Şimdi Ara

atlet reyis parayı kırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

adam baya planlamis ama sinav surecinde her gun video cekmis mesela.en azindan 4.senede ilk 100e girip 19 yasindayim demiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    bi gün ilk yılda kazanmış gibi yapıyor.diğer gün de 2017de ist hukuka girdim diyor. son videosunda da sanırım 18-19 yaşındayım demiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • minik bi bekir avşar doğuyo herhalde
    yaptıgı şey tam olarak ne peki ?
  • şu sürekli tek kişiyle konuşur gibi konuşan çocuk muydu atlet reyis

• Bu çocuk diğerlerinden farklı başarısını gün gün çektiği için daha inandırıcı. Kazanıcaksa bu kazansın

• mert yıldız denen herif tam kolpa bu arada sürekli bi sınava bir hafta kala babası ölen bi kız arkadaşı oluyor ne bilim son ay başlayan gruptan bi kız oluyor eleman gri koç tayfayı buldu yardırıyo

• Mert Yıldız’ı ciddiye alamıyorum. Sjskdjsjs zaten vaka ornekleri Flash TV gercekliginde. Son 1 ayda basarabilirsin yok 15 gunde basarirsin... Bir kere akrabalari onu takdir etmemis diye onlara saydiriyodu falan djskfjsksjsj 19 yasinda miymis? Bence net 21 i var... Nargile reis...

• kobe6 kullanıcısına yanıt
    19 girisli universiteye yani ilk senesinde kazanmis olsa su an 19 olurdu. 2017de hukuku biraktigina gore 21 yasinda en az fena salliyor.

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 10 Eylül 2020; 19:16:2 >
  • Ben bu tarz kanalları izleyince sinirim bozuluyor ilk videoları güzel oluyor sonra papağan gibi ayni şeyleri konuşuyorlar hep atlet giyen çocuğun son 100gün videolarından birini izleyeyim dedim strese girdim videoyu bitirmeden kapattım onları izleyeceğinize abartmadan forum okuyun çok daha faydalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 20 Ağustos 2020; 14:57:0 >
  • başlıkla alakası yok ama bence şu "yks süreci" olayını çok abartıyor. bi videosunu izledim yok çalışmadan önce demiş ki ben bu sürece hazır mıyım vaaaovv. koçluk moçluk işine de girmiş. keşke eskisi gibi normal videolar çekse, mesela 2019 Türkçe soruları videosu zevkliydi.

• cemrekisa kullanıcısına yanıt
    Kısmen sıze katılıyorum hocam. Peki sizce bu eksikliği kapatmak için ne yapılmalı? Ne yaparsak gerçekten faydalı olabiliriz?
  • Bölümle ilgili video çek sınavı boşver özellikle daha teknik videolar olsun bu konuda içerikler oldukça zayıf zaten eğer o videolar için yeteri kadar donanımlı değilsen olduğun zaman çek sınav içerikleri artık doymuş durumda bence belki ilgi görürsün ama faydalı olmazsın bence

• LeopolDedalus kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

• kobe6 kullanıcısına yanıt
    Ben 2017 mezunuyum bu mert isimli arkadaşı yolda görsem abi derim hatta dedim kendi kendime nasıl 2019 mezunu bu kendisi cidden çok büyük gösteriyor ama olabilir metabolizma faktörü falan veya hazırlık okumuştur üstüne de okula geç yazılmıştır falan ama olayda bir bilinmezlik varmış .Ama esas olay olan Murat isimli arkadaş stratejik hareket ediyor .Sınava gireceği yıl gün gün vlog çekip derece yapmak cidden takdire şayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 21 Ağustos 2020; 0:55:7 >
  • Ümitcan sanırım YouTube a gireceksin. Gir aga. Koca bir DH arkanda.
    Kanalını aç 105.000den 9000e nasıl çektiğimi anlattığım bir video da çekeriz hocam

• Memduh Başgan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öncekilerin basit bir kopyası olmak istemiyorum.

• Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Derece yapınca süreç içerisindeki videolar değerleniyor. Ben de deneme çözerken kayıt altına almayı planlanmıştım ama hayata geçiremedim

• Sizin yaptığınız sonuç da çok güzeldi üstelik siz 3 farklı alanda yanılmıyorsam derece sahibi olup birinde birincisiniz çok güzel bir şekilde, dediğinizi yapabilseydiniz eğer national geographic channeldaki maceracılar gibi deneyimlerinizi paylaşabilirdiniz eminim ki çok fazla ses getirirdi .İnşallah siz de kanal açacaksanız istediğiniz başarıyı yakalarsınız 😁

• Hocam zaten esprisini yapıyordum. Kafanız karışıksa sorularınızı kendimce cevaplayabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.