Şimdi Ara

Atm para mı yuttu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paranız geri geldimi bugün benimde paramı yuttu uzun bir süreçmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

3 4 aya anca cevap veriyorlar. 2 seneye parayı yatırırlar.
    Kaç trilyon yuttu atm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Paranız geri geldimi bugün benimde paramı yuttu uzun bir süreçmi
    Yok ortak daha dün oldu olay tahminim pazartesi gelir sizinki hangi banka ne kadar yuttu

• quote:

Orijinalden alıntı: Reloudvzla

Yok ortak daha dün oldu olay tahminim pazartesi gelir sizinki hangi banka ne kadar yuttu

Alıntıları Göster
    yapı kredi sizin

• Vakıfbank şube içindeki atm bana içerideki personel çok yakın zamanda iade gerçekleşir dediler

• YouTube
    Kardeş Payı 7.Bölüm - Bir çikolata uğruna… Oğuzhan’ın otomasyon ile imtihanı!
    https://youtu.be/zp19Ua1aiSU

• "Para mi yuttu" mı ayri yazildigi zaman soru cumlesi oluyor. "parami yuttu" mi bitisik yazildigi zaman bir olayi anlatmis oluyorsunuz. Arkadaslar bununla eglenmisler yani ozetle. Sorunuzun cevabina gelirsek bankaya gore degisiyor bana ayni gun icinde iade etmislerdi

• Paranin miktarina ve bankana bagli bende atmde 300 tlmi yutmustu , enparayi aradim aninda geri verdiler atmyi sonra kontrol ettiler tabi dogrumu soyluyorum diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

"Para mi yuttu" mı ayri yazildigi zaman soru cumlesi oluyor. "parami yuttu" mi bitisik yazildigi zaman bir olayi anlatmis oluyorsunuz. Arkadaslar bununla eglenmisler yani ozetle. Sorunuzun cevabina gelirsek bankaya gore degisiyor bana ayni gun icinde iade etmislerdi
    haftasonuna girdik iade işlemi gerçekleşirmi

• Muhtemelen p.tesi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

haftasonuna girdik iade işlemi gerçekleşirmi

Alıntıları Göster
    Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

"Para mi yuttu" mı ayri yazildigi zaman soru cumlesi oluyor. "parami yuttu" mi bitisik yazildigi zaman bir olayi anlatmis oluyorsunuz. Arkadaslar bununla eglenmisler yani ozetle. Sorunuzun cevabina gelirsek bankaya gore degisiyor bana ayni gun icinde iade etmislerdi
    Hocam işin edebiyat yayınını bir kenara bıraktım mağduriyet söz konusu

• bu gibi durumlarda müşteri hizmetlerinin yapabileceği hiçbir şey olmuyor. zaten çoğunlukla şikayet kaydı dahi almıyor, direkt ilgili şubeye yönlendiriyorlar. (tabii ki bu söz konusu atm, herhangi bir bankanın şubesine dahil ise.)

aksi takdirde, ilgili bankanın herhangi bir şubesine giderek;
    durumu izah edip, genel müdürlüğe faks çektirmek gerekiyor. bu süreçte ortalama 1 hafta içerisinde sonuçlanıyor.

* birkaç kez başıma geldi. çok kötü bir durum, hatta birisinde atm parayı yırtarak iade etmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reloudvzla

Hangi banka hocam sizin ki ben içeri girdim forum doldurdum kısa sürede hesabınıza geçer dediler

Alıntıları Göster
    halk bankasında. ben hep elden aldım ama kesin miktarı veriyordum hep. şu kadar 20lik şu kadar 50lik falan diye. yanımda açıyorlardı makaralara sıkışmış paraları sayıp veriyorlardı.
  • İşbankasi, Halk bankası ikisi de yutmuştu, girdim hemen elden aldım, yalnız görevlilerin yapması gereken bi kaç evrak işi var, sallamışlar seni, biraz ısrar etseydin anında yaparlardı.

• Reloudvzla R kullanıcısına yanıt
    Trilyonsa duramaz. Yüzlüktür o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

Trilyonsa duramaz. Yüzlüktür o.
    Yüzlük o kadar sürmez hocam

• Reloudvzla R kullanıcısına yanıt
    Şaka bir yana kısa bir incelemeden sonra 1 2 gün içerisinde yatıyor. Hatta bir keresinde 100 liramı yuttu. Arayınca hemen hallettiler.
  • Bundan 1.5 sene önce benimde atm paramı yutmuştu,o an direk bankayı aramıştım atm yerini ve işlem yaptığım saati söylemiştim.3 günde para hedabıma gelmişti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.