Şimdi Ara

audi mi? mercedes mi? prestijli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • audi de güzel araçlar yapıyor fakat şu kasa tasarımları bana hiç iyi gelmiyor. a4 ve a6 kasa olarak çok basit, sıradan gibi. her iki serinin de arkadan görünüşü bir tuhaf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bana göre ikisi de beş para etmez. Lexus veya infiniti tercih ederim. İlle almanlar mı araba üretiyor sanki dünyada. Audi daha düne kadar brodway gibi arabalar üretiyordu. Benim gözümde hala orta sınıftır.

hiç audi ye bindiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

audi mi? mercedes mi?   prestijli

•  audi mi? mercedes mi?   prestijli

bence audi, ama bmw audi'nin üstündedir
  • Konu başlığı yanlış bi kere audi mi mercedes mi..Bmw olsa neysede audi ne ya..Audi önce bmw yi geçsinde mercoya rakip olsun..Kesinlikle Mercedes
  • Benim icin arabalar ikiye ayrilir

Audi ve digerleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Benim icin arabalar ikiye ayrilir

Audi ve digerleri

• Arkadaş Mercedes mi yoksa Audi mi prestijli demiş.Bu sorunun cevabı kesinlikler Mercedes.Ama genel olarak bi marka prestiji tartışılacaksa bence 1. Rolls Royce' dur.
  • Merce de S

S: Merce

Bir an aklıma geldi saçma ama
  • Bir alman şöyle demiş. Mercedesi iş dünyası için yaptık, bmw yi hava atmak için, audi yi de kendimiz için...! tabi ki mercedes
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Bir alman şöyle demiş. Mercedesi iş dünyası için yaptık, bmw yi hava atmak için, audi yi de kendimiz için...! tabi ki mercedes

Bu cümleyi herkes farklı şekilde söylüyor. Ama bunu sadece Türklerden duyuyorum yani almanların böyle bir sözü yoktur Audi sonradan premium olmuştur. Almanların binmek için yaptıkları tek araç Volkswagen'dir orada ucuz olduğu için. Audi'de Volkswagen alt yapısını kullanıp araçları biraz farklı yapmıştır zamanında hatta lakabıda süslü vosvos'tur.

Konuya gelirsek Audi prestijli mi? evet prestijli ama Mercedes ve BMW prestij konusunda Audi'den öndedir. Arabaları ne kadar iyi olsada ruh başka birşeydir ve Mercedes ve BMW bu ruhu vermiştir. Ruh nedir diye sorarsan bugün Mercedes ve BMW araçlarında 50 yıl öncede olan şeyler var mesela Mercedes ve BMW'nin kendine has Izgaraları gibi ama Audi O büyük ızgarasını 2003 yılında almıştır. BMW hep lüks sportifliği ön plana çıkartmış Mercedes ise Lüksü ve Konforu ön plana çıkartmıştır. Bu 50 yıl öncede böyleydi şimdide böyle. Audi ise sonradan bu sınıfa dahil olmuştur. Eski araçlarına bakarak demek isteğimi anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 12 Ağustos 2011; 16:43:09 >

• Prestij deyince Vw aklıma geldi de!
  • MERCEDES İLLAKİ 1 NUMARA TARTIŞILMAZ AMA BURDA ARABADAN ANLAMAYAN ..... ARKADAŞLAR VAR.. VE AUDİYE BOK ATMAYA CALISIYORLARR. GİDİN Bİ BİNİN HAYATINIZDA AUDİ GÖRDÜNÜZMÜDE BU KADAR BOK ATIYOSUNUZ..
  • bu arada büyük harfle yazmısım kusura bakmayın öyle kalmış caps lock.
  •  audi mi? mercedes mi?   prestijli

audi tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone_1988 -- 23 Ağustos 2011; 0:38:43 >
  • quote:

Bu cümleyi herkes farklı şekilde söylüyor. Ama bunu sadece Türklerden duyuyorum yani almanların böyle bir sözü yoktur Audi sonradan premium olmuştur. Almanların binmek için yaptıkları tek araç Volkswagen'dir orada ucuz olduğu için. Audi'de Volkswagen alt yapısını kullanıp araçları biraz farklı yapmıştır zamanında hatta lakabıda süslü vosvos'tur.

Konuya gelirsek Audi prestijli mi? evet prestijli ama Mercedes ve BMW prestij konusunda Audi'den öndedir. arabaları ne kadar iyi olsada ruh başka birşeydir ve Mercedes ve BMW bu ruhu vermiştir. Ruh nedir diye sorarsan bugün Mercedes ve BMW araçlarında 50 yıl öncede olan şeyler var mesela Mercedes ve BMW'nin kendine has Izgaraları gibi ama Audi O büyük ızgarasını 2003 yılında almıştır. BMW hep lüks sportifliği ön plana çıkartmış Mercedes ise Lüksü ve Konforu ön plana çıkartmıştır. Bu 50 yıl öncede böyleydi şimdide böyle. Audi ise sonradan bu sınıfa dahil olmuştur. Eski araçlarına bakarak demek isteğimi anlarsın.

Evet güzelbir yorum ve güzel bigiler, olayın özününü sanırım yakaladık başka söze gerek yok gibi.

• bilirsiniz türkiyede bir otomobilde arka yolcular için havalandırma kanalı varsa o araba prestijlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

bilirsiniz türkiyede bir otomobilde arka yolcular için havalandırma kanalı varsa o araba prestijlidir.

Bilmiyorduk öğrendik.
  • bu başlıkta konuşulduğu ve düşünüldüğü anlamda yorumlarsak;

1 mercedes>=BMW
    2 audi( lux vw çakması, soran olursa kullandım da yazıyorum, kesinlikle ilk sıradakilerle aynı sınıf değil)
    3 volvo
    4 vw
    5 opel
    6 ford..........vsvsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypophysis

bu başlıkta konuşulduğu ve düşünüldüğü anlamda yorumlarsak;

1 mercedes>=BMW
    2 audi( lux vw çakması, soran olursa kullandım da yazıyorum, kesinlikle ilk sıradakilerle aynı sınıf değil)
    3 volvo
    4 vw
    5 opel
    6 ford..........vsvsvs

hem daha lüks ama vw çakması bu nedemek sırf 4 tekeri var diye 124e de benziyor önemli olan işlevi dersek
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.