Şimdi Ara

Atrix 2 Nedir, Nasıldır ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar bir telefon almayı düşünoyorum ve araştırmalarım beni atrix, atrix 2 ye getirdi. Atrix hakkında birşeyler bulabilsem de atrix 2 hakkında pek birşey bulamadım. Nasıl tel bu atrix 2 ? atrix'ten çok farkı var mı ? sağlamlığı ve seriliği ne derece ? yardımcı olusanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• s2'nin i9100g modelinde olan çipseti kullanıyor atrix2. aynısından galaxy nexus ve motorola razr'da da var. performans olarak önümüzdeki 1 sene daha rahat kullanılır. tek sorun gpusunun biraz zayıf kalması ama çok oyun oynamıyorsanız sorun olmaz. genel olarak atrix'den çok üstün bir cihaz değil. ne kadara bulduğunuz önemli.
  • atrix çok iyi telefondu ama atrix2 yi hiç görmedim yada şöyle diyeyim atrix 4g dedikleri atrix2 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

s2'nin i9100g modelinde olan çipseti kullanıyor atrix2. aynısından galaxy nexus ve motorola razr'da da var. performans olarak önümüzdeki 1 sene daha rahat kullanılır. tek sorun gpusunun biraz zayıf kalması ama çok oyun oynamıyorsanız sorun olmaz. genel olarak atrix'den çok üstün bir cihaz değil. ne kadara bulduğunuz önemli.

hocam geçtik çoğu nerdeyse hiç oyun oynamam. bende ipad var, ama seri bir telefonum yok. telefondan yapacağım sık olmamakla beraber net gezintisi fln olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

atrix çok iyi telefondu ama atrix2 yi hiç görmedim yada şöyle diyeyim atrix 4g dedikleri atrix2 mi

hocam bilmiyorum ya

• atrix 4g bildiğimiz atrix'in 4g destekleyen versiyonu. atrix 2 başka bir cihaz isterseniz gsmarenadan özelliklerini ayrıntılı inceleyebilirsiniz. eğer 4 çekirdeklilere para vermek istemiyorsanız alacağınız en performanslı çipsetlerden birine sahip telefon. yurtdışı olanlar 900 civarı alınabilir. buyrun gsmarena linkihttp://www.gsmarena.com/motorola_atrix_2-4199.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

atrix 4g bildiğimiz atrix'in 4g destekleyen versiyonu. atrix 2 başka bir cihaz isterseniz gsmarenadan özelliklerini ayrıntılı inceleyebilirsiniz. eğer 4 çekirdeklilere para vermek istemiyorsanız alacağınız en performanslı çipsetlerden birine sahip telefon. yurtdışı olanlar 900 civarı alınabilir. buyrun gsmarena linkihttp://www.gsmarena.com/motorola_atrix_2-4199.php

yok hocam 4 çekirdekliler 1300 den başlıyor nerdeyse o da kayıtsız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.