Şimdi Ara

Audi'de yaşadığınız sorunlarınız için destek (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
15
Favori
43.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akü bitiyor.
  • ubade07 U kullanıcısına yanıt
    Sorun neresinde çıktı?
  • 2012 1.6 dizel aracım devirdayimden su kaçırıyor kaç liraya gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kozak memet K kullanıcısına yanıt
    Yaptırdınız mı?
    Kaça çıktı?
  • Merhaba,

Yeni konu açtım kendi sorunum için ama sanırım kimsenin başına gelmemiş. Buraya da bir yazmak istiyorum. Teşekkürler.

"Bu konuyu forumda çok araştırdım, ancak kendiminki gibi bir soruna rastlamadım. bu sebeple yeni konu açmak istedim.

Audi A5 2008 model arabam var. Keyless Go özelliğine sahip. Eskiden anahtar cebimdeyken elimi kapı koluna attığım gibi kapı açılırdı. Aracı kilitlemek için de sadece sensore elimi sürmem yeterli oluyordu, kapı kilitleniyordu. Geçen haftadan itibaren sürücü tarafındaki kapıda kilitleyemiyorum ama kapıyı açabiliyorum. Yolcu kapısında araca ilk geldiğim gibi kapı koluna dokunduğumda kapı açılmıyor. Ancak kapıyı anahtarla kapı açma tuşuna basarak açtıktan sonra denemek amacıyla sensor ile kilitleyip açabiliyorum. Özetle sürücü kapısında anahtarsız bir şekilde kapıyı kilitleyemiyorum ama açabiliyorum. Yolcu tarafında ise ilk açılışta sensor ile kapıyı açamıyorum, bu tabi sürücü tarafı için de geçerli. Anahtarla açtıktan sonra sensorler çalışmaya başlıyor.

Bu tür bir durum başına gelen var mı veya yardımcı olabilecek biri var mı? Ayarlarla ilgili bir şey olabilir diye düşünüp baya kurcaladım sonuç çıkmadı."

• Merhaba,

2001 audi a4 1.8T aracım var acaba bu modellerde gizli özellik var mı?
  • arkadaslar merhaba,
    2003 model Audi A3 (8P) aracimda radio acik kaldigindan akü bosalmis. Tekrar kabloyla akuyu sarj ettik normal bir sekilde arac calisti.
    Sorun ESP lambasi (resimdeki lamba)devamli olarak yaniyor.

Internette arastirdigim kadariyla batarya bitince VW, audi vb. kronikmis bu sorun ve parca arizasi kesinlikle degil.
    2 Farki yerde bilgisayara baglandi ve hata silinmiyor.
    Tecrubesi olan arkadaslardan yardim bekliyorum
  • Arkadaşlar konu sahibi olarak uzun zamandır forumda yoktum bu günden itibaren sorularınıza cevap vermeye çalışacağım ayrıca aracına kodlama yaptırmak isteyen bana özel mesaj atabilir

• toncu79 T kullanıcısına yanıt
    S-Tronic şanzıman için önerdiğiniz bir kullanım türü var mı ? Trafikte manuel mod vs vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer trafik ışığına denk gelirsem N ye alıyorum.
  • toncu79
    kardeşim faydalı paylaşımların için teşekkür ederim ben 2004 audi a4 b7 kasa 300 bin km olmuş lpg li audi almak isterim sorun yaşarmıyım .bu araçları önerirmisiniz.yoksa bulaşma dermisiniz şuan fiyatları 35000- 38000 tl civarında kasaları hoşuma gidiyor .aydınlatırsan sevinirim saygılar hayırlı işler...
  • aykers A kullanıcısına yanıt
    Kumanda pili bitmiş olabilir.
  • Merhaba arkadaşım bende 2016 a3 Sportback 1.2 atraction Advance paket Manuel araç aldım aracımın bazı gizli özelliklerini açtım fakat bir kaç ozelligini açamadım yapılıyor mu ondan da emin değilim
    1.si dönüşe duyarlı sis farı
    2.si bizim araçta xds var mı bilmiyorum yoksa aktif edilebiliyor mu
    3.sü mmi ekranda lastik basinclarini kaydediyorum menüye tekrar girdiğimde yine lastik basinclarini kaydet diyor (bunu ben açmadım standart öyle geldi)

Yardımcı olabilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

• Selamün Aleyküm hocam. Audi a4 2010 2.0 TDI arabaya bluetooth bağlıyamıyorum. Telephone is not installed diyor. Fakat telefon arabayı buluyor. Telefonda bağlamaya çalışınca kod veya paskeyy kodu yanlış diyor. Arabamda bluetooth var mı onu sorucaktım

• Merhaba

ben a5 2.0tfsi quattro almayı düşünüyorum.

2008-2011 modellerde yağ yakm problemi varmış sanırım. Sizin bu konuda bilginiz var mı?
  • audi a4 kullanıyorum aux kablosu aldım fakat bagladım externet source falan yazısı geliyor ama sesi alamıyorum ne yapmak gerekiyor acaba
  • ASefa_ A kullanıcısına yanıt
    Aracinizda bluetooth yok ama takilabiliyor

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Media dan aux u secip cihazinizdan muzigi acin ses gelmiyorsa incelemek gerekir

• Razorback R kullanıcısına yanıt
    Evet var

• Audi A4 s tronic quattro 2014 vag com ayarlarını açtırdım fakat iç mekan ambiyans Işık'ları hareket halindeykende yanıyor nereden kapatabiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Birde 130 km hızla giderken hafif bir vibrasyon oluşuyor 130 km hızı bir miktar asınca düzeliyor neden olduğu konusunda fikriniz var mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.