topladı takımı parası neyse veririm dedi..şeklini koydu gitti.. 3-5kişii elendi ama kim elendi orayı bilemeyecegim..birde forumdan bahsetti deniz seki..ne iş anlmadım şarhoş topigini görüp bizden bahstemiş olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
topladı takımı parası neyse veririm dedi..şeklini koydu gitti.. 3-5kişii elendi ama kim elendi orayı bilemeyecegim..birde forumdan bahsetti deniz seki..ne iş anlmadım şarhoş topigini görüp bizden bahstemiş olmasın
ya orda bi erkek wardı onun adına forummu acmışlar neymiş odur aga..ulan tam güsel yernde kanalı deiştrmişim lanet olsunnn
ya harbş rezalet bi yarışma arkadaş bune ya iice sapıttılar sunucuyu izle zaten kriz geçiriosun bu kadar iğrençmi sunulur bi program hele bide deniz seki atv izleyenler diyecene star tv izleyenler dedi tam rezillik bide kıwırmaya çalısıo bakalım hangi sazanlar atlıcaktı die yaptım dedi milletide sazan yaptılar
quote:
Orjinalden alıntı: nazli1980ist
yaa allaaşkına ATV'de STAR AVI'nı izliyo musunuz !!!
bu kadar rezaleti bir arada görmedim ben ! SKANDAL yaaa !
o programı izliyor musunuz yaaaaaaaa
ne diyeyim ki.....
nazlı sana
biri cevaplasın allah aşkına nooldu programda ben izlemedim çok da merakettim.
biri "iski" mi dedi..Yaşıyormu o
herkes iski iski diyip duruyor
nedir bu iski anlamadım gitti
anlarsın sen anlarsın.
İski değil mi hepsi böyle
noooldu ya yine skandalmı çıkardı deniz seki
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan s.
quote:
demiz seki sahadan takımını çekti..ne eglenceliymiş bu yarışma yaw..ilk kez bu pop stra hop starı izliyorumda herhalde kurallar orda belirleniyor..fazla birşey anlamadım 2tnae sunucu(sunucumu peynir türümü siz karar verin) 3şaklaban jüri..seyirciden fazla yarışmacı..3-5de şakşakçı...ama güzel program bi ara saç saça baş başa girecekler sandım...
la sonunu kaçırdm harbi cekildimi?kim elendi
ben de dayanamadım rezilliklere değiştirdim kanalı .iski muhabbeti ne yahu pavyon muhabbetini cinsiyet muhabbetine tanık oldum ama orayı izlememiştim
quote:
bi ara baktım evdekiler linç ediyolardı beni..travesti i.ne muabbeti dönüyodu ama anlamadım
fear factor reklama girince açtım erol köse saçmaladı kırık fln filan SANANE !!!! ortalık yerde konuşulcak konu değil bunlar ayıp yaptığı
iski anaa nerdee yarışmadamı harbi katılmış mı
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse
iski anaa nerdee yarışmadamı harbi katılmış mı
iski ne yahu
İski burda ! Sen nerdesin ?
hepsi birbirnden rezil ve ukala
iski yarışmada mı şimdi anlamadım ki yoksa forumda mı?yoksa geri mi döndü foruma
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
İski burda ! Sen nerdesin ?
Bizi yurtdışınada da rezil ediyorlar.
bu kadar gereksiz bir konuyu tartışmanız daha sacma değilmi sizce işte bu sebebten yayında değilmi bu proğramlar