Daha performanslı araç demişsiniz bende Polo GTİ derim eğer yakıt derdiniz yoksa pek.
quote:
Orijinalden alıntı: stochastic34
sahibinden'e bakıyorum millet 2009 2010'a bile 44-45 istiyor
2011 ler 48-53 arası degisiyor
47'ye versem ucuz mu vermis olurum piyasasını bilen var mı?
Ne güzel araban var ne satacanda gidip düşük markanın aracını alacan Golf diyorlar , Golf alıp sıradan olacağına A3 'e bin ve farklılığı hisset.
Golf TSI Highline.
55 bine BMW 1 serisi varsa yarın ben de gidip alayım bir kaç tane.
Yerine alınabilecek tek araba LPGli bir A3'tür.Onu da satıp almayacağına göre taktır LPG'yi yola devam.
quote:
yeni 1 serisini test ettim;Kosifler istedigim donanımda araca 85 bin lira teklif verdi.
2004 yılında uretilmeye baslamıs a3'le karşılaştırdıgımda arkadan itisli olması ve sanzımanı dısında uste 40 bin lira verilecek bir artısını
goremedim.
galiba bu durumda benim kriterlerime en cok uyan 160 hp golf ya da scirocco.
bmw 1 serisi o parayı hakeden bir araç değil golf veya sirokkko iyi bir tercih olur.
quote:
Orijinalden alıntı: musch-lee
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Erden
55-60 bin civarına cam tavanlı 1.4 170 hp Giulietta bakabilirsiniz. Hem performans, hem donanım, hem de tasarım olarak memnun edecektir sizi diye düşünüyorum
+1111
+1091023
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EcheLoN_
model yeniliyebilirsin yada yeni bir macera için 1.4 170 beygir giulietta, lancia delta alınabilir.
giuletta dusundum ama ben en fazla bir sene kullanmayı dusunuyorum
a3 gibi fazla zarar ettirmeden satılması lazım
alfa romeo'yu bu yuzden eledim
Lancia Delta evet zarar ettirebilir ama Giulietta ettirmez. Giulietta'ya ağzının suyu akarak bakan ve parasını denkleştirir denkleştirmez üzerine atlayacak çok çok ciddi bir kesim var.
O yüzden elemeden önce bir kez daha düşünün. 170 hp spor paketli bir Giulietta, her zaman için gönül rahatlığıyla alınabilir bir araç olarak kalacak..
Golf 1.4 tsi alın ben dsg'lisini kullanmıştım gerçekten sürüş zevki süper.
ne kadar golf iyi bir model de olsa audiden sonra vw markalı bir araca binmek mantıklı değil.sonuçta audi vw ye göre daha premium ve lüks bir marka, bence satmayın satacaksanızda bmw 1 serisi alın sattığınıza değsin.
Cooper S alın
bence satmayın
çünkü 50 - 55 civarında elinizdeki a3 den daha iyi araç bulamazsınız.
bence a3 ten sonra sizi tatmin edebilecek araçlar vw golf, yeni kasa bmw 1
Sifir olarak fazla seceneginiz yok... Golf ve Giuletta... Bu kadar. Bence ikisini de deneyin, eger bunlardan biri sizi su anki aracinizdan belirgin sekilde daha fazla tatmin ediyorsa, ne ala. Yoksa A3'e devam.
1 yil kullanacaginizi goz onune alarak ben Golf derim. Alfa'yi yabana atmamali tabii.
1.4 tct giulietta 170 sürdüm, yeterince tatmin edici bir araç, ancak kalite olarak almanlara rakip olabilecek düzeyde değil. Audiden sonra bence alfa sürüş kalitesi, iç mekan kalitesi, yol gürültüsü, gibi konularda tatmin etmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme