Şimdi Ara

ATRİX DÜŞÜK RAM SORUNU YARDIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yaklaşık 1 yıldır motorola atrix kullanıyorum ve bu benim ilk android telefonum. Aldığım ilk birkaç ay sorun yaşamamıştım ancak daha sonra bazı sorunlar yaşalamaya başladım, örneğin ilk hatası contact list hatasıydı, sonra mesaj kısmına klavye ile yazamama, rehbere isim yazamama gibi sıkıntılar çıkmaya başladı... ilk hatasından bu güne en az 4 defa anlatımdaki şekilde root ve bootloader unlock işlemlerini yapıyorum ve hala başarılı olamadım. Rom değişirmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Tüm işlemlerin sonunda başarısız olunca RSD ile tekrar orjinal roma dönüyorum ve aynı sorunlar bir süre sonra yine yaşanıyor...
    dün bootloader unlock işlemini yapmıştım ve sorun çıkmadı ama telefonumun ekranında bunu birtürlü göremedim ve telefonu fastboot ile açınca ilk başlarda cwm moda ulaşamadım... sonralarıda failed to boot 2 gibi bir uyarı almaya başladım ve yine orjinal romu RSD ile flashlayıp kullanmaya başladım... ancak bu gün bazı oyunlarda donnmalar falan olmaya başlayınca yeniden root ve bootloader unlocked işlemlerini yapmaya vardım (araştırmalarım sonucu orjinal romu flashlayınca yenşden yapmak gerekiyordu...) sonuç olarak root işlemi başarılı oldu ama bootloader unlock işlemi yine başarılı olmadı... ve ekranda şöyle bir şey çıktı

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/686099/145492c9-9697-40fa-8037-30b3257890b9.jpg
     ATRİX DÜŞÜK RAM SORUNU YARDIM...

bu durumda ne yapabilirim? bootloader unlock yapmadan güzel bir rom yükleme şansım yok mu? yada bootloader unlock işlemini daha kolay yapabileceğim bir yol yok mu? BU arada ramfix yapmam da gerekiyor şu anda, orjinal romu rsd ile kurmama rağmen ram çok düşük... memory boost diye bir program kurdum ikide bir uyarı veriyor, kullanılabilir ram 60-70mb'lere düşüyor... bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmıdır? gerekirse skype, msn vs açabilirim..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaman_tr -- 24 Eylül 2013; 11:15:29 >

• Konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Selam konuyu açtıktan bir ay kadar sonra cihazımı değiştirmiştim ve üzerinden çok Zaman geçti tam olarak nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama linkteki fixi indirip motomodtr. Sitesindeki atrix bölümünden nasıl yapılacağını okuyarak yapmıştım. Eminim ki linkteki fixi indirip motomodtr den çok faydalanıp sorununu halledersin.kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bahsettiğiniz siteden yararlandım ancak olmadı, fastboot ile açıp menüden android recovery seçince failed boot 2 gibi bir hata alıyorum dolayısıyla başka rom da kuramıyorum, ramfix'i de kuramıyorum... bu gün tekrar RSD lite programı ile orjinal romu tekrar yükledim ve ram sorunu çözüldü ancak diğer sorunlar çok yakında tekrar etmeye başlayacak... maalesef bir türlü rom değiştiremiyorum...
  • shaman_tr kullanıcısına yanıt
    sonunda rom değiştirmeyi başardım, **** sitesindeki tarifi adım adım uyguladım ve oldu, yine aynı sitede cm10 romu başka bir konuda bularak yükledim ve telefonum mükenmel çalışıyor şu anda tüm sorunlar çözüldü...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.