Şimdi Ara

Atlanta HDBox = Turbo-HD-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu iki cihazı karşılaştırırsak (beraber gören , kullananlar için soruyorum) hangisi daha iyi SD-HD görüntü veriyor, hangisi daha stabil ser... çalışıyor, hangisinin kanal geçişleri daha iyi vb. gibi

Atlanta hdbox çift modüllü 400 tl herşey dahil 12 taksit
    http://www.hepsidijital.com/ATLANTA-HD-BOX-T_197842.html#0

Turbo-HD-2 225 tl herşey dahil.
    http://www.hepsidijital.com/HIREMCO-FX-TURBO-HD-2_228237.html#0

Arada bayagı fiyat farkı var bilen, kullanan, gören arkadaşlar fikrini söylerse bugün alalım bir arkadaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moulin Rouge -- 26 Mart 2012; 12:15:57 >

• Git Hiremco Al yada Next,diğeri 4 yıllık cihaz yazılım desteği yok var diyen TP listesini güncelleyendir yazılım desteği bundan ibaret. Nahalet olsun Atlanta aldığıma.... Kullandım bu arada Hiremco,Kullanımı basit,diğerinde çok uğraşıyorsun herşey için.
  • Merhaba,

Bende atlanta hd box aldım bundan 2 hafta önce... Eğer bana soracak olursan atlanta hd box alma derim. Ben çok araştırdım. Okadar övüp bitiremedikleri atlanta hd box sd görüntü kalitesi tamamiyle vasat. Yazılımla alakalımıdır diye birçok kez güncelleme yaptım ancak değişen herhangi bir durum olmadı.
    Kanal geçişleri vs güzel ama illede görüntü noktasına takılıyorsan tavsiye etmiyorum.

Diğer bahsi geçen cihazda zaten diğer evimde takılı hala aktif olarak kullanılıyor. Hiremco turbo Hd. Görüntü kalitesi atlantadan iyimi tabiki değil.
    Yani anlayacağın kıyaslama yapmak istediğin her iki cihazda vasat...

Bu konu üzerinde çok durmuştum ve araştırmalarımda hep amaç sadece görüntü kalitesi ise NETA markalı uydu alıcının tavsiyesi var. Donma, ısınma vs gibi sorunları yokmuş. Ancak cihazı sadece görüntü için kullanabilirsin çok kapsamlı özelliklere sahip bir cihaz değil. Ben atlanta hd box ı 1 hafta kullandım veya kullanmadım şuanda satışa koydum satıldığı zaman neta alacağım.

Saygılar

• Sağolun arkadaşlar, amaç ser... oldugu için bu ikisini sordum satıcılara gidip sordugumda çogu Turbohd2 önerdi aradaki fiyat farkınıda görünce ilgimizi çekti.

Yoksa sadece görüntü olsa direk neta 6400 alacagız ama işin içinde ser.. da var.
  • Linux tabanlı, açık kaynak kodlu Enigma 2 Tabanlı Broadcom İşlemcili Cihaz...

Gigablue HD 800 Solo (Modül Desteği Var)
  • TurboHD2 alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moulin Rouge

TurboHD2 alındı.

fiyatına göre iyi bir cihaz.
    dsmart modülde takabilirsin hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: Moulin Rouge

TurboHD2 alındı.

fiyatına göre iyi bir cihaz.
    dsmart modülde takabilirsin hem.

evet çok ucuz geldi arkadaşada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaput

Git Hiremco Al yada Next,diğeri 4 yıllık cihaz yazılım desteği yok var diyen TP listesini güncelleyendir yazılım desteği bundan ibaret. Nahalet olsun Atlanta aldığıma.... Kullandım bu arada Hiremco,Kullanımı basit,diğerinde çok uğraşıyorsun herşey için.

Atlantaya gene ali bey ayzılım veriyor cihaz süper oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.