Şimdi Ara

Audi A4 2014 model oto start-stop devreye girmiyor neden olabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
13.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Var hocam aslında. Araba çalıştırma tuşunun üstünde hemen. Araçta SS otomatik açık olarak başlıyor. Eğer ona basarsanız SS yi devre dışı bırakabiliyorsunuz. Ama ben sürekli arabaya biner binmez ona basmaya bile üşendim :) Şimdi kodlama ile başlangıçta SS kapalı olarak çalışıyor araç tuşa basarsam SS devreye giriyor. İşlemi tersine aldırdım.
    Bu işlem nissan qashqaiye de yapılıyormu. Servise kurtarın beni şu zımbırtıdan iptal edin dedim yapmadılar.

• apia kullanıcısına yanıt
    Servisler pek o işlere girmiyorlar. Daha öncede hiç Japon araç kodlatmadım açıkcası araştırmak lazım. Alman araçlarda kodlama ile çok şey yapılıyor ama NISSAN da durum ne açıkcası hiç bilmiyorum.
  • Dpf regeneration çalışıyor da olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aku son demlerini yasiyor,sirf emisyon dusurmek icin teoride akuyu bitiren bir sistem,eski tarz s&s olmayan aractaki 5-6 yillik aku , yeni model ss li aractan cok daha saglikli calisiyor,yani depoda 1,2 litre tasarruf etmek icin insanlari masrafa sokuyorlar , sadece maddi zarar da degil , bu tarz SS sisteminin yordugu akuyu 2 hafta sogukta kullanmadiginiz takdirde arac calismiyor,ugrasip duruyor insanlar.
  • Akünün voltajı düşük olabilir.
    Motor rölanti devri yüksekse de çalışmaz.
  • akü. star stop sistemine uygun akü alacaksın alırken dikkat et. varta tavsiye ederim ankara da isen mehmet saatçi'den al.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar akü değişimini deneyip buraya cevap olarak yazıcam.

Start-stop düğmesi mevcut devreye girmediği için kullanmıyorum.
    Teşekkürler tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfa0127 -- 8 Şubat 2019; 22:40:3 >
  • omerfa0127 O kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bende de 2015 model A3 var. Yukarıda bahsedilen sorunun aynısını yaşıyorum. start-stop aktif olmadığından bu fonksiyonu devre dışı da bırakamıyorum.

Akü değişimi yaptınız mı? ya da sorunu nasıl giderdiniz?

• O
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.