Şimdi Ara

Audi A1'e 60 bin verilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donnaiolo

millet astra mastra demiş, gidin 2sinide kullanın a1 özellikle 1.4 tfsi motor olursa astra mastra bırakmaz. yalıtımı olsun, yol tutuşu olsun, sürüş zevki olsun çok çok daha üstün.

kullanmadan önce bende sizin gibi diyordum, yok 5 para etmezdir, yok cacık gibi araba, yok küçücük araba vs. diye.

ama kullanınca yol tutuşundan, direksiyon hissiyatından, sürüş zevkinden, yalıtımından etkilenmemek mümkün değil.

Dostum sende hangi araç var
  • Daha uygun fiyata C sınıfı araçlar hatta İnsignia gibi D sınıfı arabalar bulduk fakat otomatik vites cogunda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen hoşuna gidip parasına bakmayanlar için olduğunu düşünüyorum..

• Audi'nin hiçbir modeli parasını haketmiyor bence
    süslü volkswagen'e verilmez o para

• 60 bin tane , 60 bin liram olsa birini vermezdim .
  • İnsignia fiyatına A1

• A1'i kim naapsın ya , bayan arabası o
  • 40000TL falan olsa belki alınabilir. Ama 60000TL saçmalık ötesi. BMW 1 Serisi o civardan başlıyor.
  • Nereye el salliyoruz ? :)

• verilir hocam,beğendiyseniz içinize sindiyse sürüş keyfi alıyorsanız,hacmi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa,neden verilmesin...
  • Hem insignia hem passat parasi yok hocam verilmez.40k olsa hadi binebze

• Burdakilere aldırma, kıçını kaldırmayan 1.4 insignia ile kıyaslayanlar olmuş a1 i, biri a sınıf diğeri D sınıf zaten. 1.4 TFSİ ile o araç uçar, küçük olduğu için daha fazla hissedersin hızı, ve insanların çok ilgisini çeken bir araç. A3 den her türlü daha fazla gideri var.
  • hayatta verilmez 60bin'e alfa guilietta,vw golf, opel insignia, citroen ds4, hyundai ix34, kia sportage, bmw 1.16, audi a3, vw scirocco, astra gtc gibi hepsi sıfır km seçenekler varken bu arabaya 60bin istemek şaka gibi. bana göre yeditepe üniversitesinde okuyan sarışın kızlara göre bir araba anca onlar babalarına aldırırlar bu arabayı aklı başında bir adamın bu araca 60bin vermesi hiç mantıklı gelmiyor
  • Şu anda sınıfında alternatifi yok.
    Şirin bir araban istiyorsanız alınır. Mininin modası geçti, a1`in sınıfında alternatifi yok.

• Ağzına kadar dolu delta alırım.
    ağzına kadar dolu Giuletta alırım.
    Focus alırım.
    Mis gibi golf alırım.
    Ama a1 gibi minicik arabaya o paraya selam vermem.
  • Bence o kadar paraya yazık...

Vermem,etrafımadkilere de verdirtmemek için elimden geleni yaparım...
  • Yazik gunah...

• Polo GTI almak bile daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

şaka gibi, o fiyata neredeyse 2 tane astra alırsınız

Yok canım o kadarda değil 30.000'e 0 km Astra hiç yok. Classicleri bile 36.000'den verdiler dizel otomatiğini ama onlarında üretimi durdu.
  • Bmw 1 serisini de düşündük ama 1.16i bile biraz opsiyonla 75bine geliyor diye söylüyorlar.Guiletta ve DS4'ün de 2. eli zayıf ve zarar daha fazla olur deniliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.