Şimdi Ara

### ATTAC YAPARKEN MİNÖR KALKTIMI¿ ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler demin arenada bi rogeu ile konusrken artık attac yaparken minör yapılmıyo dedi bi anda shok oldum bu olay yenı bı olaymı yoksa daha önceden mi böyle oldu ko ve forumdan uzaktımda bıraz bilgisi olan varmı acaba ?¿ ...

• evet rr skıll combosu yaparsan mınor basabılırsın hatta mouse gamer ıse 2 tusu sag yap mınoru hızlı bas...
  • minoR yokSa roque hiçtir
  • fd geldiginden beri oyle gunaydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: JİLIN_TR

minor u nabcan o.c pot neyine yetmio pice bak

SIKAYET EDILDIN
  • Minör combodan kastın Ctrl basılı tutularak sürekli basılan minörse ewet... Ama combo yaparkene basılıyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

Minör combodan kastın Ctrl basılı tutularak sürekli basılan minörse ewet... Ama combo yaparkene basılıyo...

RR Combosu dışında basılmıyor
    Ben W+R Combosu yapıyorum yani bendede olmuyor
    Zaten ctrl+sağ click minoru kalktı herkes farkında birde artık işte bu skill vururken minor yapma olayıda kısıtlandı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 2 Kasım 2006; 7:04:56 >
  • Şöyle söyleyeyim abimin geliştirdiği bir taktik var bu sayede adam atack yaparken bile minor basabiliyor normalde yapmaya çalışsanız basmaz ama o yapıo bu taktikle yaptıgı vs lerde full sende minor programı var ******* diye mektuplar geliyor benim charı zaten beramusta coğu kişi tanır abimi bulursanız size acıklar o taktiği benim zamanım kısıtla işteyim o nedenle acıklaması zor olur size 1 damla yardımcı olduysam ne mutlu bana!
  • quote:

Orjinalden alıntı: erowerlord

Şöyle söyleyeyim abimin geliştirdiği bir taktik var bu sayede adam atack yaparken bile minor basabiliyor normalde yapmaya çalışsanız basmaz ama o yapıo bu taktikle yaptıgı vs lerde full sende minor programı var ******* diye mektuplar geliyor benim charı zaten beramusta coğu kişi tanır abimi bulursanız size acıklar o taktiği benim zamanım kısıtla işteyim o nedenle acıklaması zor olur size 1 damla yardımcı olduysam ne mutlu bana!

açıkçası pek yardımın olmadı çünkü hiçbişey açıklamamışın
  • Valla acıklicamda uzun sürüyo ve patron beni dikizlio şimdi yakalanırsak bu sırda benle beraber yok olacak
  • ewt olmuyor artık
  • eeeeeeee şimdi nolucak peki asasianlar zırtladımı
    bide warriorda minor olduğunu düşünsene

• alakası yok zamanlamayı ayarlarsan sağ tuşada odaklanırsan combo yaparsın
  • minor yoksa assas assas değildir pot ile bu işler olmaz(assasinler için)
  • hmm

şöyleki koxp un tuşlarını minor şeklinde ayarlarsan gayet güzel basar bence

biri wardı berada

+8 glave li 2100 atacklı warrior (ben oluyorum :) )

we yanımda 64 bi debuffer

debuffer massiwe torment parasite attı
    we 1k wuruyodum ama canı azalmıyodu herifin

habire minor üstündeydi

sonra bizim party toplandı anca kestik

yani programlarla yapılabiliyor hala

ama combo işi bilmem
  • minor u sağ tuş a alıp atak yap bak ne güzel oluyo...
  • asas ın en onemlı ozellıklerinden biri ... eğer gercekten kalkarsa..işi zor asas ların
  • ASASTA YAPILIYOR RR İLE.FAKAT ARCHERYDE SKİL WURURKEN ASLA MİNOR YAPAMIYOSUN.ARCHERY İÇİN KOTU BİR OZELLİK..
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

Minör combodan kastın Ctrl basılı tutularak sürekli basılan minörse ewet... Ama combo yaparkene basılıyo...

RR Combosu dışında basılmıyor
    Ben W+R Combosu yapıyorum yani bendede olmuyor
    Zaten ctrl+sağ click minoru kalktı herkes farkında birde artık işte bu skill vururken minor yapma olayıda kısıtlandı biraz.

çocuğun dün gece bana dediği bu şekilde olan combo ıdı zaten hem ben warıor oynarım hep rogue ile işim olmaz ama benden sıze bı mınor combo taktiği ama yapması çok zor ama herkes 60hp basarken sız 120hp basıyosunuz.... skıll barın 1 v2 . tuşlarına minör koyuyosun vs lerde ıkı elın klavyede sol elle sadece 1ve2 (yani 60+60 minör) sağ ellede attac verıyosun bu yöntem kunt un kullandığın yöntemlerden bırı yapabılen varsa alışınca çok yararlı oluyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.