Şimdi Ara

== 'AUDİ A6' == (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • param olsa 2 arabayı almayı düşünürüm.biri a6 diğeri a8 .kesinlikle çok tatlı ve karizmatik.
  • aman tek ceza olsun ozamankazasız inşallah diyeyim

quote:

Orjinalden alıntı: Tekstilciiii

quote:

Orjinalden alıntı: handofdoom

Ama AUDİ ama başka marka şimdiden hayırlı olsun kazasız cezasız sürüşler nasip olsun

kazasız kesinde cezasız bilmem artık A6 buuu

• Punto Grande alın...

Bundan daha iyi...
  • SLM BEN SENİNYERİNDE OLSAM YANİ OKADAR PARAM OLSA BİR DAKKA BİLE DÜŞÜNMEDEN GİDER YENİ VOLVO S80 2.5D 185 PSI ALIRIM PİRİM YAPSIN İSTİYOSAN MERSEDES BMW AL ONUN DISINDA DİĞER MARKALAR PİRİM YAPMAZ BU BİR BEN ADAPAZARINDA İKAMET EDİYORUM BURADA BİLE VAR İSTEDİĞİN AUDİ A6 YANİ OKADAR PARA VER HERYERDE OLAN BİR ARABA AL BEN YAPMAM BÖYLE BİRŞEY BUDA İKİ

BEN VOLVO S40 1.6D 110 PSI ALICAM İNŞALLAH PARAM VE VERGİ ÖDEME GÜCÜM BUNA YETİTOR ISTEDİĞİM DONANIM SEVİYESİYESİYLE 65.000YTL Yİ BULUYOR ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI BU PARAYA PASSAT , AVENSİS BİRAZ ZORLARSAM ACCORT ALABİLİRİM AMA DEDİĞİM GİBİ SÜRÜSÜNE BEREKET HEPSİNDEN FAZLASIYLA VAR BURADA BİR DÜŞÜN DERİM MANTIKSIZ GELEN BİR YANI VARSADA YAZ MERAK EDERİM

BU ARADA ARKADAŞ MAKİNA MÜH. İŞ KONUŞURUZ DİYE TAKILMIŞ BENDE ÇEVRE MÜH. BİTİRİCEM İNSALLAH SENEYE AYRICA KAMU YÖNETİMİDE OKUYORUM VOLVO S80 ALIRSAN BENİDE İŞE AL BİR CAMINDAN İÇERİ BAKTIRIRSIN ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 4 Mayıs 2006; 20:44:32 >

• A6 nın süspansiyonu sert .Yol tutuşu beklenilenden güzel ama yoldaki çıkıntıları yansıttığı oluyo içerye.
    İçerisi çok geniş malzeme kalitesi diğer audilerdeki gibi birinci sınıf ,arabanın dış görünüşüde güzel.
    El freni tek bir tuş olduğu için ön koltuklar arasındaki kol dayama yeri elfreni çekilmesini engellemiyo.
    Motor seçeneğinde zaten en düşük 2,0 motor var ve bu motor fazlasıyla yetiyo.
    Bence 2,0 motor a4 alacak birisi aynı motorun a6 modelinide alabilir çünkü 2,0 motorda a4 - a6 kasa fiyat farkı
    benzinlide 2000 euro ,dizelde 5000 euro.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turusan

SLM BEN SENİNYERİNDE OLSAM YANİ OKADAR PARAM OLSA BİR DAKKA BİLE DÜŞÜNMEDEN GİDER YENİ VOLVO S80 2.5D 185 PSI ALIRIM PİRİM YAPSIN İSTİYOSAN MERSEDES BMW AL ONUN DISINDA DİĞER MARKALAR PİRİM YAPMAZ BU BİR BEN ADAPAZARINDA İKAMET EDİYORUM BURADA BİLE VAR İSTEDİĞİN AUDİ A6 YANİ OKADAR PARA VER HERYERDE OLAN BİR ARABA AL BEN YAPMAM BÖYLE BİRŞEY BUDA İKİ

BEN VOLVO S40 1.6D 110 PSI ALICAM İNŞALLAH PARAM VE VERGİ ÖDEME GÜCÜM BUNA YETİTOR ISTEDİĞİM DONANIM SEVİYESİYESİYLE 65.000YTL Yİ BULUYOR ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI BU PARAYA PASSAT , AVENSİS BİRAZ ZORLARSAM ACCORT ALABİLİRİM AMA DEDİĞİM GİBİ SÜRÜSÜNE BEREKET HEPSİNDEN FAZLASIYLA VAR BURADA BİR DÜŞÜN DERİM MANTIKSIZ GELEN BİR YANI VARSADA YAZ MERAK EDERİM

