Evet bende dahil olmak üzere artık ATV kanalını uydudan bile silmiş bulunmaktayım. Bu kadar çekememezlik olamaz. İnsani dışı bir davranış. Fenerbahçe mahkemeye verse yemin ederim ciddi söylüyorum kazanır.
maç başladığından itibaren kaçtane yorumcu var sayamadım zaten. adamın devamlı '' alex i tutmuyorlar olmaz böyle şey '' demesinden sıkıldım. çok taraflı yorumlar yaptı. zaten ikinci yarıyı izlemedim bilmiyorum gerisini
ateve nin sahibi belli herşeyi belli , 100 kere aynı muhabbeti yapmak istemiyorum ama artık bu siyasi çatışma iyice açığa çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji
ateve nin sahibi belli herşeyi belli , 100 kere aynı muhabbeti yapmak istemiyorum ama artık bu siyasi çatışma iyice açığa çıktı
yalnız video ne zmandanmış bende dünkü maçla ilgili sandım :) bu baya mağara olmuş naptın sen :))
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
yalnız video ne zmandanmış bende dünkü maçla ilgili sandım :) bu baya mağara olmuş naptın sen :))
Mynet anasayfasında gördüm. Yeni koymuş. !
Sorulması gereken soru ihale bile yapılmadan sessiz sedası ZTK maçlarını ATV nasıl aldı kimse bu soruyu sormuyor.
Bu haber ne zaman yayınlandı ! ?
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
Sorulması gereken soru ihale bile yapılmadan sessiz sedası ZTK maçlarını ATV nasıl aldı kimse bu soruyu sormuyor.
Sen ZTK ihalesini boşver, NATO'yu kim götürdü acaba
Televizyon izlemeniz hata zaten.
Mynet'te yaptı bi dallamalık. Videoyu koymuş anasayfaya yeni sanıyorum bende. ! Sazan oldum iyi mi
quote:
maç başladığından itibaren kaçtane yorumcu var sayamadım zaten. adamın devamlı '' alex i tutmuyorlar olmaz böyle şey '' demesinden sıkıldım. çok taraflı yorumlar yaptı. zaten ikinci yarıyı izlemedim bilmiyorum gerisini
Gürcan Bilgiç. Sürekli Alex'i kimse tutmuyor, Niye Alex tutulmuoyor? Alex'i tutmadılar gol yediler. Sana ne la Gürcan sana ne?
quote:
Orijinalden alıntı: Tarîhçî
quote:
Gürcan Bilgiç. Sürekli Alex'i kimse tutmuyor, Niye Alex tutulmuoyor? Alex'i tutmadılar gol yediler. Sana ne la Gürcan sana ne?
Gürcan değil diğer yorumcu. Gürcan adam gibi adamdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
quote:
Orijinalden alıntı: Tarîhçî
quote:
Gürcan değil diğer yorumcu. Gürcan adam gibi adamdır.
Diğer Yorumcu Yılmaz Vural. Pek kimse bilmez ama fanatik Fenerbahçeli'dir. O lafları söyleyen Gürcan'dı.
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
Sen ZTK ihalesini boşver, NATO'yu kim götürdü acaba
O konulara hiç girmiyorum orda gene götüren gene ihale ile götürmüş burda sessiz sedasız bir gün bir bakdık ZTK ATV"de kimsede aga bunlar bunu ne ara aldı demiyor.
Adamlar haklı. Futbolu bilen kimi koyarsan koy Alexi o kadar boş bırakılmayacağını orda söyler. Heleki Baronin attığı gol inanılmaz. Bu kadar boş nasıl bırakılır bir adam heleki bu adam sürekli uzaktan şut atan bir oyuncu... Eğer Ertuğrul Sağlam TD ise dün uyku modundaydı yada başka şeyler dönüyor açıkcası ben bu lige zerre güvenmiyorum. GS'E karşı oynanadığımız futbola bak sonra Bursanın bize oynadığı futbola bak... Olacak iş değil... Kadıköyde dakika olmuş 70 kalecisiyle paslaşan Fenerbahçe! Son dakkalar bitsede kurtulsak diyen ataklar... Bana herşey daha önceden hazırlanmış gibi geliyor heleki işin başında Yıldırım Demirören varken bu şüphe dahada artıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme