorununu açık ve net bir şekilde açıklarsan yardım edebiliriz belki. ama şu yukarda yazdığından bi şey anlamak imkansız...
yazdıklarından anladığım kadarıyla ekran kartını tam takamamışsın win başlarken renk sorunu bu nedenden dolayıdır. Ekran kartını sök tekrar tak.
o ekran kartının kitapçığında power kablosunun bi ucunu hddye bi ucunu powera bi ucunu da ekran kartına takılmış gibi gösterdi diye senin de hddye onun powerını takmak gerekmiyodu..senin powerınden çıkan 4lü ufak şeyi de direk ekran kartına takabilirsin..powerda da sata power kablosu varsa sataya direk onu tak çeviriciye falan gerek yok..
ayrıca senin sorununu anlayamadım...o ekran kartının 256 mb versiyonunu dün arkadaşa aldık onda da 1-2 defa abzürd hatalar (seninki gibi) verdi falan en sonunda düzeldi..driverlerını internetten güncellemeyi dene..
valla hdd ye takman gerekmez demişsin de ben kutuyu açar açmaz stop die bi yazı çıkıp bu şemayı gösterince gerekli bişi olduğunu düşündüm...
sorunu bu kartı takanlar anlar die düşünmüştüm ama yanlış anlatmışım galiba gerçi hala nasıl anlatacağımı çıkaramadım her şey çalışıyor şu an tam takır ama bi windows başlarken böyle kapalı kanallarda dııııt die ses çıkarken olan görüntü varya onun birbirine girmişi gibi bi ekran çıkıyo sonra başlıyo bilgisayar
quote:
Orjinalden alıntı: f.so
valla hdd ye takman gerekmez demişsin de ben kutuyu açar açmaz stop die bi yazı çıkıp bu şemayı gösterince gerekli bişi olduğunu düşündüm...
sorunu bu kartı takanlar anlar die düşünmüştüm ama yanlış anlatmışım galiba gerçi hala nasıl anlatacağımı çıkaramadım her şey çalışıyor şu an tam takır ama bi windows başlarken böyle kapalı kanallarda dııııt die ses çıkarken olan görüntü varya onun birbirine girmişi gibi bi ekran çıkıyo sonra başlıyo bilgisayar
evet biliyorum o şemayı
mesela psudan çıkan o küçük 4lü kablo boşta değilse şemayı izlemen doğru fakat senin psuda zaten varsa o 4lü ayrıca kutudan çıkan kabloyu kullanmana gerek yok..boşuna kablo fazlalığı yaratır