Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Leeroy Genghis Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.741
Cevap
33
Favori
86.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
Giriş

belli başlı yerlerin interneti kesiliyor yeşilkent ve çevresi meydanın oralar ve esencan'da durumlar gayet normal

• Enano E kullanıcısına yanıt

Bunu peki size söylediler mi yoksa sizin tahmininiz mi? O yüzden demiştim AtlantisNet kendisi açıklarsa daha iyi olur diye. Eğer gerçekten öyleyse düzeltilmesini ummaktan başka çare yok.

• @AtlantisNet Destek Merhaba Gibirnet ile peering anlasmasi mi yaptiniz? :) Harika olur bizim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 1 Mart 2025; 20:0:56 >
  • jeannen J kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sizlere en iyi hizmeti verebilmek için şeytanla bile anşalabiliriz 😉

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Kullanıcılar olarak ne zaman gibi peering'e geçebiliriz :)

Diğer kullanıcıların yaşadığı kopmalar bu yüzden mi?

• jeannen J kullanıcısına yanıt

peering anlaşması sağlandı mı?

• Mr.Talha kullanıcısına yanıt
    Talha Bey, söylemelerine gerek yok tracert ya da traceroute ile kontrol edebilirsiniz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Uzatmadan yazayim, önümüzdeki ay yeni evime taşınır taşınmaz sizden hizmet almayı durduracağım.

Kızmayın. 4-5 aydır beraberiz ama son 20 gündür olmuyor.

Firma olarak size olumlu onlarca şey yazıldı ama olumsuz durumları da karşılamalısınız. Ancak yapamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 1 Mart 2025; 21:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Ankara'da var mıdır?

Mrb.sabit telefon hizmeti verebiliyormusunuz. bina girişinde Atlantis fiber kutusu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 2 Mart 2025; 13:41:26 >
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sabit telefon hizmeti sağlamıyoruz. Ancak internet hizmetiniz bağlandığında biçok firmadan sabit telefon hizmeti alabilirsiniz. Modeminize bağlayacağınız sabit telefon ile kullanım sağlamaya başlayabilirsiniz.

• Ne kadar çok olumsuz yorum var. Ttnet'i alt edecek bir firma bi turlu çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Ne kadar çok olumsuz yorum var. Ttnet'i alt edecek bir firma bi turlu çıkmıyor

Bu son 15 gün dışında olumsuz yorumu yok sorun var diye düşünüyorum. Yoksa normalde harika bir firma gigapon olan yerlerde 1000/1000 veriyor Ttnet onu bile doğru düzgün fiyata veremez.

• 12:30'DA gitti

• Ahmetkal123 A kullanıcısına yanıt
    Hizmet numaranız nedir kontrol edelim.

• @AtlantisNet Destek Merhaba ozele bakarmisiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 2 Mart 2025; 18:50:52 >
  • İnternetim var ama erişimim yok yine harika kendi kendine düzeliyor bu fakat sonrasın'da garip bir şekilde ping değerlerim yüksekliyor oyun içi

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

Normal'de 2,3,4 ms aldığım Türkiye Sunucusun'daki şuan ki Ping değerim garip yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabrien34 -- 3 Mart 2025; 22:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabrien34

İnternetim var ama erişimim yok yine harika kendi kendine düzeliyor bu fakat sonrasın'da garip bir şekilde ping değerlerim yüksekliyor oyun içi

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

Normal'de 2,3,4 ms aldığım Türkiye Sunucusun'daki şuan ki Ping değerim garip yani

mesela şuan tekrar normale döndü neye göre artıyor belli saati mi bunun anlamadım gitti valla aynı anda aktif konuştuğum arkadaşım bu sorunları yaşamıyor... bir ilginç ama anlamadım sevgiler saygılar

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.