< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Atlantis.Fiber İle evime net bağlattım. (3. sayfa)
-
-
Seconder dostum sen hız kaç alıyorsun telden wifi ile test yapınca?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Atlantis neti kullanırken 100-10 paket kullanıyordum ev içinde 90 95 arası stabil veriyordu 6 aydır türktelekom kullanıyoum binama fiber geldi 1 gecede tt türknet superonline kutu bıraktılar ama dediğim gibi atlantis net kullanırken 100lük paketim varsa da wifi ile 90 95 arası veriyordu.
-
Dün geldiler akşam 8 gibi 2 teknisyen yeni bir modem getirmişler taktılar şimdilik sorun öncekine göre düzeldi wifi ile 300 alıyorum kablolu bağlantı pc ile 700 görüyorum kopma sorunuda yok. Ama modemin kapsama alanı çok dar modemin yanında 500 mb hız alırken 5 metre ileri gitsen maalesef 200'e düşüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba,bende pınar mahallesindeyim.Binaya kutu geldi fakat çok şikayet okudum.Yurt dışı çıkışlarının çok yavaş olduğu sürekli kopmalar olduğu ve steam gibi oyun indirmelerinde hız limitlerinin olduğu gibi.Akşamları yoğun saatlerde nasıl stabil mi ,streaming sitelerinde donmalar oluyor mu ,oyunlarda pinglerin nasıl vdsl'göre ?Kendi modemlerinden başka modem kullanımına izin vermiyorlar mı ?
-
Hocam 1 sene kullandım sorunsuz sıkıntısız kullandım. 1 senedir Türk Telekom kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Esenyurt Örnek mahallesi ne fiber altyapı gelirse hemen Atlantis e geçiş yaparım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X