Şimdi Ara

ATİwinflash Hakkında Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden bi konuda yardım istiyorum lafı uzatmadan sorunuma geçeyim;

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/AMD-Radeon-HD-7970-GHz-Edition-Bios-Modlama.htm

arkadaşlar ben bu videoyu izledikten sonra denemek maksadıyla indirip kurdum. Sonra pc'ye reset atmam gerekti reset attım kasa çalıştı ancak ekrana görüntü gelmedi.
    Bi süre uğraştım ekran kartını çıkardım ramleri çıkardım taktım felan en sonunda biosuda sıfırladım ancak yine bi sonuç alamadım. Son kez bi çare hdmi kablosunu çıkardım ve vga kablosunun ucuna dvi çevirici takarak kullandım ve ekrana görüntü geldi ancak bi türlü hdmi ile görüntü almayı beceremedim.Birde bu kurduğum programı silebilir miyiz? Belki öyle sorunu çözebiliriz. Çünkü tekrar kurmaya çalıştığımda bu program var gibisinden bişeyler diyor. Bu sorunuma bi yardım bekliyorum herkese teşekkürler şimdiden.

Not: Kablo bozuktur demeyin. Sıfır kablo açtım taktım olmadı
    Ekran kartı veya monitörün girişlerinde arıza olacağını zannetmem çünkü bu programı yükledikten sonra oldu tesadüf olamaz
    Sistem

Ekran Kartı Sapphire Hd 7970

İşlemci Fx 8350

Anakart Asus m599fx

SON bir durum daha ekleyeyim, ne driver yükleyebiliyorum, ne oyun açabiliyorum. Driveri ilk yüklemeyi deniyorum reset atıyorum ancak sonra yüklememişim gibi ekran kartı yok gösteriyor yarın format atmayı deniyeceğim son çare olarak olmazsa bir bilgisayarcıya gösterme vaktidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birincikinci -- 11 Mart 2014; 1:39:33 >

• Onboard ekran varsa oradan açıp kartı tekrar flashlayın, reset attığınızda işlem tamamlanmamış ise kart o yüzden açılmıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykt1

Onboard ekran varsa oradan açıp kartı tekrar flashlayın, reset attığınızda işlem tamamlanmamış ise kart o yüzden açılmıyor olabilir.

anakartın onboard'ı yok yükleme tamamlanıyor sonra kendisi reset atmamı istiyor mecburen atmak zorunda kalıyorum, birde dediğim gibi sadece hdmi da bir sorun oldu bilgisayarı aldığımdan beri hdmi olarak kullanıyorum ancak bu olaydan sonra sadece dvi çalışıyor hdmi dan görüntü gelmiyor.
  • Orjinal biosu bulup flashlayın düzelir büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.