Şimdi Ara

ATRIX için MIUI, CM7, CM9 ve dahası... [REHBER] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
26
Favori
81.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fit_on

Arkadaşlar ben bu neutirino un rom u kurdum fakat google haritalar yok onu nasil yukleyebilirim acaba?

Market enabler ile başka bir ülkedenmiş gibi gösterin kendinizi, daha sonra marketten yükleyin. Yada google apps'ı flashlayın recoveryden.
  • lanet olsun neyi eksik yaptım ki?romların hepsini denedim hepside açılışta takılıyor telefonun içine ettik.
  • Beyler bende xperia neo var telefon iyi hoş ama daha fazla performans istiyorum ! başka telefonlara 800-1000TL vermek istemiyorum 600-700TL arası artix alayım diyorum ne dersiniz neo'dan artix'e geçmek mantıklı mı ?? performans olarak değer mi ??
  • Türkiye Atrix için buradaki adımları uygulayıp, son olarak Jokersax'ın güncel CM9 sürümünü yükledim. Hİçbir sorun söz konusu değil. Kamerayı da akşama test edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

lanet olsun neyi eksik yaptım ki?romların hepsini denedim hepside açılışta takılıyor telefonun içine ettik.

Motomodtr sitesinden alıntı yapıyım arkadaşım orda bir arkadaş yazmış yazanları uygularsan muhtemelen sorunun çözülcek.

"CWM ile temiz bir rom kurmak için şunları yapmayı ihmal etmeyin:

wipe dalvik cache
    wipe cache
    (isterseniz wipe/format user data işlemini de yapabilirsiniz ama nasıl olsa bir sonraki aşamada yapılıyor)

sonra fastboot'a geçin ve şu komutları sırayla verin alete:

fastboot erase boot
    fastboot erase system
    fastboot erase userdata
    fastboot erase cache
    fastboot erase webtop
    fastboot erase preinstall
    fastboot reboot

şimdi tekrar CWM'ye girip (cihaz yeniden açılırken elinizi ses kapama düğmesinde tutmayı unutmayın) istediğiniz rom'u yükleyin."

• JokerSax'ın Rom'u hakikaten bomba olmuş. Birkaç eksiklik var hala driver sorunu ama buna rağmen geçmiyorum Stock Rom'a. ICS hakikaten başka.
  • Root haricinde telefona dokunmadım şu ana kadar fakat artık ics custom romlarına geçmeyi planlıyorum fakat hangisi daha stabil ve sorunsuz olduğunu bilmiyorum. Rom önerecek arkadaş var mı ?. :)
  • Arkadaşlar cm7 de geri tuşuna bastığım zaman komple telin ana ekranına geliyor.yani kademe kademe geri gelmiyor.sizdede öylemi? Birde rehberdeki tüm numaraları nasıl silecez yahu.tek tek uğraşmak istemiyorum.bazen androidsiz günlerimi özlüyorum basit kullanım açısından.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cm9 un resmi sürümü ne zaman çıkacak.İngilizcem yok xda sitesinden bir şey anlamıyorum.Bir de konu eskisi kadar güncellenmiyor gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi93

bu cm9 un resmi sürümü ne zaman çıkacak.İngilizcem yok xda sitesinden bir şey anlamıyorum.Bir de konu eskisi kadar güncellenmiyor gibi geldi.

CM9 gayriresmi durumda şimdi ve uzunca süre de böyle kalacak gibi çünkü Motorola hala resmi ICS sürümünü yayınlamadı Atrix 4g için.

Ancak şu sıralar Galaxy R için resmi ICS yayınlandı. Ondaki sürücüleri bizim için de kullanabiliriz çünkü aynı chipset kullanılıyor Galaxy R ile bizim cihazda. Bakalım ama resmi sürüme daha çok var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

bu cm9 un resmi sürümü ne zaman çıkacak.İngilizcem yok xda sitesinden bir şey anlamıyorum.Bir de konu eskisi kadar güncellenmiyor gibi geldi.

CM9 gayriresmi durumda şimdi ve uzunca süre de böyle kalacak gibi çünkü Motorola hala resmi ICS sürümünü yayınlamadı Atrix 4g için.

Ancak şu sıralar Galaxy R için resmi ICS yayınlandı. Ondaki sürücüleri bizim için de kullanabiliriz çünkü aynı chipset kullanılıyor Galaxy R ile bizim cihazda. Bakalım ama resmi sürüme daha çok var.

Hmm anladım.Ozaman 4.1 jelly bean hayal gibi bir şey.

• quote:

quote:

quote:

Hmm anladım.Ozaman 4.1 jelly bean hayal gibi bir şey.

4.1 ile 4.0 arasinda driver olarak fark yok diye biliyorum, en azindan diger cihazlarda hemen JB Romlari cikmaya basladi, yani eger ICS alirsak JB Romlari da gelecektir.

• Aynen öyle, zaten JokerSax yakın zamanda JB Romları da sürecek piyasaya.
  • Rom yüklemeye calışırken Düşük ram sorunu yaşıyorum. 256 mb civarı görüyor.
    Düzeltmenin bir yolu varmı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ablay

Rom yüklemeye calışırken Düşük ram sorunu yaşıyorum. 256 mb civarı görüyor.

Ramfix lazım, bu forumda da olabilir dosya. Recovery'den flashlayacaksınız.

Google'da da Atrix Mb860 Ramfix yazarsanız çıkar bir şeyler.
  • quote:

quote:

Dosyayı telefona atıp damı yapıcağız bu işlemi.
  • quote:

quote:

quote:

Dosyayı telefona atıp damı yapıcağız bu işlemi.

Evet dosyayı telefona atıp, recovery'den yükleyeceksiniz.
  • Arkadaşlar yeni aldığım Atrix'imi rootladım,bootloader kilidini açtım,ROMToolBox'ı yükledim Play Store'dan . Recovery Flash layacağım ama en üstte sadece ATRIX 4G yazıyor.Sadece ATRIX olan yok.Bu ATRIX 4G olanı mı kullanacağız CWM olarak?
  • Beyler cm7.2 stabil versiyonu kuracağım.Kurmadan önce tüm wipe ların yanında format system yapmam gerekli midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Beyler cm7.2 stabil versiyonu kuracağım.Kurmadan önce tüm wipe ların yanında format system yapmam gerekli midir?

Gerek yok, Wipe'lar yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.