Şimdi Ara

Audi A3 Sedan TDI, Mercedes A180 CDI, BMW 116d, Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) Audi A3 Sedan Tdi s-tronic
    2) Mercedes A180 CDI 7G-DCT
    3) BMW 116d ( maalesef turkiyede otomatigi hala yok)

Arabamı değiştirme zamanı geldi ve bu araçlardan hangisini önerirsiniz.
    Otomatik dizel tercihim olduğundan BMW 116d en son seçenek olarak düşünüyorum.
    Tecrübe ve önerilerinize ihtiyacım var. Faydalı olacak bilgi ve tecrübeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• İçlerinde en konforsuz AMG A serisi.Düz vites olduğu için 1 serisini eleyin.Audi A3 sedan bence en güzeli.Gümüş gri led birde cam tabanı Ambition ile kombine ederseniz tadından yenmez
  • Tabiki A3 Sedan.Özellikle 1.4 Tsi 150 Hp Led far olursa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Tabiki A3 Sedan.Özellikle 1.4 Tsi 150 Hp Led far olursa süper olur.
    2. el CLA da listeye eklenebilir belki AMG paketle çok hoş duruyor. Yok olmaz derseniz A3 derim
  • a3sedan cok guzel araba kıymetı bılınmıyor
  • A3 1.6 tdi kullandim yeni kasa uzun donem. Az yakar cok kacar ve a serisine gore daha sessiz bir motor (izalasyondan dolayi)

A3 sedan stronic varken dediginiz diger seceneklere bakmayin.

Ha hb alsam 1.16i alirdim ama sedan bunlarin arasindan kesinlikle tdi a3 alirim. Az yakiyor cok kaciyor ve ambiente paketi cok konforlu. Binince degilde kullaninca anlarsiniz :)

yaklasik 10.000 km deneyimim oldu tdi s tronic satarken agliyodum resmen :) cok koydu bindigim en iyi c segment arabasi

golften geri dondum iyi ki donmusum harika bir araba kesinlikle tdi stronic oneriirm.

1.5 cdi mercedeste kullandim ama konfor sifir. Yakit iyi ama konfor sifir. Performans ise bilinen dci motor performansi.

Fakat 1.6 TDI ile 1.5 dCi kesinlikle kiyaslanmaz ozellikle konfor ve performans bakimindan.
  • Bende bu iki arac arasındayim mercedes ve audi mercedes yildiz ve tasarimdan dolayi beni icine cekiyor ama mantığım a3 diyor.mercedesi test etmedim ama cik fazla olumsuz yorum var.malzeme dandik konfor yok vs ben bu elestirilerin vok fazla dogru olacagini sanmiyorum haftaya ins amg ve urbani test edip.son kararimi verecegim
  • BMW 1.16d bu araclardan cok farkli. Otomatik sart degilse tercih edilmeli. Otomatik sartsa 1.16 i alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan27m -- 29 Temmuz 2014; 15:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Bende bu iki arac arasındayim mercedes ve audi mercedes yildiz ve tasarimdan dolayi beni icine cekiyor ama mantığım a3 diyor.mercedesi test etmedim ama cik fazla olumsuz yorum var.malzeme dandik konfor yok vs ben bu elestirilerin vok fazla dogru olacagini sanmiyorum haftaya ins amg ve urbani test edip.son kararimi verecegim
    Sen ne alırdın diye soruyorsan bir Otomobil tutkunu olarak Düz vites Estoril blue 1.16d alırdım tabiki ama Otomatik Ve konforlu bir araç'a ihtiyacım var diyorsan A3 Sedan alınabilir.Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Bende bu iki arac arasındayim mercedes ve audi mercedes yildiz ve tasarimdan dolayi beni icine cekiyor ama mantığım a3 diyor.mercedesi test etmedim ama cik fazla olumsuz yorum var.malzeme dandik konfor yok vs ben bu elestirilerin vok fazla dogru olacagini sanmiyorum haftaya ins amg ve urbani test edip.son kararimi verecegim
    ben olsam bmw derdim ama otomatiği yokmuş onun o yüzden a3 sedan deilde 5 kapılısını al derdim..
  • listenin birazcık dışına çıkabilir miyim?

arkadan itiş, dinamik sürüş, yere yakın koltuk yapısı ,buna ilaveten ;otomatik vitesli 170 bglik bir 1,18 BMW:

benzin mazot maliyet farkına rağmen yılda 25bin km yol yapan benim için, bomboş donanım ile liste fiyatı üzerinden de olsa tercih sebebidir.

