Biraz önce telefonu satın aldım TIM'den öncelikle telefon Android 2.3.4 olarak kutudan çıktı güncelleme denetlediğimde herhangi bir güncelleme yok dedi. Turkcell'in gereksiz uygulamaları vardır diye tırsmadım değil ama en ufak bi uygulama kırıntısı bile yok içinde bu yüzden almaktan çekinen varsa gönül rahatlığı ile alabilirler. İçinden mini HDMI kablosu, kulaklık ve adaptör çıkmakta biraz daha inceleyince bir inceleme yazmaya çalışacağım.
çok merak ediyorum 2.3 sürümünde full hd cekdigi söyleniyor deniliyordu dogrumudur ?birde fotograf kalitesi nasıl ?
Şimdi baktım video özelliğine seçeneklerde sadece 720p var eğer eklenicekse 1080p yeni gelicek sürümlerde eklenir ama bunda yok ne yazıkki :( Fotoğraf sormuşsunuz açıkcası ben pek kullanmıcağım için kamerasını dikaat etmemiştim şimdi baktım benim için yeterli ama bu birazda kişisel görüşler sizinde bakmanız lazım. LED flaş çok iyi olmuş o hoşuma giden bi özellik oldu ayrıca Parmak okuyucu ile açma özelliği varmış ben bakmamıştım ona o özlelik acayip hoşuma gitti
teşekkür ederim güle güle kulanın
quote:
Orijinalden alıntı: fimeral
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_roer
quote:
Orijinalden alıntı: french press
quote:
Biraz önce telefonu satın aldım TIM'den öncelikle telefon Android 2.3.4 olarak kutudan çıktı güncelleme denetlediğimde herhangi bir güncelleme yok dedi. Turkcell'in gereksiz uygulamaları vardır diye tırsmadım değil ama en ufak bi uygulama kırıntısı bile yok içinde bu yüzden almaktan çekinen varsa gönül rahatlığı ile alabilirler. İçinden mini HDMI kablosu, kulaklık ve adaptör çıkmakta biraz daha inceleyince bir inceleme yazmaya çalışacağım.
Hocam garantisine neresi bakıyormuş Genpa mı ?
Netcell tarafından garanti sağlanıyor. Alınca kutuyu açmadan çıkartmasını kesmeniz gerekiyor.
kredi kartı ile satış varmıydı kanyonda? taksit imkanı olsa güzel olurdu.
Peşin 940 lira ben Garanti Bonus'a 12 ay taksitle 1040 liraya aldım 100 lira fark etti ama oda 12 ay vade için normal bi fark.
Donanımhaber'de Motorola kullanıcısı pek bulamazsınız.Motorola'nın Türkiye'deki tek destek sitesi,
Teşekkürler :) Bu arada cihazın malzeme kalitesini mreak edenler olacaktır açıkcası elime piyasanın en üst seviyo telefonlarıda geçti orta seviye telefonlarıda şunu söyliyebilirim ki çok kaliteli üretim, ele alınca alınan his, kasanın kalitesi üst seviye bu tarz şeylerden korkan varsa güvenerek alabilir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dogangoxel
Donanımhaber'de Motorola kullanıcısı pek bulamazsınız.Motorola'nın Türkiye'deki tek destek sitesi,
Teşekkürler :) Bu arada cihazın malzeme kalitesini mreak edenler olacaktır açıkcası elime piyasanın en üst seviyo telefonlarıda geçti orta seviye telefonlarıda şunu söyliyebilirim ki çok kaliteli üretim, ele alınca alınan his, kasanın kalitesi üst seviye bu tarz şeylerden korkan varsa güvenerek alabilir
peki kanyon'da demo cihaz var mıydı inceleme için?
quote:
Orijinalden alıntı: fimeral
quote:
quote:
peki kanyon'da demo cihaz var mıydı inceleme için?
