Ben kokpite çok önem veren biriyimdir. Ve çok takılırım. Volkswagen lerın alayı ( Touareg var bizde o bile bi nebze )fason abi. Golf muş poloymuş passat mış fason. Belki ben hep farklı segment kokpitlere alıştığım için bana çok kötü geliyor ..
Herneyse
neresini beğenmiyorsunuz anlamadım hepside koç gibi
ya anlamdıgım nokta şu audiymiş bmw miş hangiis hosuna giderse alırsınız bu kadar basit zevk meselesi sonuçta
zevk meselesi tabi ayakkabı köselesi değil
AUDİ A4 İLE GOLFÜN KOKPİPTİ AYNI DİYEN ARKADAŞIM :
DİZAYN OLARAK HAKLISIN AMA BENZER ÖĞELER KULLANILMIŞ OLABİLİR AMA PLASTİK KALİTESİ OLARAK KARŞILAŞTIRILAMAZ.BİR PLASTİKÇİ OLARAK AZ ÇOK FİKRİM VAR BU KONULARDA YANİ YAPILAN KOKPİTİN HAMMADDESİNSE KULLANILAN PVC TÜRÜ VW DEN ÇOK DAHA KALİTELİDİR DACİADA KULLANILAN ÇOK DAHA DANDİK TABİKİ BU FİYATA YANSIYO
BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM İSE BMW VE MERCEDES YERİNE BİR AUDİ OLURDU DIŞ DİZAYNI ÇOK DAHA KARAKTERLİ BENİM GÖZÜMDE
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Ben kokpite çok önem veren biriyimdir. Ve çok takılırım. Volkswagen lerın alayı ( Touareg var bizde o bile bi nebze )fason abi. Golf muş poloymuş passat mış fason. Belki ben hep farklı segment kokpitlere alıştığım için bana çok kötü geliyor ..
Herneyse
Valla ben bir Touareg'in içine bakayım dedim, gerçekten çok güzel. Yani bu Audi A4'ten felan daha güzel bir tasarıma sahip Touareg. Şuraya bir fotosunu koyarmısın mümkünse
özelliklede en kötü görünende o klimaları ve navigasyonu
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: malikguzel Mercedes ise her tarafta tuşları var sanki sonradan eklenmiş gibi
sanki uçak kokpiti kuleyle hangi düğmeyle irtibata geçiyoruz şu teyp düğmelerine baksanıza yaw
+1 ben de az önce aynı şeyleri bir arkadaşa söyledim. c serisi ve dashboard kenarlarındaki hoparlörümsü çıkıntılar
Mercedes'in içi çok güzel bence, neden bu kadar abartıldıki... Bu arada benim en çok sevdiğim iç mekan,
2007 Cadillac Escalade,
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
quote:
Herneyse
Valla ben bir Touareg'in içine bakayım dedim, gerçekten çok güzel. Yani bu Audi A4'ten felan daha güzel bir tasarıma sahip Touareg. Şuraya bir fotosunu koyarmısın mümkünse
Tasarım olarak cok begenmem ama diğer fason vw den daha kalıtelı duruyor malzeme kalıtesı olarak ..
Resim tabiki koyarım temsili mi yoksa kendim mi çekeyim ..
audi ye galiba fason vw diyorsun bende vw babamda audi var ama asla vw ile audi kıyaslanamaz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
quote:
Herneyse
Tasarım olarak cok begenmem ama diğer fason vw den daha kalıtelı duruyor malzeme kalıtesı olarak ..
Resim tabiki koyarım temsili mi yoksa kendim mi çekeyim ..
Malik dostum yanlış anlaşılma olmasın Audi ye lafım yok çok incelediğim bir araç değil. Sadece VW kullandıgımız halde tum modellerıne fason dıyorum. Zannederım bir tek Pheaton da ve touareg de kalıtelı malzeme kullanılmış. Ama oysa kapı ustu cıtaları plastık mika gibi duruyor bmw de asla boyle bırsey olmazdı. İşte sorunda orda ınsan hangı araca alısıyorsa daha sonra dıgerlerı ya kotu yada kullanıssız gelıyor. Ama bana VW ın tum modellerının içi fason geliyor. Yada 5 serisinden sonra gözüm ona alıştı. Bilinmez..
BENCE C sengmentinde en kaliteli iç mekanı audi yapıyor a3 mesela ama üst segmentlerde mercedes bence 1 adım önde en kötüsünüde bmw yapıyor nerde bmw nin eski kokpitleri
Bu tartışma böyle sürer gider alın size en kaliteli iç mekan : MAYBACH
Bence cadillac daha güzel
arkadaşlar cidden boşu boşuna tatışıyosunuz. Audi ile vw arasında elbetteki fark var. ama a4 teki tasarım adamın hoşuna gitmemiş olabilir. ŞU kesin ki audi vwden kalitedirç yoksa passat ile a4 arasında o kdr fark olmazdı. Ki golfle karşılaştırmışınız.. Ama şu da da gerçek ki mercedes te auidden daha kalitedir
audiyi asla ve asla lüks oto katogorisine sokmam. her parçası vw le ayno olan 8 valf 1.6 motor kullanan bir marka nasıl lüks olabilir. sadece adı audi diye neden bukadar pahalı olu ve alıcı bulur hayret valla.
satışlarda türkiye ve almanyada birinci audi bu kadar kişi neden gidipte audi aldı sence dimi sana tavsiyem ilk audiye binde konus plss
quote:
Orjinalden alıntı: BVY
audiyi asla ve asla lüks oto katogorisine sokmam. her parçası vw le ayno olan 8 valf 1.6 motor kullanan bir marka nasıl lüks olabilir. sadece adı audi diye neden bukadar pahalı olu ve alıcı bulur hayret valla.
2001 yılında çıkan C serisinin iç mekanı değilmi bu?
quote:
Orjinalden alıntı: malikguzel
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: malikguzel Mercedes ise her tarafta tuşları var sanki sonradan eklenmiş gibi
sanki uçak kokpiti kuleyle hangi düğmeyle irtibata geçiyoruz şu teyp düğmelerine baksanıza yaw
+1 ben de az önce aynı şeyleri bir arkadaşa söyledim. c serisi ve dashboard kenarlarındaki hoparlörümsü çıkıntılar
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
2001 yılında çıkan C serisinin iç mekanı değilmi bu?
quote:
Orjinalden alıntı: malikguzel
quote:
quote:
quote:
Evet ama galiba 2004 yılında makyaj gördükten sonraki hali