Şimdi Ara

Atlanta box - iptv ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu islerden sıfır anlayan bırı olrak soruyorum.benım evıme 100 mbps internet baglandı..ben yurtdısındayım ve tr kanalları ızlemek ıstıyorum..

bu atlanta box larda bu iptv olayı var sanıyorum..sımdı bu sıstem nasıl calısır? ben bu cıhazı yurtdısına getırsem izleyebilirmiyim tr yayinları? bu sistem soylemı calısır yani canak yok birşey yok sadece receiver interneti bagla sonra ıcıne sanırım yazılımla adresler atıyorsunuz tam anlamadım nasil oldugunu ve oylece izliyorsuuz?

biri lutfen yardım etsin..cunku bır yakınım yakında trden gelecek..onunla getirtmeyi dusunuyorum

• İP TV İLE FLN NE UGRASİYORSUN BE ARKADASİM AL 2 YILLIK DSMART MODULU TAK TV YE VEYA UYDU CIHAZINA 2 YILLIGI YAKLASIK 600 TL 300 EURO BİLE YAPMAZ İP TV LERDE VERİM ALAMZSİN DONAR GİDER GORUNTUN HERNEKADAR HIZLI NETİN OLSADA ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

İP TV İLE FLN NE UGRASİYORSUN BE ARKADASİM AL 2 YILLIK DSMART MODULU TAK TV YE VEYA UYDU CIHAZINA 2 YILLIGI YAKLASIK 600 TL 300 EURO BİLE YAPMAZ İP TV LERDE VERİM ALAMZSİN DONAR GİDER GORUNTUN HERNEKADAR HIZLI NETİN OLSADA ..

adam yurtdısındayım yazmıs dıkkat ettınmı , canagı yokmuş! belkı turksat cekmıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakarınn -- 5 Ekim 2012; 2:19:27 >
  • Vay anasını be; ben su an 96kb hız ile bağlanıyorum, adam 100 mb diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruna gelince atlanta HD box tan ip TV'de verim alamazsın. Onun yerine hem daha ucuz, hem daha fazla özellikleri olan yine hdmi çıkışlı android tv box ürünleri satılıyor; tam sana göre...

• ÇANAGIN YOKSA netten tv izlemek istersen 20-25 tane türk kanalının oldugu digiturkweb e üye olursun bir cok kanalı HD formatında izlersin.. buda bir nevii IP tvdir :)

www.digiturkplay.com türkiyeden ve türkiye disindan olmak üzre iki farklı versiyonu var sitenin (auto browser seni yonlendirir) lig tv 1 2 3 dahil bir cok kanalı üye olup aylık veya yıllık odemelerle izleyebiliyorsunuz..
  • bana bu androidli olanlari onerdiler..anlamadigim nokta bu hdbox smarti alsam androidli olan yine buna canak falan alacakmiyim..yoksa tek receiver+internet yetermi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV8 HD İPTV LİNK ARIYORUM!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

ÇANAGIN YOKSA netten tv izlemek istersen 20-25 tane türk kanalının oldugu digiturkweb e üye olursun bir cok kanalı HD formatında izlersin.. buda bir nevii IP tvdir :)

www.digiturkplay.com türkiyeden ve türkiye disindan olmak üzre iki farklı versiyonu var sitenin (auto browser seni yonlendirir) lig tv 1 2 3 dahil bir cok kanalı üye olup aylık veya yıllık odemelerle izleyebiliyorsunuz..

cakak digiturk tr ye200 tlye bize 300 dolara veriyor..icinfede kanal yok adam gibi

• kısaca yuhhh..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.