Arkadaşlar herkes atrix bişeyler soruyor fakat benim sorum atrix en uygun şekilde hangi kart ile hangi siteden hangi kampanyalar ile alınabilir bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır. herkes için faydası dokunur diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cezzar58
Arkadaşlar herkes atrix bişeyler soruyor fakat benim sorum atrix en uygun şekilde hangi kart ile hangi siteden hangi kampanyalar ile alınabilir bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır. herkes için faydası dokunur diye düşünüyorum.
Şu aşamada (bildiklerimi yazıyorum elbet) Atrix 3 yer satılıyor. Hepsiburada Hızlıal ve Turkcell'lerde.
Turkcellerde bulan bir kaç insan var elbet. ancak fiyatı diğerlerine göredaha pahalı. Hepsi burada'da eft/havale ile 825 TL Hızlıal2da tek çekim ve havale ile857 TL
Hepsiburada'da taksitle almak istersen kimi kartlara peşin fiyatına taksit seçenekleri bolca var. ancak fiyat 860TL'ye yükseliyor. olayın özeti bu gözümden kaçan bir şey yoksa.
her aklımıza gelene başlık açacak olsaydık forum ne hale gelirdi cezzar58, atrix konusunun içinde çok kez bahsedildi,
bahsedilmemiş bile olsa googleda çok kısa bir araştırma ile nerde ne kadara alabileceğini çok rahat bulabilirdin,
not: başlığı da yetmemiş iki kere açmışsın
atrix 4g arkadaki pilastik arkasında bi yapışkan var onun arkasında sar değeri düşürücü oldunu bulduk
hocalar atrix in sar dğeri nedir body ve head sar değeri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme