Şimdi Ara

....::::AUDİ TEAM::::....(AUDİ SEVEN HERKESİ BEKLERİZ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
21.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NEBRE

sudan ucuz bu fiyata bu performans
    http://www.araba.com/437645.html

....::::AUDİ TEAM::::....(AUDİ SEVEN HERKESİ BEKLERİZ)

arkadaşım ben şimdi 7500 liraya bu arabayımı alayım yoksa kendime bi çikolatamı alayım

• yaz benide

2004 a3 1.6 triptonik sport paket
  • Selamlar...
    Basligin hepsini olmasada bi kismini okudum..
    2007 MODEL A6 3.0 TDI QUATTRO kullaniciyiz...
    Ekleyebilirsiniz benide lutfen :)

bu arada aracimiz satilik siyah renk ile bas edemedik beyaz Q7 alacagiz insallah yerine

saygilar
  • Siyah rengin ne sorunu vardı ki?
  • Audi siyahi muhtesem kesinlikle..tek laf edemeyiz..ancak bugune kadar hep gri tonlari ve beyaz arac kullandigimizdan sanirim siyah rengin cok cabuk kirlenmesi sebebi ile yikamacidan cikamaz olduk :)
    alismadik kicta don durmaz derler ya o misal :)
  • Q7 Yİ BUGÜN TESTE ÇIKTIM ADANA AUDİ AYKANDA 3.0 TDI BİNDİM ARAÇTAN İNMEK İSTEMEDİM OLAMAZ BÖLE Bİ ARAÇ HEM BİNEK HEM ARAZİLİ Bİ ARAÇ KONFOR OLAĞAN ÜSTÜ SES SİSTEMİNE BİTTİM ARKADA STEPNE YERİNE SUBWOFER KOYMUŞLAR VE İÇERDE MÜKEMMEL ÖTESİ Bİ SES SİSTEMİ VAR ARAÇ SÜRERKEN İNSANA GÜVEN VERİYOR VE YOLA TAMAMEN HAKİM GİDİYOR İÇERİSİ ÇOK GENİŞ 5+2= 7 KİŞİLİK KOLTUKLARA SAHİP VE KOLTUKLARDA ÇOK KALİTELİ DERİ KULANILMIŞ MOTOR ÇOK SESİZ ÇALIŞIYOR PERFORMANS 10 NUMARA YAKITI İSE 100KM/10 LİTRE ORTALAMA BİR DEĞER ARACIN KENDİME GÖRE ÇIKARTIĞIM FİYATI 110 000€ BU AKSESUARLARLA 129 000€ KADAR ÇIKIYOR ARAZİLİ Bİ ARAÇ ALINACAKSA CİPLER ARASINDA KESİNLİKLE BU Q7 OLMALI
  • 126.000 euro bayi fiyat verdi bana ama bizim araci oldurdu resmen takasta..
    ben 112.000 euro ya full+full distronic diye bi ozellikte ekli olarak galerida buldum hemde beyaz :)
  • Benide Yazın
  • Audi Konusunda ki tüm sorularınızı, özellikle fiyatlar ve donanım konusunda bana sorabilirsiniz. İşim tabi ki Audi Danışmanlığı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaXXeS

Audi Konusunda ki tüm sorularınızı, özellikle fiyatlar ve donanım konusunda bana sorabilirsiniz. İşim tabi ki Audi Danışmanlığı...

ben soruyorum o zaman.... a3 tfsi sporback, ambition spor paket için 28000 euro fiyat aldım...bu fiyatı daha aşağı düşürebilirmiyiz... makyaj konusunda bilgin varmı ne zaman makyajlanacak...ve makyaj çok belirgin olucakmı...şimdi alınca araba mundar olmasın ...

bu donanıma ilaveten esp yi ve mp3 çalar ne kadar bir farkla ekletebiliriz...

• valla bende fiyat aldım.

beyaz ambition 18.240eur
    xenon plus 900eur
    radio concert(radio-mp3) 280eur
    esp 540
    3kollu çok fonk direksiyon 210
    kol dayama 130
    arka park mesafe 350
    yokuş destek asistanı 110

toplam 20.760 eur
    ötv %37 7.681eur
    kdv%18 5.119eur
    tescil masraf 422 eur
    top 33.982 eur iskonto yapılacak %?? tabii
  • bana 30130 euro fiyat verildi... iskonto ile beraber 28000 euro ya düştüler...
  • otomatik bekliyodum ama nisan-mayısı bulacakmış.Beklemek istemiyorum aslında.Belki yukarıdaki siparişi onaylarım.Bakim iskonto kaç yapacak onagöre.%5 gibi yapıyolarmış galiba
  • çok süper pahalı değil piyasaya göre iyi bile
  • benide yazın türkiyede bulunan en büyük audi servisindeyim bütün araçları kullanıyoruz vaktimiz olunca
  • beni de yaz 2001 audi a4 1.6
  • Beni de yaz demek için AUDI marka arabamız mı olması gerekiyor? Hayal etsek yetmez mi?

• BEnde teşkilata katılmak ıstıyorum.. 2006 A6 2.0 TDİ düz vites le :D

gerçi 2005 tigra twintop umda var ama audi ayrı

bana audi a6 ye photopshopta jant ve ruzgarlık ekleyebılecek bırısı varmı ? yaptırmadan once gormek ısıtıyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 14 Kasım 2007; 10:02:57 >
  • hayır. illa audi olmasına gerek yok. audiyi sevenler veya hoşlananlar da gelebilir
  • benide Audi Team'in içine alın

İŞTE BU DA BENİM AUDİM
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.