Alırken sordum yetkili arkadaşa bize demo geleceğini sanmıyorum dedi ama arada sırada gözetlemek sormak lazım.
quote:
Bende günlerdir kardeşim için bir telefon arıyordum. Şu an piyasadaki telefonlara pek ısınamamıştım ta ki turkcell'in sitesine bir bakayım diyene kadar. Daha önceleri L6 kullanmıştım oldukça da memnun kalmıştım telefondan.Bu telefon ise gerçekten çok güzel. Alacağım kısmetse Motorola'yı severim :)
Bu telefonu hızlıal.com'dan alsak bir sorun olurmu acaba? Bu siteden hiç alışveriş yapmadım daha önce.
quote:
Orijinalden alıntı: Denorath
Bu telefonu hızlıal.com'dan alsak bir sorun olurmu acaba? Bu siteden hiç alışveriş yapmadım daha önce.
Ben birkaç kez alışveriş yaptım bir sorun olmadı ertesi gün ürün sağlam bir şekilde geldi alışveriş yapılabilir şu anda atrix en uygun orada word karta 2 ay ötemeli 12 taksit peşin fiyatına, hızlıal da atrix, netcell garantiliymiş ancak bu firma hakkında bilgim yok, turkcellde satılanlarda netcell garantili
Bu telefonun vatana gelme ve %25 indirim ile daha ucuza alma durumumuz yok mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: .i.
Bu modelin en önemli özelliklerinden biri 8 çekirdekli ekran kartı olması..
Geç geldi, millet zaten alacağını aldı.
hocam sen o 8 çekirdeğe niye bakıyorsun sonuçta tegra 2 kullanıyor.Burda tegra 3 ün çekirdek sayısını söylesem işin içinden çıkamayız heralde Tegra 2 Galaxy S te kullanılan powervr sgx540 ile aynı grafik performansı sunuyor. Ama telefon gayet ucuz 945 TL
quote:
Orijinalden alıntı: skyw@lker
Bu telefonun vatana gelme ve %25 indirim ile daha ucuza alma durumumuz yok mudur?
Bence yok hocam.Çünkü yurt dışındada 315 Euroya satılıyor.Nerdeyse aynı fiyata alıyoruz avrupa ile .İlkdefa oluyor galiba böyle birşey
telefonun gps performansı çok iyi. hatta kullandığım telefonlar içindeki en iyisi.
quote:
Orijinalden alıntı: jack.daniel
quote:
Orijinalden alıntı: rainhard
quote:
-Cihazın galerisi üzerinde çoklu dokunmatik performansının düşük olması, SIM kartsız kullanımın mümkün olmaması ve yüksek çözünürlükte olmasına karşın ekran yakından incelendiğinde piksellenmiş olduğunun farkedilebilmesi Motorola Atrix’in en önemli eksikliklerinden.
ilk ikisi tamamen yazılımla alakalı. 3. için şölye bir baktım da ekranına,bunu yazan insanın gözleri nano teknoloji ürünü olsa gerek :D ben hiç farkedemedim pikselleri :s
hocam açıklama olarakta şöyle yazılmış;
-Ekranın piksellenmiş olarak görünmesinin en önemli sebebi; kullanılan PenTile altpiksel stilinden kaynaklanıyor. Pentile stili daha çok AMOLED ekranlarda kullanılıyor ve bu türde oldukça başarılı. Zaten Samsung tarafından geliştirilen bir altpiksel teknolojisi olan PenTile’ın Super AMOLED Plus ekranlarda ne kadar muhteşem olduğunu görüyoruz. Fakat LCD’nin çok daha farklı bir teknoloji ile üretilmiş olmasından dolayı, aynı görüntü kalitesinin Atrix’de yakalanamadığını söylemeliyiz. Buna rağmen Atrix’in ekran çözünürlüğünün qHD olması, bu durumu farketmenizi zorlaştırıyor. Motorola Arix’in makro ekran çekiminin yer aldığı üstteki resimden de anlayacağınız gibi, Motorola’nın alt piksel stilini kullanmasının başlıca sebebi; güç tüketimini düşürmekmiş, bizce bu konuda oldukça başarılı olmuşlar. Kaynak; Motorola ATRIX Detaylı İnceleme
videolarını izledigim kadar ekran gayet canlı ve şık duruyor.
