Şimdi Ara

Audi A3 Yardım .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: HELP.

Aracın normal fiyatı 79-80 bin .
    Ve manuel .
    20 bin tl verirseniz bana seve seve tdi alırım :)
    Teşekkürler :)

Bilgi bizden karar sizden.Paranız neye yetiyorsa onu alınız herkes en iyi fiyat performans aracını alacak diye bir kaide yok elbette.

Klima denedim çekişte sıkıntı yok. diğer aracım 1.4 tsi 122.
    bunun tarzı daha farklı. daha zayıf değil. daha farklı. araç oldukça hafif passata göre.
    klima otomatik. sağ sol ayrı. astra ile ben kıyaslamam.

manuel 1.4 COD olsaydı olabilirdi. bizde manuel etkendi. passat araç da manuel.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HELP.

Aracın normal fiyatı 79-80 bin .
    Ve manuel .
    20 bin tl verirseniz bana seve seve tdi alırım :)
    Teşekkürler :)

Bilgi bizden karar sizden.Paranız neye yetiyorsa onu alınız herkes en iyi fiyat performans aracını alacak diye bir kaide yok elbette.

Klima denedim çekişte sıkıntı yok. diğer aracım 1.4 tsi 122.
    bunun tarzı daha farklı. daha zayıf değil. daha farklı. araç oldukça hafif passata göre.
    klima otomatik. sağ sol ayrı. astra ile ben kıyaslamam.

manuel 1.4 COD olsaydı olabilirdi. bizde manuel etkendi. passat araç da manuel.

Araç yönünden hiç bir sıkıntı yok hocam.Opel ile falan kıyaslanacak bir araç değil.

Advance paket ile beraber;Yokuş kalkış desteği,otomatik kliması,yağmur-far sensörleri,MMI ekranı,bluetooth'u,kararan dikiz aynası ile beraber önemli bir eksiği olmayan bir araç.

Ayrıca motor güncellenmiş bir motor DSG kaygısı olmaması da ayrı bir güzel.Önceki kasadan bu motoru A3te denemişliğim var çalışması sessizliği çekişi on numara.

Ancak benim derdim diğer motorlara gelen 9-10bin TL lik indirimin buna yapılmaması.İndirim öncesi 73bin teklif almıştım ben.

Bütçesi buna uygun olan için tavsiye edilir ama biraz daha çıkabilen dizel+otomatik almalı diye düşünüyorum.Satarken de hızlı gider yakıtı da oldukça tatmin eder.

• ecay kullanıcısına yanıt
    tartışılabilir konu. 4 yaşında DSG şanzıman korkutur. yine DPF ve EGR sırada bekleyen sorunlar. Bu araçlarda DPF eozil sıvısı yerine double injection ile regen yaptığı için fazla yanmamış mazotun motor yağına karışması sonucu erken aşınma sözkonusu olabiliyor. kullanmayı seven alsın derim. ikinci el için önemsiz. ucuz alıp ucuz satacağız sonuçta.
  • Arkadaşlar bir akrabam araba almayı düşünüyordu. Megane-Focus filan bakıyordu sıfır 75-85 bin lira bandında. Her nekadar ikinci el araç al dediysemde ikna edemedi. İlla sıfır garantili olacak. Neyse a3 kampanyasını söyledim ona ilgisini çekti. 1.6 tdi'a bütçesi yetmiyor. 1.2 yi doldurup en dolusunu 80 e alabilir diye düşünüyorum. 1.4 ü de bütçeyi aşarmı sizce doldurulursa ? Ve hangisini almasını önerirsiniz ? Bu motorlar lpg ile uyumlu mudur ? Fiyatlar çok iyi gerçekten kaçırmak istemiyor. 71 e c sınıfı liderini veriyorlar. Daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Arkadaşlar bir akrabam araba almayı düşünüyordu. Megane-Focus filan bakıyordu sıfır 75-85 bin lira bandında. Her nekadar ikinci el araç al dediysemde ikna edemedi. İlla sıfır garantili olacak. Neyse a3 kampanyasını söyledim ona ilgisini çekti. 1.6 tdi'a bütçesi yetmiyor. 1.2 yi doldurup en dolusunu 80 e alabilir diye düşünüyorum. 1.4 ü de bütçeyi aşarmı sizce doldurulursa ? Ve hangisini almasını önerirsiniz ? Bu motorlar lpg ile uyumlu mudur ? Fiyatlar çok iyi gerçekten kaçırmak istemiyor. 71 e c sınıfı liderini veriyorlar. Daha ne olsun

1.2 yi doldurma gibi bir şey söz konusu değil.LPG uyumu hiç yok.1.4 Stronic Attraction 82 bin lira.

1.2 ler baz mı oluyor yani ? Led vs. olmuyor. 1.4 te varmıdır peki ? Birde yakıtları hakkında bilginiz varmı ? Benim a4 tdi 32 krş yakıyor şehir içi. O daha az yakar muhtemelen.
  • quote:

1.2 ler baz mı oluyor yani ? Led vs. olmuyor. 1.4 te varmıdır peki ? Birde yakıtları hakkında bilginiz varmı ? Benim a4 tdi 32 krş yakıyor şehir içi. O daha az yakar muhtemelen.

