Şimdi Ara

atrix e clas 10 mu clas 4 mü hafıza kartı almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben atrixime 16 gb clas 10 bir hafıza kartı almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar clas 10 hafıza kartlarının reset atma problemi ortaya çıkardığını yazmış bilgisi olanlar lütfen yazsın
    clas 4 le clas 10 arasında ne fark var hangisi tercih edilmeli
    mağazaları gezdim ve clas 10lu olarak hp ve lexar 16 clas 10 ürünlerini buldum 32 gb yoktu birde clas 4 olarak toshiba 16gb vardı
    marka olarak hangisini almalıyım hp ve lexar iyimidir clas 4 lü toshibadan daha ucuzdu bu ikisi karar veremedim teşekkürler şimdiden aslında 32 gb alacaktım ama problem olur telefon kaldırmaz çok doldurursan dediler bir de bu reset olayı can sıkıyor.

• hocam bende class 6 kart var transcend 1.5 aydır atrix te kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.transcend ürünlerini şiddetle tavsiye ederim.rakamlar okuma ve yazma hızıyla ilgili açıkcası bu tür cihazların class 6 dan daha yüksek bir kartın okuma yazma hızını kullanabileceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 10 Mayıs 2012; 22:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caliskansinan84

arkadaşlar ben atrixime 16 gb clas 10 bir hafıza kartı almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar clas 10 hafıza kartlarının reset atma problemi ortaya çıkardığını yazmış bilgisi olanlar lütfen yazsın
    clas 4 le clas 10 arasında ne fark var hangisi tercih edilmeli
    mağazaları gezdim ve clas 10lu olarak hp ve lexar 16 clas 10 ürünlerini buldum 32 gb yoktu birde clas 4 olarak toshiba 16gb vardı
    marka olarak hangisini almalıyım hp ve lexar iyimidir clas 4 lü toshibadan daha ucuzdu bu ikisi karar veremedim teşekkürler şimdiden aslında 32 gb alacaktım ama problem olur telefon kaldırmaz çok doldurursan dediler bir de bu reset olayı can sıkıyor.

yok be birader sallamasınlar biz reset problemi yasadık ilk önce karttan kıllandık ama alakası yokmuş yazılımla alakalı bende team 16 gb class 10 var canavar gibi işliyor sacmalık yapıp class 4 alma.hiç alma daha iyi. git al class 10 keyfine bak.forumda malın biri bi ara class 4 daha iyi class 10dan demiştide bi tarafımdan gülmüştüm.boşver git al class 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 11 Mayıs 2012; 11:59:35 >

• bu class meselesi telefonun max. yazma okuma hızına bağlı ben 4 kullanıyorum sorun cıkarmadı kafam rahat etsin diyorsan 6 al fazlasıda gereksizdir bence.
  • arkadaşlar marka fark edermi tavsiyeniz var mı
  • edecegini sanmıyorum ama genede dandik alma düzgün bişey al uzun süreli olsun team markasını öneririm saglam ve ucuz.
  • telefonun yazma ve okuma hızını bilen var mı?
  • valla ben mağazadan almayı düşünüyorum çoğunu gezdim genelde clas 4 bulunuyor clas 10 olarak bimeks te ürünler gördüm oda ilk mesajda yazdığım gibi lexar ve hp markalı ürünler ilerde fotoraf makinasındada kullanabileceğim için clas 10 lu bir ürün alıcam 32 gb bir kart almak istiyordum ama zaten dolduramazsın telefon bi yerden sonra kasar dediler birde denemeden almak riskli olduğu için fiyatta yüksek geldi sizin önerebileceğiniz mağazadan alabileceğim bir kart varmı nerden alabilirim 32 gb almalımıyım sizce söylenenler doğrumudur sizce kullananlar varsa yazsın lütfen
  • arkadaşlar dün bimeks ten 16 gb microsd class 10 hp marka hafıza kartı aldım sorunsuz çalışıyor ancak 2.5 gb müzik attım içine player pro free olanı mp3 çalar kullanıyorum player kafayı yedi resmen kendine gelemedi uzun süre sonra dahiliye taşıdım müzikleri dahilide de müzik vardı sonra yine başta kastı ama sonra düzeldi neden olmuştur böyle bir durum karttanmı yoksa mp3 playerdenmi kaynaklanıyor sizce kendi mp3 playerinde aynı sonuç oldu çünkü medya klaplığını güncelledim falan sonuç değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caliskansinan84

arkadaşlar dün bimeks ten 16 gb microsd class 10 hp marka hafıza kartı aldım sorunsuz çalışıyor ancak 2.5 gb müzik attım içine player pro free olanı mp3 çalar kullanıyorum player kafayı yedi resmen kendine gelemedi uzun süre sonra dahiliye taşıdım müzikleri dahilide de müzik vardı sonra yine başta kastı ama sonra düzeldi neden olmuştur böyle bir durum karttanmı yoksa mp3 playerdenmi kaynaklanıyor sizce kendi mp3 playerinde aynı sonuç oldu çünkü medya klaplığını güncelledim falan sonuç değişmedi.

Bazı oynatıcılar sorun yokken bile sorun çıkartabiliyorlar, müzik çaların güncel versiyonunu yükleyin veya yeni bir müzik çalar indirin.
  • geçenlerde (1 ay olmuştur) ucuz görüp gittigidiyor dan 21 tl ye 16gb sandisk class 4 aldım. hemen tüm video klip arşivimi yükledim, 720p videolarda kasma yok, gayet iyi.
  • hd oyunlarda sıkıntı yaratabilir clas 10 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az Class 6 almalısın .
  • Class 10a gerek yok.
    Class 6 yeterli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.