Şimdi Ara

AUDİ Katliamı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne acıcam elın almanına bız yapsak aynısın trende 100 doğanı yaksak hemen bizim millet bu kadarı anca bizim memlekette olur derlerdi kesin arabaları nede olsa 2 araba fiyatına bi tane satıyolar etkilmez onları hehe geçmiş olsun:)
  • selim kardeş haklı aslında...
  • gerçekten yazık olmuş werseler de binsek
  • Abi ben onun hurdasını bile alamam
  • çokkk yazık çoookkk.
  • Nazar değmiş
  • Yaw yazık olmuş tamam da, son resimde lastikler hala sağlam duruyor gibi sanki?? Yanmıyo mu bu meretler??
  • çarpışma testlerinin bi aşaması olarak kabullensin artık bu yangını audi olmuşa çare yok.ateşe karşı dayanıklılığı ölçülmüş oldu işte fena mıbi kaç sene öcede bmw dolu bi gemi batmıştı bi sürü araba denizi boylamıştı.çıkarılacak sonuç; ateş yakar,suyun kaldırma kuvveti arabaları kaldırmaz
  • İyi olmuş gavurlar zarar etsin birazda...Gerçi o yanan araçlarında lastikleri felan sağlam alınabilir yani
  • ben yaktım ateşe verdim audileri ... Fuarda kapıları kitli audi ağız dolusu laf etmiştim ... ettiğinizi bulun diye hint kumaşı audi yanmış yazık olmuş...!!!

Beter olsuuuun
  • Az Hasarlı olanlar ucuza kapatabılırmıyız kı

gidip bi teklif edelim olay nerde belkı ucuza alırız eheh
  • onların vergisini katarsan yine pahalıya kaçar
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Az Hasarlı olanlar ucuza kapatabılırmıyız kı

gidip bi teklif edelim olay nerde belkı ucuza alırız eheh
  • Doru hasarları yaptırmak yıne aynı hesaba gelır
  • çok yazık olmuş ama ya.cidden
  • şu audi her zaman ruhumu gıdıklamıştır

a8 bile spor ve şekil duruyor
  • YAZIK YAA İNSANIN İÇİ ACIYO.
  • içim gitti ya şunları alıpta toplatsak
  • içim yandı içim
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

ben yaktım ateşe verdim audileri ... Fuarda kapıları kitli audi ağız dolusu laf etmiştim ... ettiğinizi bulun diye hint kumaşı audi yanmış yazık olmuş...!!!

Beter olsuuuun

Abi neden kapalı oldugunu sordum.

El freni direksiyon ve vites topuzlarına tırnak ve baska şeylerle zara vermişler.Onlar da kilitlemek zorunda kalmış. Kesin japoncularınyapmıştır
  • benm bu araçları açmayı bırak yanından geçmelerine izin vermembirde kapıların kapalı olması doğuş oto ile ilgili bir sorundur bunu AUDİ AG ye bağlamayalım
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

ben yaktım ateşe verdim audileri ... Fuarda kapıları kitli audi ağız dolusu laf etmiştim ... ettiğinizi bulun diye hint kumaşı audi yanmış yazık olmuş...!!!

Beter olsuuuun

Abi neden kapalı oldugunu sordum.

El freni direksiyon ve vites topuzlarına tırnak ve baska şeylerle zara vermişler.Onlar da kilitlemek zorunda kalmış. Kesin japoncularınyapmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selehattin_88 -- 9 Ocak 2007; 23:14:50 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.