# Ürün : BOXDG965SSCK ANAKART, INTEL CORE 2 DUO DESTEKLİ # Ürün Kodu : MB.INTE.BOX965G.01 # Yonga Takımı : Intel G965/ICH8 # İşlemci Desteği : Intel Core 2 Duo, Pentium® 4 5&6XX ve D Serisi # Hyper-Threading ve 64bit desteği # Soket Tipi : LGA775 (Soket T) # Veriyolu Hızı : 1066/800/533MHz # Bellek Desteği : Dual Channel DDR-2 # Bellek Hızı : 800/667/533MHz # Bellek Kapasite : 8GB (4 yuva) # Grafik Arabirimi : Intel GMA X3000 Teknolojisi # Grafik Bellek : 384MB a kadar (DVMT) # PCI Yuva : 2 (32bit), 1x PCI-E x1 # PCI Express x16 : 1 adet # Ethernet : Gigabit Ethernet # Tümleşik Ses : 6 kanal ses # ATA : 1xATA100, 4xSerial ATA II # USB : 10xUSB2.0 (480Mbit/s) # Firewire : Var # Boyut : Mikro ATX # Diğer : Windows Vista işletim sistemi ile uyumlu
Aslında Gigabyte marka bir kart alcaktım ve üzerine de GeForce 8600GT kart takacaktım. Fakat bu kartlar yeni olduğu için fiyatları yüksek. Onun için Gigabyte ın GIGABYTE 8I945P-S3 CORE 2 DUO LGA775 125,47 YTL anakartında vazgeçtim.Ve şimdilik onboard VGA'ya sahip olan bir anakart alayım dedim.(Fiyatlar düşünce yine bir harici Geforce 8 serisi kart düşünüyorum.)İki kart arasında bir ekran kartı fiyatı kadar fark yok bu yüzden INTEL'i alamyı düşünüyorum.Onboard olmasına rağmen 667Mhz işlemcili 384Mb a kadar paylaşımlı GMA x3000 ekarn kartı var.Şimdilik oyunlarda idare eder.
Size üç sorum olacak, birincisi aldığım karar ne kadar doğru? İkincisi benim şu anki anakart ATX yapılı bu ise Micro ATX. Benim PCnin kasasına INTEL ankartı takabilir miyim? Bir de benim güç kaynağı eski, bu yeni anakarta uyar mı?
Şimdiden teşekkürler. Cevaplarını bekliyorum.
İntel güzel bi karttır sade çalışır o/c performansı yoktur normal bir kullanıcı için iyi bir seçim power olarakda 400watt yeterli
sadece 10 dolar daha verip GİGABYTE DS3 ve MSİ P6N SLİ almak varken sakın bu anakarta para verme.......
@japonozan11
ama arkdaaş onboard e.kartlı model istiyor bencede gigabyte olanını almalısın en azından ilerde overclock yapmayı düşünürsen biraz olsun overclock yapabilirsin