Şimdi Ara

ATLAS V ve ATLAS IV işlemciler arasında ciddi bir hız veya başarım farkı var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: semih37

ben anlamadım bir çok kişi de anlamadı şöyle yapsak siz desenizki aynı mesafe arasında 533 mhz işlemci rotayı şu kadar sn de hesaplar 600+ işlemci sped yaparak şu sürede hesaplar

200km lik bir mesafede ne kadar zaman fark atacak sence üstad..??

a- 15salise
    b- 1 saniye
    c- 50 saniye
    d- 3 dakka
    e- 1 hafta
    f- hızlı hesaplayayım derken makine kitlendi..

hadi bil bakalım..!! ben bilemedim..

eminim baya da uzun bir zaman fark edecektir bu anlatılanlara göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 21 Şubat 2012; 1:17:23 >

• Vay vay kimlerle yazışmaya çalışıyoruz yazık bu forumu okuyanlara, daktiloya devam...
  • -bence bu konuda csr'nin kendi sitesine bakmak lazım(http://www.csr.com). ingilizcesi olan arkadaşlar bakarsa süper olur. mesela benim anladığım prima serisi var ki atlas V'den daha üstün. gerekli mi değil mi o ayrı konu.

-atlas IV tek çekirdekli mi demiştim o da arada kaynamış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 21 Şubat 2012; 8:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desailles

-bence bu konuda csr'nin kendi sitesine bakmak lazım(http://www.csr.com).

nereye bakarsan bak arkadaşım, sonuç farketmez. ister SiRFatlasIV™ ya da SiRFatlasV™ İşlemci farketmez. aynı işi yapar.

bir kullanıcı (tüketici) ve GPS cihazlarını yakından takip eden ve hiç bir ticari kaygısı (anlayan anlamıştır heralde ) olmayan biri olarak yazıyorum.

bu iki işlemcinin arasında dişe dokunur kat kat bir hız farkı olması imkansızdır. tek çekirdek ya da çift çekirdek olayınada takmayın bence.. çift çekirdek 600mhz işlemci yerine tek çekirdek 1000mhz işlemciyi tercih ederim..
  • Eh verilen bilgilerin seviyesi beni aşar malum 4 ile 5 ayni ha :) dogru dogru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 21 Şubat 2012; 19:38:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.