Şimdi Ara

Atrix Alma Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes atrix bişeyler soruyor fakat benim sorum atrix en uygun şekilde hangi kart ile hangi siteden hangi kampanyalar ile alınabilir bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır. herkes için faydası dokunur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezzar58

Arkadaşlar herkes atrix bişeyler soruyor fakat benim sorum atrix en uygun şekilde hangi kart ile hangi siteden hangi kampanyalar ile alınabilir bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır. herkes için faydası dokunur diye düşünüyorum.

Şu aşamada (bildiklerimi yazıyorum elbet) Atrix 3 yer satılıyor.
    Hepsiburada
    Hızlıal
    ve Turkcell'lerde.

Turkcellerde bulan bir kaç insan var elbet. ancak fiyatı diğerlerine göredaha pahalı.
    Hepsi burada'da eft/havale ile 825 TL
    Hızlıal2da tek çekim ve havale ile857 TL

Hepsiburada'da taksitle almak istersen kimi kartlara peşin fiyatına taksit seçenekleri bolca var. ancak fiyat 860TL'ye yükseliyor.
    olayın özeti bu gözümden kaçan bir şey yoksa.

• her aklımıza gelene başlık açacak olsaydık forum ne hale gelirdi cezzar58, atrix konusunun içinde çok kez bahsedildi,

bahsedilmemiş bile olsa googleda çok kısa bir araştırma ile nerde ne kadara alabileceğini çok rahat bulabilirdin,

not: başlığı da yetmemiş iki kere açmışsın
  • atrix 4g arkadaki pilastik arkasında bi yapışkan var onun arkasında sar değeri düşürücü oldunu bulduk
  • hocalar atrix in sar dğeri nedir body ve head sar değeri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.