Şimdi Ara

ATV VE KANAL 1 neden yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TiSKE

Kardeş normalde biz de aynı frekansı kullanıyoz ancak çok düğük

Burada benim aklıma gelen TURKSAT 3 A uydu ayarların ve TP lerdir.

Şimdi mümkünse uydu ayarlarının TV den net bir resmini çeker misin?
    Kaç tane TP var sende?
    Yani ayarlara ait detay bilgiler lazım ki bu kanalları netleştirelim?
    Bir mekan neresi?

ben zonguldaktayım receiverım goldmaster 9400V CI tam olarak hangi resimleri istedin anlayamadım ama bikaç resim çekip yollayacam birazdan....
  • Uydu ayarların
    TP ayarların
    LNB ayarların
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

evet bende de sadece sky turk yok ,her tarafı okuyorum skyturk peşinde kımse dolanmıyor demek kı mıllette çıkıyor,
    frekans değerşlerını elle de gırdım ama gene çıkmadı????

skyturk:12650 yatay 4250 durumunda çalışıyor şu anda seyredebiliyorum...

bu arada resimler biraz geçikebilir ama bu gece halledecem...
  • Evde telsiz telefon kullanan arkadaşlar telsiz telefonun ana ünitesini fişten çekip öyle denesinler. Bizim evde atv çıkmıyordu odadaki telsiz telefonu fişten çekmekte işe yaramamıştı taki bugün yan odadaki diğer telsiz telefonuda fişten çekince hiç çıkmayan atv sinyali bir anda full oldu.
  • Zorda olsa hepsini buldum...Star ve atv haricinde...Bu fec değeri nasıl giriliyor arkadaşlar girmesem birşey olurmu??Cihaz goldmaster..
  • bazı kanallarda dediğiniz gibi sinyaller düşük ama 3A ya geçiş süreci henüz %100 tamamlanmadı. bazı frekanslarda zayıflamalar veya kendi kendine yükselmeler olabiliyor. LNB ayarı bozuksa da yeni frekanslar tam oturmayabilir. manuel kanal eklemede de yine bulamıyorsanız bence lnb ve çanak ayarlarınızı kontrol ettirin. Gerek yok diyorlar ama birçok kullanıcının eski anten ayarları zaten abuk subuk olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukaan

Zorda olsa hepsini buldum...Star ve atv haricinde...Bu fec değeri nasıl giriliyor arkadaşlar girmesem birşey olurmu??Cihaz goldmaster..

goldmaster da fec ayarı ile oynamanıza gerek yoktur......
  • TELSİZ TELEFON denemesi başarısızlıkla sonuçlanmıştır
    Doğruluk payı sadece tesadüftür
  • merhaba arkadaşlar bende hepsi var ntv paket yok elle giriyorum olmuyor.sanırım bölgeden bölgeye fark far
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

merhaba arkadaşlar bende hepsi var ntv paket yok elle giriyorum olmuyor.sanırım bölgeden bölgeye fark far

lnb yi biraz çevirince oluyomuş...
  • LNB'yi nasıl ve hangi yönde çevirmemiz gerektiğini tarif edebilir misiniz?
    Uğraştım ama NTV paketinde sinyali %50'nin üzerine çıkaramadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sondayim

LNB'yi nasıl ve hangi yönde çevirmemiz gerektiğini tarif edebilir misiniz?
    Uğraştım ama NTV paketinde sinyali %50'nin üzerine çıkaramadım.

ATV VE KANAL 1 neden yok?

Sinyal kalitesi artana kadar Saat 1 yönünde LNB'yi küçük hareketlerle hareket ettirin.
  • Bu LNB çevirme işlemini yarın ben de deneyeceğim
    Hava erken kararmasaydı çoktan yapardım da
    Anten Çatıda olunca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 1 Kasım 2008; 9:32:21 >
  • merhaba carloska arkadaş cevabınız için teşekkürler lnb çevirdim ama tv evde ben evin üstünde tahmini yaptım.bu yüzden olmadı. tv yi antenin yanına getirmek gerekiyor göre göre ayar istiyor. bu yeni güçlü uydu
  • quote:

merhaba carloska arkadaş cevabınız için teşekkürler lnb çevirdim ama tv evde ben evin üstünde tahmini yaptım.bu yüzden olmadı. tv yi antenin yanına getirmek gerekiyor göre göre ayar istiyor. bu yeni güçlü uydu

• quote:

merhaba carloska arkadaş cevabınız için teşekkürler lnb çevirdim ama tv evde ben evin üstünde tahmini yaptım.bu yüzden olmadı. tv yi antenin yanına getirmek gerekiyor göre göre ayar istiyor. bu yeni güçlü uydu

saat 12 yönünden 1 yönüne çevirmek gerek diolar... bende deneyemedim hala... anten komşuda adam da biraz odun mal mal bakıo... bende doğuş grubu ve skyturk izleyemiyorum ...bugün veya yarın bende denicem
  • merhaba .anolog uydununun gözünü seveyim ayarı çok kolaydı.çevir sinyal hemen gelirdi,ama dijital da çevir sinyal 10 saniye 5 saniye sonra geliyor.
  • telsiz telefon bende olumlu sonuçlandı.yani fişi çekince atv geldi .eeee ne olacak şimdi,telefonu mu atacağız?
    quote:

Orjinalden alıntı: mdk404

Evde telsiz telefon kullanan arkadaşlar telsiz telefonun ana ünitesini fişten çekip öyle denesinler. Bizim evde atv çıkmıyordu odadaki telsiz telefonu fişten çekmekte işe yaramamıştı taki bugün yan odadaki diğer telsiz telefonuda fişten çekince hiç çıkmayan atv sinyali bir anda full oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 1 Kasım 2008; 13:00:42 >
  • merhaba arkadailar bendede atv sorundu sinyal çok zayıftı kanal gidip geliyodu kafayı yiyecektim bütün kanal full bir atv sinyal zayıf diyodu sorunu telsiz telefonu fişten çekince buldum fişi çekince atv düzeliyor bilginize deneyin belki sizdede aynısıdır
  • Bizim binada da kimsede atv, skyturk ve kanal24 çıkmıyor. Toplam 5 daire var ama kimsede sinyal yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.