arkadaşlar kablosuz ağ üzerinden nete giriyorum ma bazı sitelere giremiyorum.. pc de yaptığımız dns ayarlarını nasıl değiştiriyoruz atrixde??
bir diğer sorumda arka planda çalışan uygulamaları nasıl görebilir ve nasıl kapatabilirim... tarayıcı açınca örnek ana menüye tıkaldığında bildiğim kadarı ile o kapanmıyor kullandıkdan sonra uygulamayı nasıl kapatabilirim...
ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: nelanbuuu
arkadaşlar kablosuz ağ üzerinden nete giriyorum ma bazı sitelere giremiyorum.. pc de yaptığımız dns ayarlarını nasıl değiştiriyoruz atrixde??
bir diğer sorumda arka planda çalışan uygulamaları nasıl görebilir ve nasıl kapatabilirim... tarayıcı açınca örnek ana menüye tıkaldığında bildiğim kadarı ile o kapanmıyor kullandıkdan sonra uygulamayı nasıl kapatabilirim...
ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Dns için: Kablosuz ve ağ ayarları - Kablosuz ayarları - menü tuşu(telefonun sol alttaki tuşu) - gelişmiş. burada bilgisayardaki gibi ayarları görebilirsiniz. arka planda çalışan uygulamaları Ayarlar - Uygulamalar - Çalışan hizmetlerden yönetebilirsiniz.
dur bi deneyem yapamazsam dönerim :)))
ayarlar>kablosuz özelliği ve ağlar>kablosuz ayarları>menü tuşu>gelişmişstatik ip kullan>dns1 ve dns 2 ya dns adresini girdim.. değişen bişey olmadı sonunda kaydet dedim..kablosuz ağa kapatıp açtım..
quote:
ayarlar>kablosuz özelliği ve ağlar>kablosuz ayarları>menü tuşu>gelişmişstatik ip kullan>dns1 ve dns 2 ya dns adresini girdim.. değişen bişey olmadı sonunda kaydet dedim..kablosuz ağa kapatıp açtım..
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ile herhangi bir siteye erişim sorunu yaşamadım ben şimdiye dek. sorun çözülmez ise diğer değerleri de girmeyi deneyin. ip adresi, ağ geçidi, ağ maskesi gibi.
o değerleri ne girecemki..
quote:
o değerleri girmek zorunda olduğunuzu sanmıyorum aslında dns değiştirmek için ama ben girdim. Modemin arayüzüne 192.168.1.1 ile bağlanıyorsanız ağ geçidiniz o olacak. ip adresini siz belirliyorsunuz sadece son noktadan sonraki haneleri değiştiriyorsunuz mesela benimki 192.168.1.77 maske ise 255.255.255.0
quote:
Orijinalden alıntı: xgd
quote:
o değerleri girmek zorunda olduğunuzu sanmıyorum aslında dns değiştirmek için ama ben girdim. Modemin arayüzüne 192.168.1.1 ile bağlanıyorsanız ağ geçidiniz o olacak. ip adresini siz belirliyorsunuz sadece son noktadan sonraki haneleri değiştiriyorsunuz mesela benimki 192.168.1.77 maske ise 255.255.255.0
bir türlü olmadı... usta birkaç daha soru sorem bari sana.. görüntülü konuşma denedinmi hiç?? bir diğer sorumda anroit makete girmeyiyorum google hesabı bir oluşturalmıyor server hatası gibi bişey diyor neden sence??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme