Şimdi Ara

Audi A6 Navteq Türkiye Navigasyon DVD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde araçla birlikte verilen Navteq Europa Dvd'si mevcut fakat Türkiye haritasını göstermiyor ve elimdeki Dvd 2010 yılının Dvd'si.

Bu Dvd'nin 2013'ünü Audi bayiilerinden bulabilme imkanım var mı ? Ayrıca Türkiye haritası 2013 navigasyon Dvd'sinde mevcut mudur ? Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cemcapar C kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Doğuş'tan aldıysanız arabanızı, oradan takip etmeniz gerekiyor.
    Benim arabamda da 2010 haritasi mevcut.
    VW Touareg, ama Audi A6 ile ayni platforma sahip. Sizden tek farki DVD degil, sistemin icine haritanin (sanirim) SD'den harddiske yüklenmesi ile yapılıyor ve bizim arabaya tek Türkiye haritası yüklendi.

Size 2013 haritası verebilirse Doğuş otomotiv, ben de faydalanabilirim diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.
  • Merhabalar Cem Bey

Audi tarafı maalesef son derece karmaşık bir yapıya sahip MMI serisi navigasyon sistemleri kullanmaktadır.
    Söz konusu sistemin ikincil kodlarına göre bazı bölgelere ait haritalar yüklenememektedir. Aracınızı eğer Doğuş üzerinden aldıysanız bu tür bir problemle karşılaşmayacaksınızdır.
    Ekteki fotograf sizin aracınıza uygun olan en güncel haritaya ait DVD resmidir. Söz konusu ürün kodu ile Doğuş servisinden sorgulama yaparsanız size yardımcı olacaklardır.

Saygılar
    Özgür Gerçek
     Audi A6 Navteq Türkiye Navigasyon DVD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreversenna -- 13 Ağustos 2013; 11:02:17 >

• Merhaba,

İkinci el 2010 audi a6 araç satın aldım. Türkiye navigasyon proramını yüklemek istiyorum. Elimde herhangi bir dvd cd program mevcut değil. Ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
  • 2002 model A6 quattro 2.7 avant için Türkiye navigasyon dvdsi lazım. ayrıca TV'yi nasıl açabiliriz bilmiyorum.
    Halen bulabilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw navigasyon
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.