Sayg.

Ama sürüş keyfi değil de konfor keyfi ağır bassın diyorsanız Audi A3 Sedan tadından yenmez.Yahu bu DSG, çift kavrama falan ama kickdown esnasında (örn. araç sollarken) BMW nin tek kavramalısı kadar seri alt vitese geçemiyor mu ne? (dur ben bir devir toplayayım da hemen fırlatacam bidakka derken ortada kabak gibi kalıyor sanki insan. -belirtmek gerekir ki beklemenin akabininde gelen hızlanma isteği ilk biriki saniyeyi unutturuyor). Bir de ağır ilerleyen ama akıcı trafikteyken, comfort mode seçiliyken bile frenden sonra cok hafif gaza basmalarda insanın kafasını hafif de olsa arkaya mı atıyor? (comfort mode seçili ve uzun süre hafif kullanmış olmama rağmen yaşadım bu sorunu.) Bunlara bir bakın bence test edecekseniz.

• A3 Sedan ambition sahibi olarak tavsiye ederim
  • Audi sedan tdi bunların içerisinde belirttiğiniz vasıflar bakımından en iyi araç. Ancak Audi'nin de bir eksi yönü neredeyse herşeyin ekstra ücretlendirilmesi... Zaten kataloğa bakarsanız fren sistemi vs... diye bir madde var. O standartmış! Eh bir de standart olmayaydı... Yani bu fiyatlara alınan araçta bir cruise control olmalı diye düşünüyorum. Mercedes A200 denedim. Süspansiyonları çok sert geldi bana. Bir de stok araçların hepsinin iç döşemesi tavan dahi siyahtı... Ben iç karartıcı buldum... Ancak özel siparişle gayet güzel araç dizayn edilebilir. Son olarak 100 bin bandında C sınıfı araç almak bana fazla geliyor. D sınıfı ve performanslı bir motor olsa tamam... Tabi zevk ve para sizin. Bize ancak hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın demek düşer.
  • Sedan olarak cok güzel kasa olmus A3
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleWing

Audi sedan tdi bunların içerisinde belirttiğiniz vasıflar bakımından en iyi araç. Ancak Audi'nin de bir eksi yönü neredeyse herşeyin ekstra ücretlendirilmesi... Zaten kataloğa bakarsanız fren sistemi vs... diye bir madde var. O standartmış! Eh bir de standart olmayaydı... Yani bu fiyatlara alınan araçta bir cruise control olmalı diye düşünüyorum. Mercedes A200 denedim. Süspansiyonları çok sert geldi bana. Bir de stok araçların hepsinin iç döşemesi tavan dahi siyahtı... Ben iç karartıcı buldum... Ancak özel siparişle gayet güzel araç dizayn edilebilir. Son olarak 100 bin bandında C sınıfı araç almak bana fazla geliyor. D sınıfı ve performanslı bir motor olsa tamam... Tabi zevk ve para sizin. Bize ancak hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın demek düşer.
    Benim de tercihim A3 sedandan yana olurdu. İçlerinde en konforlusu o. Tabi 116d de güzel araba ama sırf o balık gözü gibi ön farlarından dolayı sevemedim gitti

• A3 sedanda arkada bas mesafesi kotu. Kafa tavana degiyor. Hic rahat degil. Arkada eriskin oturacaksa baska model bakin
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan27m

A3 sedanda arkada bas mesafesi kotu. Kafa tavana degiyor. Hic rahat degil. Arkada eriskin oturacaksa baska model bakin
    .
    Degerli yorumlariniz icin tesekkurler.
    saglikli karar vermek icin satin alma surecini biraz yaydim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanall -- 16 Ağustos 2014; 19:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanall

Degerli yorumlariniz icin tesekkurler.
    saglikli karar vermek icin satin alma surecini biraz yaydim!

Alıntıları Göster
    yeni a3 cabriolet
  • audi a3 sedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

audi a3 sedan
    tabiki a3 sedan ben test sürüşü yapmıştım gerçekten süper olmuş spor tam alınası. bazıları orta konsol çok boş olmuş diyor ama bence daha iyi astra daki gibi ful tuşlumu olsaydı adamlar sadece klima koymuş diğer işlemler ekrandan en güzeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.