Şimdi Ara

Audi a4 alıyoruz galiba... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
27.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soda23

Birsey sorsam; kaç para, kaç km, donanım nasıl?

90 bin km

Siyah renk

full araç sunroof çelik jant vs.

fiyat 55.000 bin tl.

degişeni boyası yok :)

quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Bence biraz daha bekleyin, yeni kasa bmw 3.20d alın, a4 makyajlanacak. 2008 den kalma, 1 sene içinde makyajlanacak araca binmektense, en güncel kasaya binmek bence daha mantıklı. Hatta şuanki kasa bmw 3.20 de a4 den iyidir.

hocam babam la ben kullanacagım arabayı ve adam bmw markasından nefret ediyor mercedes bakıyorduk baktık bütçemiz uygun degil alamıyoruz... bmw kesinlikle olmaz genç arabası gibi görüyor audi ise hem genç hemde orta yaşlara hitap ediyor... babam için bu böyle yani... hocam alıcagımız audi'ye uzun süre binecegiz üniversite kazanırsam inşallah, üni'deki arabam audi a4 2.0 tdi olucak tasarım olarak çok begeniyorum bu arabayı ve babam Vw markasına hiç ısınamadı passat gibi araç önerenlere teşekkürler ama illaki AUDİ olucak :)

şanzımanını araştırıcagım arkadaşlar teşekkür ederim :) uzun süre sonra sedan bir araç'a binecegim heyecan bastı :))

• 55.000 tl biraz fazla degilmi o araç icin?

Geçenlerde bir arkadasım son kasa 1.8TFSI aldı. 62.000tl gibiydi.
    Bence benzinli olsun yeni kasa olsun 5.000tl fazla olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b5 passat ile ilk jenerasyon a4 aynı platformu paylaşıyordu,

güncel passat golf platformunun büyütülmüşünü kullanıyor, ne güncel ne bir evvelki a4 ile bir alakası yok.

bir vw fanatiğinin daha nasıl fanatik olduğu ortaya çıktı...

b6 a4'lerin içi dar, arka koltukları iyice dar, vitodan sonra sıkıntı olabilir.
  • 2006 model olanı uzun yolda kullandım. araç çok konforlu 4 yolcu için. arkada 5. yolcu sıkışarak yolculuk yapabilir. passatın arka koltuklar daha geniş.

şanzıman ve motor uyumu bence çok güzel. 7 ileri otomatik olduğu için. otobanda yüksek süratlerde bile araç oldukça ekonomik. hız sabitleme ile 130-140km hıza sabitleyince 6 litreyi ancak görüyor yedinci viteste. 180-190km hızda ortalama tüketim 13lt civarı.

özetle kullanmadan konuşmamak lazım. ben olsam alırdım. yüksek süratlerde çok stabil bir araç. audi kalitesini hissediyorsunuz.araç kesinlikle zerre yormuyor.
  • quote:

55.000 tl biraz fazla degilmi o araç icin?

hocam asla benzinli olmaz peder bey bu yaşına kadar bir kere benzinli araç getirmedi eve ya lpgli oldu yada dizel benzinli olursa c180 k alabilirdik ama iştek kesinlikle dizel olucak...

@19can84

hocam alıocagımız a4 b7 kasa yalnız....

hocam büyük araçtan artık bıktık nefret ediyoruz çok yakıyor ve genelde tek geziyoruz ailecek artık pek gezdigimiz söylenemez...

@budak_1903

hocam teşekkür ederim yazdıgınız biliglier için passat kesinlikle olmaz nedenini yazdım :)

yakıt tüketimi dediginize bakılırsa çok iyiymis ki günde vito'ya 80 tl mazot koyuyoruz bitiyordu çok gezen biriyiz o yüzden c220 cdi'lere para yetmiyordu audi'nin keyfini ilk defa yaşıyacagız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cristianoronaldobiliyor

merhaba arkadaşlar elimizdeki mercedes vito'yu satıp 2006 model audi a4 2.0 tdi motorlu bir araç alıyoruz galiba... anlaştık sayılır...

şimdi bu araç'ın kronik sorunları varmıdır ?
    yakıt tüketimi nasıldır kullananlardan birşeyler duymak istiyorum...
    konfor vs. bunlar nasıldır arkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Tercihiniz cok güzel. Bende seneye Passatimi satip yeni AUDI A6 AVANT i siparis edip AUDI cilerin arasina gelecegim. Kronik sorun nedir bilmiyorum ama tek sorun Multitronic sanzimanlarda oluyormus genelde. Diger türlü Passat an inip 2 saat yeni Audi A6 ya binen biri olarak tamami ile AUDI ayri bir sinif gercekten .

Bu arada Audi A6 niye düsünmüyorsunuz ? A4 ici kücük A6 ya göre

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinDE

quote:

merhaba arkadaşlar elimizdeki mercedes vito'yu satıp 2006 model audi a4 2.0 tdi motorlu bir araç alıyoruz galiba... anlaştık sayılır...