BU ARADA ARKADAŞ MAKİNA MÜH. İŞ KONUŞURUZ DİYE TAKILMIŞ BENDE ÇEVRE MÜH. BİTİRİCEM İNSALLAH SENEYE AYRICA KAMU YÖNETİMİDE OKUYORUM VOLVO S80 ALIRSAN BENİDE İŞE AL BİR CAMINDAN İÇERİ BAKTIRIRSIN ARTIK

aman s80 e para verme.Hic rahat degil.Ben surucu koltuguna oturdum ve koltugu iice asagıya aliim dedim cok az indi ve zor sıgdım.a6 gemi gibi hem ici hem dısı cok cok guzel.a8 ve q7 deki gibi renkli ekran lcd si var zaten herseyi oradan ayarlıosun :)

Ben d.otoya gittigimde bekleme salonuna gecin diolar yok saolun diip a6nın icinde bekliorum

• a6 iyi seçim güle güle kullan
  • ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM DA 80-100 BİN EURO PARAM VAR VE ARABA ALICAM. ACABA BU FORUMA GİRİP TAVSİYE VE YORUM İSTERMİYDİM . BU OTOMOBİLLER YORUMA GEREK BIRAKMAYAN ALETLER. GEÇENLERDE BİR ARKADAŞ PORSHE Mİ ALSAM YOKSA MUSTANG Mİ DİYE BİR FORUM AÇMIŞ VE HERKES DALGA GEÇMİŞTİ. BUNA GÜCÜ OLUP OLMADIĞINA DAİR BİR FİKRİM YOK. AMA KOMİK OLAN BUNUN İÇİN FİKİR E İHTİYAÇ DUYULMASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM DA 80-100 BİN EURO PARAM VAR VE ARABA ALICAM. ACABA BU FORUMA GİRİP TAVSİYE VE YORUM İSTERMİYDİM . BU OTOMOBİLLER YORUMA GEREK BIRAKMAYAN ALETLER. GEÇENLERDE BİR ARKADAŞ PORSHE Mİ ALSAM YOKSA MUSTANG Mİ DİYE BİR FORUM AÇMIŞ VE HERKES DALGA GEÇMİŞTİ. BUNA GÜCÜ OLUP OLMADIĞINA DAİR BİR FİKRİM YOK. AMA KOMİK OLAN BUNUN İÇİN FİKİR E İHTİYAÇ DUYULMASI

ben alcak gözüyle falza bakmıyorum sadece yorum vee düşüncee iyimi kötümü çoğunluk çu anda ii dio ama bilmiyorum gerisini

• TÜRKİYEDE OLMAYAN ARABAYA NASIL BİNDİN FUARDA BİNDİYSEN AYRI TABİ
  • BİRDE TEKSTİLCİ KARDEŞ YOKMU SENİN ÇEVRENDE BİR A6 ALAN SOR ANLATSIN SANA NESİ İYİ NESİ KÖTÜ AMA YİNE ÜZERİNE BASA BASA TEKRARLIYORUM YENİ S80 ÜZERİNE OTO YOK FİYAT/PERFORMANS
    OLARAK BAKIYORUM TABİ. UNUTMA Kİ BU ÜLKENİN SAYILI ZENGİNLERİNDEN OLAN RAHMETLİ SAKIP AĞA BİLE MERSEDESE BİNMEDİ.

ANLAYAN ANLAR ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 5 Mayıs 2006; 20:04:26 >
  • Baktım düşüncelerimi açıklayayım:

BMW 5 in ne kadar harika bir alet olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Baktım düşüncelerimi açıklayayım:

BMW 5 in ne kadar harika bir alet olduğunu düşünüyorum

abi bmw ler güzelde çok alçak yaa ondan korkuyorum dayımda vaar kasisten geçerken lamburlumbur geçiyoruz ama güzel araba
  • ya arkadaşlar hadi yaaa kimsenin düşüncesi yokmu bu konuda
  • yav A6 nın nesi kötü olabilir ki
  • 2004 a6 2.0 multitronic var bizde herseyiyle gayet memnunuz arabadan degistirmek gerekirse 2006 modelinide baska hic bi arac dusunmeden alabilirim.
    Fiyatlar bu noktalara ciktimi aslinda arabadan cok marka secimi devreye giriyo yani bi kompakt sinif otomobili digerleriyle hangisini alsam diye karsilastirirsin ozellikle donanim/fiyat en onemli nokta oluverir ama bu siniftaki otomobillerde neyini karsilastiricaksinki hepsinin birbirinden iyi olan seyleri var hepsinin kendine ait karakteri var cok konforlu isteyen mercedes alir biraz sportiflik isteyen bmw alir gibi gibi... senin tarzini audi yansitiyosa al gule gule de kullan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.