Şimdi Ara

ATX En küçük Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar atx anakart için en küçük taşıması kolay türkiyede bulunan kasa önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Nzxt s340 olabilir

• Öneriniz için teşekkürler hocam atx kasalarda bu boyutları 400 mm'nin altında bulamazmıyız atx için

• Batyhann B kullanıcısına yanıt
    Tüm ölçüleri 400mm altında olan küp kasalar mevcut ama boyut kontrolü yapmak için Corsair, Thermaltake, CoolerMaster, Aerocool gibi firmaların sitelerinden ürün sayfalarına bakın bence. Oradan işinize yarayan modelleri çıkartıp fiyatlarına bakın. Spesifik ürün ararken önce ürün gamını daraltmak şart maalesef.
    https://www.aerocool.com.tw/en/chssis/ds/ds-cube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 2 Ağustos 2017; 11:31:23 >
  • silverstone grandia gd09.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartı tamboy kullanıcam sanırım yeterli olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Öneriniz nedir hocam bu kasalardan bana tam boy ekran kartı yada 2 fanlı ekran kartı sıgacak şekilde hangisini önerirsiniz ?

Ben linkin verdiğim kasayı almanın eşiğinden dönmüştüm arta kalan parçalar il HTPC kurmak isterken. Dediğim gibi net olarak model öneremiyorum. İlgili firmaların ürün sayfalarını gezin bir siz. Zaten ATX destekli küp kasa sayısı sınırlı.
    Bahsettiğiniz kasanın atx destegi yok mini ve mikro atx destekliyor

Oy; o zaman ben yanlış gördüm hocam kusura bakma. Dediğim gibi biraz vakit ayırıp bakmak lazım kasalara yoksa aklıma direkt olarak gelen yok benim de.
    Teşekkür ederim yinede sagolun

Expansion card Compatible up to 12.2" (309mm) long, width restriction-5.25" (133mm)

Adam gtx1080 takmış çoğu kart uyar,hemde 4kg.
    Corsair 450d oneririm. Her turlu bileseni icine sigdirirsiniz. Her ne kadar guncel kasa olmasada o sigmadi bu olmadi derdiniz olmaz.

Ben kullaniyorum. Kucuk bir mod yaptim devasa kasalarla ayni bilesenleri icine sigdirdim.

• Hocam 450 d mid tower kasalardan dah büyük ölçü olarak :) bana daha portatif lazım

Hocam htpc kasayıda inceledim gayet güzel dediğiniz gibi ekran kartını alıyor sıcaklık değerlerini araştırıyorum şuan teşekkürler

Atx anakart kullanacaginizi soylediginiz icin 450d dedim. Eger boyut olarak kucuk derseniz air 540 serisi var. Atx anakart kullanicilari icin dahada kucuge yonelmek bana gore sorun cikarir zira sogutma ve ekran karti gibi etkenlerden kismak zorunda kalirsiniz.

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam fakt normalde mini itx sistem dizecektim fakat türkiyede çok fazla seçenek olmadığından normal atx anakarta dönme kararı aldım taşınması gerekiyor senede bir kaç defa şehirler arası gidip gelecek o sebeple öneriniz içinde çok teşekkürler

• 399 x 210 x 440mm ölçüleriyle kullandığım Fractal Design Define C'yi önerebilirim. Matx düşünürsen 4-5cm daha kısa Mini C modeli de mevcut.
    Ses yalıtımlı güzel bir kasa. Amazon.de üzerinden sipariş verebilirsin.http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 7 Ağustos 2017; 10:18:55 >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim hocam aerocool gt rs kasası çok daha küçük ondan daha küçüğü yok sanırsam teşekkür ederim :)

Büyüklük ve küçüklük göreceli bir kavram olmasa gerek. Aerocool GT RS ölçüleriyle 272 x 410 x 365.5mm 40.8Lt hacim kaplarken, Fractal Design Define C 399 x 210 x 440mm 36.8Lt hacim kaplıyor.
    Yani siz diyorsunuz ki 36.8L > 40.8L. İlginç bir tespit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 8 Ağustos 2017; 2:20:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.