1.2 ler Attraction+Advance paket + sis farı olarak geliyor.Opsiyon almak söz konusu değil.Xenon ekletemiyorsunzu mesela.

1.4 TFSI sonuçta benzinli olduğundan gerçek şehir içi (ortalama hız 25 lerde) 7.5 rahat yakar.Kullanıma göre değişir elbette.
  • quote:

ay bunaldım.
    Anladım. İleteyim akrabama bu bilgileri ben. 30-33 krş arası bir değer çıkıyor 1.4 lerde oda sorun değil okadar. 85 bin liraya iyi pazarlıkla kapabilirse kapsın biraz opsiyon ekleyip.
  • 80 bin tl verilmez o arabaya 1.4 tfsi olsa neyse ... git 60 milyara toyota auris 1.6 active al daha iyi, test edenler var çok konforlu diyorlar eski toyotalar gibi değil iç malzeme kaliteside çok iyi, diğer şeylerini konuşmaya gerek yok zaten toyota bu ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulk1903 -- 25 Kasım 2015; 0:02:08 >
    Guzel bilgiler vermissiniz hocam. Bence bu donanimda led ve sunroof haric eksik yok, onlarda olmayiversin sanki c segmenti kac tane arabanin en dolusu haric zenon varki. Hiz sabitleyicide 1,000 kusur liraya sonradan takilir.

1.2 motor, dusuk mtv, sessiz, konforlu, triger gec degisiyor, dpf sorunu yok. Dsg sorunu yok. Donanim olarak gayet tatminkar. Bu haliyle 71 lira HB e verilir. Eger makyaja dogru 66-67 dolaylarina cekerlerse tam canavar olur.

Sundan yillar yillar once a3 un benzinli manuel bos + bos baslangic fiyatini 45 yapmislardi da deli gibi satmisti. Uzerinden gecen zamanda bir suru donanim eklenmis, yeni kasa gelmis, kur dunyalar kadar artmis bunlari goz onune alinca 71 normal. 66 ise baya iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, sedan+otomatik araç alacağım. Aklımda astra sedan otomatik 1.4 sport vardı, ancak tam karar vermedim. A3 sedan 1.4 Tfsi 125 hp s tronic için fiyat alan var mi, A3 sedanın bagaji geniş mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok değil 420 litre falan olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Guzel bilgiler vermissiniz hocam. Bence bu donanimda led ve sunroof haric eksik yok, onlarda olmayiversin sanki c segmenti kac tane arabanin en dolusu haric zenon varki. Hiz sabitleyicide 1,000 kusur liraya sonradan takilir.

1.2 motor, dusuk mtv, sessiz, konforlu, triger gec degisiyor, dpf sorunu yok. Dsg sorunu yok. Donanim olarak gayet tatminkar. Bu haliyle 71 lira HB e verilir. Eger makyaja dogru 66-67 dolaylarina cekerlerse tam canavar olur.

Sundan yillar yillar once a3 un benzinli manuel bos + bos baslangic fiyatini 45 yapmislardi da deli gibi satmisti. Uzerinden gecen zamanda bir suru donanim eklenmis, yeni kasa gelmis, kur dunyalar kadar artmis bunlari goz onune alinca 71 normal. 66 ise baya iyi olurdu.

HB 380 litre, sedanı 425 litre.
  • 80 değil zaten.

1.4 150 HP manuel olsa hayır demem. halojen farlı da olur.
  • quote:

quote:

1.2 ler Attraction+Advance paket + sis farı olarak geliyor.Opsiyon almak söz konusu değil.Xenon ekletemiyorsunzu mesela.

1.4 TFSI sonuçta benzinli olduğundan gerçek şehir içi (ortalama hız 25 lerde) 7.5 rahat yakar.Kullanıma göre değişir elbette.

hocam peki 17 jant da mı eklemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

quote:

hocam peki 17 jant da mı eklemezler

Hayır 17 jant gelen 1.2 yok özel sipariş te alınmıyor bu araç için.Ancak kesin bilgiler için yine bayii ile konuşun.

Jantı dışarıdan çıkma olarak eklersiniz orjinal bulursanız.Jant ekletmenizi önermem zaten.

• Bu aracı alıp iç ve dış fotoğrafını paylaşabilecek olan arkadaşlar varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PriMe

Bu aracı alıp iç ve dış fotoğrafını paylaşabilecek olan arkadaşlar varmı?

Hocam 72bin bu araç için pahalı.Uygun fiyata dizel Golf comf alınıyor indirimlerle birlikte..Ben A3'ü çok severim ancak bu versiyon A3'ün alınabilir bir versiyonu değil bu fiyat ile..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PriMe

Bu aracı alıp iç ve dış fotoğrafını paylaşabilecek olan arkadaşlar varmı?

Hocam 72bin bu araç için pahalı.Uygun fiyata dizel Golf comf alınıyor indirimlerle birlikte..Ben A3'ü çok severim ancak bu versiyon A3'ün alınabilir bir versiyonu değil bu fiyat ile..

Golf beyaz 1.6 tdi comfort + sürüş konfor aldım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.