Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
32
Favori
84.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #42
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

peki benim hala internete giremiyor olmamın sebebi ne olabilir?

• zeynelkoc kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Abone numaranızı dm yolu ile iletirseniz kontrol sağlayalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler hızlı aksiyon alıp problemimi çözdüğünüz için :)

• @AtlantisNet Destek ozelden mesaj gonderdim kontrol edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 18 Ağustos 2023; 9:43:37 >
  • Merhaba. Sultaniye mahallesi ne durumda? Mehterçeşme 1819 sokak çalışmalar ne zaman başlayacak? Bilgi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adresimde normalde sadece adsl var. Sizin sitede sorgulayınca 100mbps tesis paylaşımlı çıkıyor. Ne oluyor bu?

• OmC43 kullanıcısına yanıt
    Altyapınızda değişiklik olmuş olabilir.

• Dnz900 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba; 1819 sokak ekim ayı içinde tamamlanması öngörülüyor.

• Merhaba altyapı sorgulamadan sorgu yaptığımda, Tesis Paylaşımlı VAE 100 Mbps Download / 8 Mbps Upload 250TL Taahhütsüz şeklinde bilgi çıkıyor. Bu rakamlar giriş sayfasında verdiğiniz bilgiler ile uyuşmuyor. Aydınlatabilir misiniz?

• Kablosuz Wifi tarifesi ne oluyor onu anlamadım?her yerde mı kullanabılıyoruz?

• @AtlantisNet Destek ozele bakarmisiniz video gonderdim.

• mcsd M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE TT altyapısıyla verdiğimiz hizmettir.
  • Merhaba, fiber altyapımızın henüz olmadığı bölgelerde kullanıyoruz. Abonemizin çatısına anten takıyoruz ve istasyon noktalarımızda ki vericilere bağlıyoruz. Bu sayede abonelerimizi internete çıkarabiliyoruz.
  • jeannen J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol sağlıyorum.
  • Bugün ekipleriniz geldi kurdu sağolsunlar. Biraz stabilite problemi var gibi gözükmekte ama emin olabilmek için daha çok test yapacağım.2017'den beri üyesi olduğum Turknet'in son 1 aydaki rezillikleri yüzünden size geçtim. Umarım pişman etmezsiniz.

Artıları

+ Belirttikleri süre içinde geldiler.

+ Personeller işlerini çabuk hallettiler

+ Hız testleri fena gözükmüyor (uzun süreli kullanımda ne olur bilemem)

Eksi olarak gördüklerim şunlar

- Ekibinizin bilgi seviyesi yetersizdi fakat aralarından bir tanesinin kibarlığı durumu idare etti.

- Bağladığınız cihazlar taş devrinden kalma. Özellikle wifi performansı çok komik seviyelerde huawei hg255s

- Cihazlar bildiğin elden ele dolaşmış, sigaradan sararmış durumdalar.

- Cihazlara taktığınız adaptörler orjinal değil. Bu durum cihazları zimmetlediğiniz kullanıcılar açısından riskli.

Ben faturaya yansıtma seçeneği ile günümüze uygun daha düzgün cihazlar beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 1 Eylül 2023; 18:44:4 >

• Sanat Günesi kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Dört gün olmuş daha ama ben de sizin gibi Turknetzedelerdenim nasıl gidiyor Atlantisnet ?

• nkaylan N kullanıcısına yanıt

Suanda hersey harika :) hizli ilgileniyorlar, dusuk ping hizli internet :) gece baglanti kopma sorunum vardi o da cozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 6 Eylül 2023; 11:21:9 >
  • nkaylan N kullanıcısına yanıt

Forumdaki sorumlu arkadaş artık bakmıyor sanırım.

Cihazlar çok eski onun dışında hız stabilitesini kaybediyor bazen. Özellike wifi konusunda cihazlar çöp denilecek seviyede. Yani misal download yapıyorsun 80-90 giderken 50-60 oluyor ''bazen''. Bu bahsettiğim stabilite sorunu sürekli olmuyor ama. Ping sorunu yok.

Evrak işleri kurmaya gelen ekip tarafından 5dk içinde hallediliyor. Ve geldikleri gibi internetin aktif ediliyor. Uğraştırmıyorlar yani.

10 üzerinden 8 puanı var ki tr şartlarında bu gayet iyi.

Bunlar yaklaşık 1 haftalık kullanım tecrübem. Tabiki en ufak sınıntısında yazarım buraya. Zira benim babamın firması değil ben son kullanıcıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 7 Eylül 2023; 5:17:58 >
  • Merhaba arkadaşlar;

Esenyurt Sultaniye mah. oturuyorum evimde hem Türknet hizmeti var hemde 26 ağustosta Atlantisnet aboneliğimi başlattım şuanda Türknet aboneliğimi dondurdum daha sonrasındaki şartlara göre ya dondurmaya devam edicem yada iptal edeceğim.

Atlantisnetti 26 Ağustosta bağlattım demiştim paket bilgim de 1000 mbps indirme 1000 mbps yükleme asıl konumuza gelelim forumda daha öncesinde bu başlık altında yaşamış olduğum sıkıntıları okursanız görebilirsiniz o zamanlar ciddi anlamda kızmıştım Atlantisnette şuanki süreçten bahsedeceğim sizlere

dediğim gibi kullandığım paket 1000 mbps indirme 1000 mbps yükleme bununla ilgili özellikle kabloluda aldığım hız testin ekran görüntüsünde ekliyorum

wifide ise telefonunuz yada tabletinizin yada laptopunuz özelliklerine wifi bağlantı özelliklerine göre değişmektedir evet verdikleri modem superonline modemi hg255 di sanırım bendeki fakat ben onu kullanmıyorum eğer gerçekten bu hızlara yakın bir hız almak istiyorsanız wifi de öncelikli olarak wifi 6 destekli modem yada roter veya mesh sisteminiz olması gerekiyor kendi roterımda wifi 5 de 350 mbps leri görüyorum yakında aldığım wifi 6 destekli mesh sistemin wifi performans hız testlerinde paylaşacağım şuan an kargoda halen.

(ve bence 100 mbps paket için verdikleri modem yeterli)

özetle şuan gerçekten çok memunum bu hızlardan çevremdeki bir çok kişiyede Atlantisnetti tavsiye ediyorum çünkü fiyat bakımından bütçe dostu hemde paranızın karşılığını alıyorsunuz sorun çözme konusunda da hemen geri dönüş yapıyolar yapmasalar bile yeri zaten esenyurtta direk gidip yetkili kişlerle görüşebiliyorsunuz yani oraya buraya git derdi yok

teşekkürler ATLANTİS umarım hep böyle devam edersiniz ve ocak ayında yapmayı planladığınız zam konusunda da lütfen biraz daha düşük makul seviyelerde zam planlayın.

değerlendirmelerim 1000 mbps paket içindir.

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

• Merhaba, daha önce Osmangazi mh. için temmuz ayı sonunda tamamlanacağı bilgisi verilmişti. Ancak planlar değişti sanırım, henüz daha devamı gelmedi. Güncel olarak plan nedir? @AtlantisNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 7 Eylül 2023; 18:4:34 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.