33- 34 000 lira gibi bir param var audi a3 veya honda civic düşünüyorum. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim. Alacağım araca lpg sistemi takacağım.
A3 ün ikinci el piyasıda benim için önemli aldığım aracı hemen satabilecekmiyim. Aradığım araç 5 kapı bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozgur1
33- 34 000 lira gibi bir param var audi a3 veya honda civic düşünüyorum. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim. Alacağım araca lpg sistemi takacağım.
motor ve vites kutusu seçeneklerini de yazarsan iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: orhansencag
quote:
motor ve vites kutusu seçeneklerini de yazarsan iyi olur.
HEM 5 KAPI DİYORSUN HEM CIVIC diyorsun?
CİVİC HB diyorsan temizini 32-33 arası bulman imkansız
hb olark A3 bence iyi bir seçim ikinci elde kaybettirmez
sedan olsun dersen CIVIC al tabiki ama ELEGANCE ının temizini o paraya zor bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: [HONDA]TYPE-R
sedan olsun dersen CIVIC al tabiki ama ELEGANCE ının temizini o paraya zor bulursun
arkadaş o bütçede a3 bulmuşsa civic hayli hayli bulunur..
quote:
Orijinalden alıntı: donnaiolo
quote:
Alıntıları Göster
Hayır arkadaşlar audi a3 ün 5 kapılısından bahsediyorum. Civic normal şu dışarda çok gördüklerimizden arkası uzun olandan. Vites düz vites kullanıyorum. Fiat bravam vardı 2000 model onu sattım şimdi de yen bişey düşünüyorum. Audi a3 önerdi bir arkadaşım ama onuda bulamıyorum.
quote:
Hayır arkadaşlar audi a3 ün 5 kapılısından bahsediyorum. Civic normal şu dışarda çok gördüklerimizden arkası uzun olandan. Vites düz vites kullanıyorum. Fiat bravam vardı 2000 model onu sattım şimdi de yen bişey düşünüyorum. Audi a3 önerdi bir arkadaşım ama onuda bulamıyorum.
Alıntıları Göster
Bayram dolayısıyla bekle dediler. Yaklaşık 2 aydır araçsızım. Aracın olmaması sıkıntı değil ama aramaktan, ne alıcam demekten ve devamlı bu konuyu düşünmekten kafayı yedim. Biran önce şu işten kurtulmak istiyorum.
quote:
onu bende biliyorum da arkadaşın bahsettiği A3 ün 2004-2005 falan olduğunu sanmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: fakir-bir-kul
quote:
onu bende biliyorum da arkadaşın bahsettiği A3 ün 2004-2005 falan olduğunu sanmıştım
Alıntıları Göster
2006 - 2007 a3 bulamaz mıyım
quote:
bulursun ama 2 kapı sport olanlardan
quote:
quote:
bulursun ama 2 kapı sport olanlardan
Alıntıları Göster
Yok 2 kapı istemiyorum. Sahibinden de var 35- 36 istemişler 4 kapılılara 33- 34 e vermezler mi? Sizce civic mi baksam hangisi daha iyi araba?
quote:
Yok 2 kapı istemiyorum. Sahibinden de var 35- 36 istemişler 4 kapılılara 33- 34 e vermezler mi? Sizce civic mi baksam hangisi daha iyi araba?
Alıntıları Göster
birader ben 3 sene honda civic premium (2008) kullandım
arabanın sırf tasarımı yeter malzeme kalitesi olarak pek iyi sayılmaz ama motoru çok sağlam ve emsallerine göre motoru çok güçlü (focus-megane -golf -astra classic )
quote:
birader ben 3 sene honda civic premium (2008) kullandım
arabanın sırf tasarımı yeter malzeme kalitesi olarak pek iyi sayılmaz ama motoru çok sağlam ve emsallerine göre motoru çok güçlü (focus-megane -golf -astra classic )
Alıntıları Göster
Anladım hocam Bakacağız artık Hangisi olursa diyorum. A3 için çok kaliteli diyorlar ama performansı civic e göre biraz düşükmüş.
quote:
Anladım hocam Bakacağız artık Hangisi olursa diyorum. A3 için çok kaliteli diyorlar ama performansı civic e göre biraz düşükmüş.
A3 1.6 102 hp dir. Bide 115 hp lik fsi var. Onlara iyi bakmaniz lazim. A3 te en iyi ve guncel motorlar 1.2 tfsi,1.4 tfsi ve 1.6 tdi onun disinda 1.6 102 hp lpg ye uyumuyla unlu diye biliyorum. O butcede 2004-2006 arasi bulabilirsiniz gibi a3..
quote:
quote:
A3 1.6 102 hp dir. Bide 115 hp lik fsi var. Onlara iyi bakmaniz lazim. A3 te en iyi ve guncel motorlar 1.2 tfsi,1.4 tfsi ve 1.6 tdi onun disinda 1.6 102 hp lpg ye uyumuyla unlu diye biliyorum. O butcede 2004-2006 arasi bulabilirsiniz gibi a3..
Alıntıları Göster
A3 1.6 102 hp mi alayım yoksa civic mi sıkıntı burda işte
quote:
quote:
A3 1.6 102 hp mi alayım yoksa civic mi sıkıntı burda işte
Sahibinden e bi baktim soylediginiz butce araliklarda a3 icin 2006 modele kadar baya bi ilan var.bence bi goz atin.
Civic hem daha guclu motor hemde daha yeni olur. A3 max. 2006 model bulabilirsiniz desek ,civic te rahat min. 2008 model bulunur gibi..
Civic
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
Civic
Civic daha akıllıca geliyor bana ama a3 ün de tipi çok güzel görünüyor. Hiç bu kadar arada kalmamıştım.
quote:
Civic daha akıllıca geliyor bana ama a3 ün de tipi çok güzel görünüyor. Hiç bu kadar arada kalmamıştım.