Cümleten hayırlı sabahlar, sahurdan bu yana ATRIX MB860 cihazıma ROM kurmak için uğraşıyorum. Sitede anlatılanları harfiyen yerine getirdim, ROOT-UNLOCK-CMW işlemlerini tamamladıktan sonra SD karta Neutrino 2.8 ROM'u zip halinde attım. CMW'den başlatıp SD karttan kurulum yaptım. Kurulum tamamlandıktan sonra back dedim ve reboot yaptım. Telefon kapandı ancak dakikalarca beklememe rağmen Neutrino ROM'a ait giriş ekranında takılıp kaldı. Bunun üzerine Neutrino ROM'u tekrar kurdum ancak yine aynısı oldu. Bunun ardından SD kartta bulunan CM7'yi kurmaya karar verdim en azından bu çalışır umuduyla ancak onda da telefon kendini sürekli yeniden başlattı kısır bi döngü anlayacağınız. Defalarca batarya sök tak yaptım belki açılır umuduyla, tabiki bu da işe yaramadı üstüne üstlük artık recovery mod'a da giremiyorum, karşıma sadece siyah bi ekran geliyor.
Yedek telefonum da yok şuan sap gibi kaldım, yardımınıza çok acil ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Hiç olmazsa Recovery moduna girebiliyor olman lazım.. Cihazı açarken ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak fastboot moduna alabiliyorsan cihazını recovery'yi tekrar flashlamayı dene.. Recovery açılırsa şayet rom yüklemeden önce mutlaka 3 wipe diye tabir edilen wpie-factory reset,wipe cahe ve wipe dalvik cache işlemlerini yapmalı sonra sd karttan rom yüklemelisin. Bunu da dene ve sonuçları tekrar yaz buraya..
Motomodtr'den madmax59 sağolsun çözümü söyledi, benim gibi sıkıntıya düşen varsa diye yazıyorum;
"CWM den rom yüklemeden önce farklı türdeki romlara geçiş yaparken (yani stoktan CM7 ye yada 2.3 den 4.1e gibi ) 1- wipe datafactory reset 2-wipe chache 3- wipe dalvik chache (anvantage menüsünde)
yapman lazım
eğer recoverye giremiyorsan telfonuna uygun orjinal romu (atrix4g ise ona uygun Türkiye atrix ise ona uygum romu bul sitede var ve rsd ile tekrar flashla telefon düzelir merak etme sonra unlock işlemini baştan yap"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme