Şimdi Ara

AUDI A5 3.0 Dizel coupe QUATTRO & BMW 335 Dizel coupe hakkinda... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

330d ile A5 3.0 TDI'ın fiyatları aynı. Uçmayalım :)

http://www.audi.com.tr/fiyatlar/fiyatlistesi.asp?model=a5
    http://www.bmw.com.tr/tr/tr/index_narrowband.html?ez_ref=narrowband

galip Audi

Şaka yapıyorsun sanırım, €600 için komik olma :)

• bana kalırsa 3.35 in en ufak bi üstünüğü her konuda geride dış iç görünüm motor şanzıman yol tutuş ta hele hiç yokta(quattro) işçilik vs.. vs... a5 audi merso foreverr
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

bana kalırsa 3.35 in en ufak bi üstünüğü her konuda geride dış iç görünüm motor şanzıman yol tutuş ta hele hiç yokta(quattro) işçilik vs.. vs... a5 audi merso foreverr

Pardon?
  • quote:

quote:

bana kalırsa 3.35 in en ufak bi üstünüğü her konuda geride dış iç görünüm motor şanzıman yol tutuş ta hele hiç yokta(quattro) işçilik vs.. vs... a5 audi merso foreverr

Pardon?

cok gusel soylemis

• quote:

quote:

Pardon?

pardon ne nooldu yani bmw kötü olamazmı ki burda audiden arkada 3.35d yle 3.0 tdi karşılaştırılıyor buna ragmen 3.0 tdi kalkışta alıyorsa otomatik olup olmaması önemli deildir çünkü arada 46 ps +turbo+bilmem kaç nw tork+0.5 ltre motor hacmi var bu audinin başırısıdr zaten dier konularda diecek laf yok audi kokpitte herkesinde bildiği gibi öndedir yol tutuş zaten quattro varmı başka konu yok eee o zmn prdn ne oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 14 Mart 2008; 23:51:15 >

• Yeterince bilgi sahibi olmadığını gördüm araçlar hakkında. Herkes anlayacak diye birşey yok tabii.

335d'nin 3.0 litre olduğunu öğrendiğin gün konuşalım istersen.

OK?
  • ben de onu yazacaktım ama daha ılımlı bir şekilde... :)
  • Ikisinide bosver sana E46 Ikinci el ///M3 alalim
  • m3 csl güzel gözüküyor.
  • quote:

quote:

quote:

Pardon?

pardon ne nooldu yani bmw kötü olamazmı ki burda audiden arkada 3.35d yle 3.0 tdi karşılaştırılıyor buna ragmen 3.0 tdi kalkışta alıyorsa otomatik olup olmaması önemli deildir çünkü arada 46 ps +turbo+bilmem kaç nw tork+0.5 ltre motor hacmi var bu audinin başırısıdr zaten dier konularda diecek laf yok audi kokpitte herkesinde bildiği gibi öndedir yol tutuş zaten quattro varmı başka konu yok eee o zmn prdn ne oluyor

cok gusel yazmissin ama dier arkadaslarin dedigi gibi ikiside 3,0 motor onun disinda tum soylediklerin cok gusel bende audiyi bu acidan az farkta olsa onde gordum ama daha bilgili arkadaslar yanildigimizi soyledi onlarada saygi duyuyorum en guseli herkesin dedigi gibi teste gidicem 1 hafta sonraya gidicem bakalim artik ne olucak

bu arada m3 al diyen arkadaslara sunu diyebilirimm sifir m3 te alabilirim ama biliyorsunuzki kolay kolay kimse benzin almiyor herkes dizel aliyor ve bana gorede deil benzin isi altindan kalkamam ! cunku hep uzun yol yapicam ! yoksa bende isterdim benzinli almayi m3 felan :):)

herkese cok tskurler !

• quote:

Orjinalden alıntı: keresala

quote:

quote:

quote:

Pardon?

cok gusel yazmissin ama dier arkadaslarin dedigi gibi ikiside 3,0 motor onun disinda tum soylediklerin cok gusel bende audiyi bu acidan az farkta olsa onde gordum ama daha bilgili arkadaslar yanildigimizi soyledi onlarada saygi duyuyorum en guseli herkesin dedigi gibi teste gidicem 1 hafta sonraya gidicem bakalim artik ne olucak

bu arada m3 al diyen arkadaslara sunu diyebilirimm sifir m3 te alabilirim ama biliyorsunuzki kolay kolay kimse benzin almiyor herkes dizel aliyor ve bana gorede deil benzin isi altindan kalkamam ! cunku hep uzun yol yapicam ! yoksa bende isterdim benzinli almayi m3 felan :):)

herkese cok tskurler !

benzini birak sen +vergi+kasko adamin ocagina incir agci diker,almanyayi bilmem ama bizim burda (belcikada) o vergiler olmassa herkez M3 lere CLS Amg lere.. biner

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

330d ile A5 3.0 TDI'ın fiyatları aynı. Uçmayalım :)

http://www.audi.com.tr/fiyatlar/fiyatlistesi.asp?model=a5
    http://www.bmw.com.tr/tr/tr/index_narrowband.html?ez_ref=narrowband

galip Audi

Şaka yapıyorsun sanırım, €600 için komik olma :)

A5 3.0 TDI quattro 2967 240 € 91.859
    BMW 330xd Coupé - 2008 Manuel 6 silindir (sıralı)-2993cc 231 Dizel 96.822 euro

arada 4-5 bin euro fark var

performans audi,dizayn görsellik fonksiyonel özellikler,kalite konfor Audi 4 çekerde Audi daha başarılı

fiyat Audi

o farka değil Bmw ucuz bile olsa Audi yerine tercih etmezdim

• quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

şu da var, bmw nin içi insanı hiç sıkmıyor çünkü sürüş pozisyonu, tuşları ve ergonomisi gerçekten mükemmel... bu da alışkanlık yaratınca başka bir kokpit aratmıyor.
    ama audi kısmen daha karmaşık ve araba geniş görünsün diye koltuk çok arkada ve sanki birazcık da yukarıda duruyor. halla passatvari havadan kurtulamadılar bence :)

efe tam tersi Bmw nin o sade tipsiz kokpiti cok sıkıcı ama A5 in içinde aşk var yasayabilene tabi ;)

bu arada sanzımana kafaya takanlar var o dogus otonun politikası Audinin değil zaten belkide vardır gelmiştir gidip bakmak lazım yoksa galeriden alıcaksın
  • quote:

Yeterince bilgi sahibi olmadığını gördüm araçlar hakkında. Herkes anlayacak diye birşey yok tabii.

OK?

bn zaten çok bilgili olduğumu söylemedim 3.35d hakkında evet yanlış biliyormuşum özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için başka yanlış verdiğim şeyler varsa söyleyebilirsin bn asla gocunmam ama hala görüşlerim deişmedi çünkü hala arada 46 hp+turbo+bilmem kaç nm tork var buna karşın audide de 4 çeker ve düz vites olsada yinede bmw nin avantajları daha fazla gördüün gibi ona ragmen kalkışta alamıyor tmm bir iki salise bizim için önemli deil ama markalar için önemli biz hissetmeyiz ama testlerde 0-100 de a5 daha ii görünür 100 den sora bırakın 3.35 uzasın çift turbo var araçta bilmem anlatabiliyo muyum

• quote:

quote:

Yeterince bilgi sahibi olmadığını gördüm araçlar hakkında. Herkes anlayacak diye birşey yok tabii.

OK?

bn zaten çok bilgili olduğumu söylemedim 3.35d hakkında evet yanlış biliyormuşum özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için başka yanlış verdiğim şeyler varsa söyleyebilirsin bn asla gocunmam ama hala görüşlerim deişmedi çünkü hala arada 46 hp+turbo+bilmem kaç nm tork var buna karşın audide de 4 çeker ve düz vites olsada yinede bmw nin avantajları daha fazla gördüün gibi ona ragmen kalkışta alamıyor tmm bir iki salise bizim için önemli deil ama markalar için önemli biz hissetmeyiz ama testlerde 0-100 de a5 daha ii görünür 100 den sora bırakın 3.35 uzasın çift turbo var araçta bilmem anlatabiliyo muyum

Kağıt üzerindeki verilere çok takılmışsın. Canlısını görmeden yorum yapmamak en iyisi aslında. Fabrika verilerinde çoğu zaman aldatmaca oluyor. 5.9sn olan 0-100 değeri aslında 6.6sn. Yani yargısız infaz yapmadan önce düşünelim nedir ne değildir diye. Hele birde yeterli bilgi olmayıp, bilgiliymişiz gibi hiç göstermeyelim. Ufak bir örnek verelim, Evo kalkışta Ferrari'yi geçebilir, bu Ferrari daha yavaş veya daha kötü yapmaz. 4 çeker ne avantaj getirir öğrenmen gerek sanırım. 330d ve 335d farkından sonra öğrenmen gereken birçok şey var.

• 2side çok güzel aletler ama ben BMW derdim hem içide güzel performans ta 10 numara
  • quote:

quote:

quote:

OK?

Kağıt üzerindeki verilere çok takılmışsın. Canlısını görmeden yorum yapmamak en iyisi aslında. Fabrika verilerinde çoğu zaman aldatmaca oluyor. 5.9sn olan 0-100 değeri aslında 6.6sn. Yani yargısız infaz yapmadan önce düşünelim nedir ne değildir diye. Hele birde yeterli bilgi olmayıp, bilgiliymişiz gibi hiç göstermeyelim. Ufak bir örnek verelim, Evo kalkışta Ferrari'yi geçebilir, bu Ferrari daha yavaş veya daha kötü yapmaz. 4 çeker ne avantaj getirir öğrenmen gerek sanırım. 330d ve 335d farkından sonra öğrenmen gereken birçok şey var.

ya cnm bnm anladık bmw yi seviyorsun ve araçlarını ii tanıyorsun ama bize bilgiçlik taslmana gerek yok bn sizin verdiğiniz bilgileri yazdım herhangi bi yanlışlık vrsa düzelt dedim bnm kimseye kendimi bu iki araç hakkında bilgili olarak göstermeye ihtiyacım yok yukarda açıkca söledim 3.35 i çok ii bilmediğimi sizin verdiğiniz verileri yorumladığımı ama uzatıyorsun hala emin ol 4 çeker avantajını bilirim çok şükür bnm çok ii bilmediğim şey şurdaki tek şey 3.35d ydi onuda örendim dün sırf bu dediklerin üstüne araştırdım birazda ve örendim 3.35 hakkında bi çok seyi de sn biraz fazla havalanmışsın arkadaşım yani çok biliorum havalarındasın bildiklerini bizlede paylaşsan bana şunu bunu ören dicene tekrar sölüorum bn sadece fabrika motor verilerine dayanarak yazdım onları her iki aracında artı ve eksilerini yazdım ve bmw nin daha avanatjlı olduğunu ancak kalkışta audinin aldığını yazdım bunda yanlış olan neki yani nie asabiyet yaptın anlıyamadım saygılar

• ya bide verilere bakıım dedim yukarda başka bi arkadaş sadece 0-100 lerini vermiş bunlarda 4 çeker 3.0tdi motor ların verileri
    bmw 3.30xd coupe - 0-100 6.5 saniye 231 beygir tek turbo 4 çeker manuel
    audi a5 3.0tdi quattro - 0-100 5.9 saniye 240 beygir tek turbo 4 çeker manuel

evet sanırsam şimdi iki aracın tamamen aynı iki motor secenegini karşılaştırmış olduk yanlış bişey vrsa düzeltebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 15 Mart 2008; 18:23:50 >
  • quote:

ya bide verilere bakıım dedim yukarda başka bi arkadaş sadece 0-100 lerini vermiş bunlarda 4 çeker 3.0tdi motor ların verileri
    bmw 3.30xd coupe - 0-100 6.5 saniye 231 beygir tek turbo 4 çeker manuel
    audi a5 3.0tdi quattro - 0-100 5.9 saniye 240 beygir tek turbo 4 çeker manuel

evet sanırsam şimdi iki aracın tamamen aynı iki motor secenegini karşılaştırmış olduk yanlış bişey vrsa düzeltebilirsiniz

herkes zaten audinin 330 dizelden daha ustun oldugunu kabullenmis biz onu gectik cift turbo 286 ps le karsilastiriyoruz audi 330 dizeli yedi bitirdi

335 dizelede kafa tutuyor az farkla gecer yada geride kalir ama sonucta kafa tutuyor

benim gozumde onuda yiyor ama tabi bu benim gozumde ama biliyorumki kola ykolay yaemiyor kapisiyor

• bence A5
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.