Tercihiniz cok güzel. Bende seneye Passatimi satip yeni AUDI A6 AVANT i siparis edip AUDI cilerin arasina gelecegim. Kronik sorun nedir bilmiyorum ama tek sorun Multitronic sanzimanlarda oluyormus genelde. Diger türlü Passat an inip 2 saat yeni Audi A6 ya binen biri olarak tamami ile AUDI ayri bir sinif gercekten .

hocam araç yeni model olsun istiyoruz a6 alabiliyoruz ama b6 kasa alabiliyoruz maddi durumumuz buna yetiyor...
    gerçekten hocam audi bambaşka bir marka şu üç marka bmw-merso-audi arasında benim gözümde 2. olarak geliyor...
    A6 seçiminiz mükemmel olmuş ama a4 hem sportif duruyor hemde orta sınıfa hükmediyor bana göre a6 ise orta sınıf aracı gibi duruyor... hem alabilecegimiz a6 daha önce dedigim gibi b6 kasa olucak ve audi'nin b7 kasası benim çok hoşuma gidiyor...
    dedigim gibi elimizde mercedes vito sport modeli var ve ailecek biniyorduk ama son zamanlarda ailemle gezdigim yerler en fazla 1 saat ve yakıt çok fazla vito'da kaliteli bir sedan araç'a binmek istiyoruz maddi durumumuz audiye yetiyor...
    bu araç f1 şanzuman diyorlar sanırım multitronic oluyor.. umarım bize sorun çıkarmaz alıcagımız araç'ın tipi konusunda

Audi a4 alıyoruz galiba...

aynısı diyebilirim :)

• quote:

quote:

55.000 tl biraz fazla degilmi o araç icin?

hocam asla benzinli olmaz peder bey bu yaşına kadar bir kere benzinli araç getirmedi eve ya lpgli oldu yada dizel benzinli olursa c180 k alabilirdik ama iştek kesinlikle dizel olucak...

@19can84

hocam alıocagımız a4 b7 kasa yalnız....

hocam büyük araçtan artık bıktık nefret ediyoruz çok yakıyor ve genelde tek geziyoruz ailecek artık pek gezdigimiz söylenemez...

B6- B7 aynı şasi, aynı süspansiyon, motor seçenekleri ve kaportası değişik sadece, zaten 2-3 yıl kaldı piyasada.. .

Başka üretici olsa makyajladık der, vw yeni kasa diyor, golf 5-6 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 2 Kasım 2011; 18:47:45 >

• A4 2. TFSI 211 olsa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

A4 2. TFSI 211 olsa tadından yenmez.

C220 Cdi 2012 olsa tadından yenmezdi :)

paramız yettigi kadar hocam..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasinDE

quote:

hocam araç yeni model olsun istiyoruz a6 alabiliyoruz ama b6 kasa alabiliyoruz maddi durumumuz buna yetiyor...
    gerçekten hocam audi bambaşka bir marka şu üç marka bmw-merso-audi arasında benim gözümde 2. olarak geliyor...
    A6 seçiminiz mükemmel olmuş ama a4 hem sportif duruyor hemde orta sınıfa hükmediyor bana göre a6 ise orta sınıf aracı gibi duruyor... hem alabilecegimiz a6 daha önce dedigim gibi b6 kasa olucak ve audi'nin b7 kasası benim çok hoşuma gidiyor...
    dedigim gibi elimizde mercedes vito sport modeli var ve ailecek biniyorduk ama son zamanlarda ailemle gezdigim yerler en fazla 1 saat ve yakıt çok fazla vito'da kaliteli bir sedan araç'a binmek istiyoruz maddi durumumuz audiye yetiyor...
    bu araç f1 şanzuman diyorlar sanırım multitronic oluyor.. umarım bize sorun çıkarmaz alıcagımız araç'ın tipi konusunda

aynısı diyebilirim :)

Size tek birsey diyeyim Multitronic sanzimani DSG ye bile degismem. Sahane bir Sanzimandir. Yeni AUDI A6 2.0 TDI 177HP Multitronic i deneme sürüsü yaptim alacagim icin Motoru ve Sanziman kombinasyonunu ve size sunu diyebilirimki Multitronic de ne Vites gecisi nede baska birsey hissediyorsunuz. Multitronic de Vites yok zaten, Vites degisimi baska türlü oluyor . Yani Multitronic ile pisman olmayacaksiniz. Daha Komforlu bir sanziman.

Buda deneme sürüsü yaptigim A6, bunun Avant tipini insallah seneye Siparis ediyorum. Passat tan sonra en cok begendigim ve genislik + ferrahligi yasadigim arac bu. Dediginiz gibi AUDI yi hic bir baska marka ile degismem BMW haric tabiki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.