Şimdi Ara

AUDI İçin ATIKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım Audi A4 B7 Kasa 2006 Model 2.0 otomatik benzinli araç için LPG kiti taktıracağım. Daha önce PRINCE kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Ayrıca farklı araçlarda BRC ve ATIKER de kullandım ve hiç bir sorun olmadı. Montajı hep aynı yerde yaptırdım ve memnun kaldım. En son Mercedes e320 2004 için ATIKER takıldı. Bu kalitede bir araç için ATIKER kullanılması ve hiç bir sorun yaşamamam bana AUDI için çok masraf etmeden ATIKER kullanma fikrini verdi. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Arıza ışığı yakma v.b problem yaşarmıyım atiker de ?

Tşk.

• atikerin son versiyonları arıza lambası yakmıyor diye biliyorum,ilk aracım 2002 model focusumda atikerin fast modelini 35000 km kullandım hiç sorun yaşamadım arıza lambası dahi yakmadı,ikinci aracım 2011 focusu sıfır aldım 2500 km de atikerin safe fast versiyonunu taktırdım 15000 km oldu şükür hiç bi sorun yok arıza lambam yanmadı,bi arkadaşımın volvo s40 aracında da atiker var 60000 km oldu hiç bakıma bile gitmedi onda da sorun yok,sanırım iyi bi montajla atikeri sorunsuz kulllanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: etempm

Merhaba,

Yeni aldığım Audi A4 B7 Kasa 2006 Model 2.0 otomatik benzinli araç için LPG kiti taktıracağım. Daha önce PRINCE kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Ayrıca farklı araçlarda BRC ve ATIKER de kullandım ve hiç bir sorun olmadı. Montajı hep aynı yerde yaptırdım ve memnun kaldım. En son Mercedes e320 2004 için ATIKER takıldı. Bu kalitede bir araç için ATIKER kullanılması ve hiç bir sorun yaşamamam bana AUDI için çok masraf etmeden ATIKER kullanma fikrini verdi. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Arıza ışığı yakma v.b problem yaşarmıyım atiker de ?

Tşk.

Atikerin safefast sistemini iyi bir montajla sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.