Şimdi Ara

Atrix Mikrofon Ses problemi ? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığımız Atrix telefonda hapörler açıkken konuşulduğunda ve kulaklık mikrofonuna konuşulduğunda ses karşı tarafa gitmekteyken normal konuşma modunda ses karşı tarafa gitmiyor.

mikrofonda sıkıntı olsa hapörler açıkken ses gider mi? bu aletin 2 mikrofonumu var?

viber gibi app lerle denedim bu sefer sesi geri bana gönderdi 1 kaç sn sonra yani kendi sesimi işittim..

hard format attım ama değişen bişey olmadı.

bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. ACİL.

• quote:

Orijinalden alıntı: morkan

Arkadaşlar yeni aldığımız Atrix telefonda hapörler açıkken konuşulduğunda ve kulaklık mikrofonuna konuşulduğunda ses karşı tarafa gitmekteyken normal konuşma modunda ses karşı tarafa gitmiyor.

mikrofonda sıkıntı olsa hapörler açıkken ses gider mi? bu aletin 2 mikrofonumu var?

viber gibi app lerle denedim bu sefer sesi geri bana gönderdi 1 kaç sn sonra yani kendi sesimi işittim..

Ayni problem benim basima gelmişti. Rsd ile orginal romu flaslayinca duzeldi. Ama neden olduğunu bir turlu bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morkan

Arkadaşlar yeni aldığımız Atrix telefonda hapörler açıkken konuşulduğunda ve kulaklık mikrofonuna konuşulduğunda ses karşı tarafa gitmekteyken normal konuşma modunda ses karşı tarafa gitmiyor.

atrixte çift mikrofon var :) açma kapama tuşunun yanındaki küçük delik ve ekranın altındaki dokunmatik tuşların altındaki konuşma mikrofonu olmak üzere iki mikrofonu var hatta video kayıtlarında bu sayede stereo ses kaydı yapabiliyor cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.