TFT ekranda pentile teknolojisi niye kullanılır onu anlamış değilim.İlk defa duydum bunu Samsung genelde amoled ekranlarında bu teknolojiyi uygular bunun adı aslında malzemeden çalmakla es anlamlıdır.Yazında hata var.
quote:
Zaten Samsung tarafından geliştirilen bir altpiksel teknolojisi olan PenTile’ın Super AMOLED Plus ekranlarda ne kadar muhteşem olduğunu görüyoruz
Samsung super amoled plus ekranlarda pentile teknolojisi kullanmamıştır.Pentile teknolojisini kullandığı ekranlar Super amoled ekranlardır. Pentile ekranda hiç bir kullanıcıya + özellik kazandırmaz. Galaxy S ve Galaxy SII kullanıyorum.Biri pentile diğeri değil.Şarj konusundada galaxy SII daha iyi bana göre dual core ve 4.27inc olmasına karşın birde.
Pentile teknolojisi maliyeti düşürmekten başka birşey değildir.Sahte çözünürlük gibi birşey. Galaxy Note-Galaxy nexus ta bu pentile teknolojisi kullanılmıştır.Samsung Amoled ekranı pahalı olduğu için pentile kullanmışta motorola TFT ekrana niye pentile uygulamış anlamış değilim...(TFT ekrana pentile kullandığının doğruluk payı varmı )
quote:
htc sensation XL mi? motorola atrix mi?
atrix donanım olarak daha üstündür ayrıca boyut olarak daha kullanışlıdır. ayrıca xl şu anda çok pahalı satılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: acmtncy
quote:
atrix donanım olarak daha üstündür ayrıca boyut olarak daha kullanışlıdır. ayrıca xl şu anda çok pahalı satılıyor.
bulundugum ildeki timlerin hiç birine atrix gelmemis. gelmeside beklenmiyormus. şimdi arc s almayı düşünüyorum :/
quote:
quote:
quote:
bulundugum ildeki timlerin hiç birine atrix gelmemis. gelmeside beklenmiyormus. şimdi arc s almayı düşünüyorum :/
arc s güzel telefon fakat onun da donanımı düşük :/ 320mb dahili hafızası 512mb ramı olan bir telefona çok para istiyorlar. turkcellde en düşük paketle 1500 liraya falan geliyor. dahili hafıza sorun olmaz dersen xperia neo falan bakabilirsin hb'de 850 liraya falan düşüyor.
arkadaşklar bende almayı düşünüyorum timlere gelen atrix dimi çünkü 4g ise almıycam sar değerinin çok yüksek olduğunu söylediler gerçekten böyle birşey var mı ucuz diyede sağlığımızdan olmayalım
quote:
quote:
quote:
quote:
arc s güzel telefon fakat onun da donanımı düşük :/ 320mb dahili hafızası 512mb ramı olan bir telefona çok para istiyorlar. turkcellde en düşük paketle 1500 liraya falan geliyor. dahili hafıza sorun olmaz dersen xperia neo falan bakabilirsin hb'de 850 liraya falan düşüyor.
valla hocam turkcell faturalı gold paket üstüne almayı düşünüyorum zaten. sensation xl gercekten cok pahalı. birde indirimli gold paket yararlanamıyor. xl için 2 yıl boyunca cihaz+tarife ücreti 164 tl yapıyor telsiz sms cart curt 170-180 lira cok fazla :) aylık 50 max. 60 liraya bir cihaz alacagız artık ama hangisi işte secemiyorum. neo v yi bir türlü içime sindiremedim.