ARKADAŞLAR GOLDMASTER 5000 KULLANIYORUM. APARTMANIMIZDA ORTAK ANTEN VAR. DİĞER DAİRELERDE ATV KANALD STAR SHOW ÇEKERKEN BEN DE ÇEKMİYOR. KAPICININ UYDUSUNU BENİM EVDE TAKTIM ONDADA ÇEKİYOR:):):):) YARDIMCI OLUN BANAAAAAA... FREKANSLARI DOĞRU KANALLAR VAR AMA SİNYAL YOK DİYOR... İŞİN İLGİNCİ KAPICININ RECEİVER DA ÇEKİYODA BENİMKİNDE NİYE ÇEKMİYOR AYNI KABLO SONUÇTA DEMİ? DİESECQ AYARLARINDAN OLABİLİRMİ? VEYA TP DEN? YARDIM LÜTFEN...
cıhazının vedıcalı calısmıyor baska bırseyde yok dıger cıhaz calısıyor senınkı calısmıyorsa sonuc budur emın olmak ıstersen baskasının tesısatında da denıyebılırsınız..
quote:
Orjinalden alıntı: ftftft1
ARKADAŞLAR GOLDMASTER 5000 KULLANIYORUM. APARTMANIMIZDA ORTAK ANTEN VAR. DİĞER DAİRELERDE ATV KANALD STAR SHOW ÇEKERKEN BEN DE ÇEKMİYOR. KAPICININ UYDUSUNU BENİM EVDE TAKTIM ONDADA ÇEKİYOR:):):):) YARDIMCI OLUN BANAAAAAA... FREKANSLARI DOĞRU KANALLAR VAR AMA SİNYAL YOK DİYOR... İŞİN İLGİNCİ KAPICININ RECEİVER DA ÇEKİYODA BENİMKİNDE NİYE ÇEKMİYOR AYNI KABLO SONUÇTA DEMİ? DİESECQ AYARLARINDAN OLABİLİRMİ? VEYA TP DEN? YARDIM LÜTFEN...
kabus_34 kardeş bu cihazın vedicali dediğin nedir ben yapabilirmiyim veya yaptırabilirmiyim. garantisi devam ediyor iademi edeyim. bu konudada beni aydınlatabilirmisin?... saolasın
servıse ver aynı gun onarıpo verırler servıs ıse eger cıddı bır arıza degıl sende yapamazsın ama :)
buradan bak :))) arada kasap cıkarsa veya camcı cıkarsa ne alaka deme arada yanlıslık olabılıyor :)
hıhıhıhıhıh
quote:
Orjinalden alıntı: ftftft1
kabus_34 kardeş bu cihazın vedicali dediğin nedir ben yapabilirmiyim veya yaptırabilirmiyim. garantisi devam ediyor iademi edeyim. bu konudada beni aydınlatabilirmisin?... saolasın
sorun diseq ten kesinlikle değil çünkü diğer Turksat kanallarında sorun yok sanırım.. cihazını fabrika ayarlarına döndürüp 12731 V 3333 frekansından network açık yapıp tarat bakalım .. yine kanalları bulamıyorsa TUNER dediğimiz sinyal algılayıcı parçada bir sorun olabilir... o zaman servise gönderip baksınlar...