Şimdi Ara

audigy 2 zs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar visatya geçeli 2 hafta kdr oldu ve gayet güsel driverlarımı yüklerlerken sıra ses kartına geldi gayet güsel onuda yükledim ama birtürlü güsel performans alamadım. forumları gezdim deişik driverlar yükledim ama sonuş hep aynı. şöleki müzik veya video izlerken ses de cızırtılar oluyo özellikle başka bi işle uğraşıosam hardiskkten bişiler okuduğu zmn veya internette gezerken yani bilgisayar başka bi işlem yapıosa bu cızırtılar artıyo. sorum şu ki acaba bu direk genel olarak audigy vista problemimi yoksa ben mi yanlış bişi yapıorum ince ayar veya başka bişeysimi var.....?

• audigy 2zs nin vistada xp deki kadar başarılı olmadığını söylüyordu kullananlar nedeni creative vistada audigy 2zs için iyi bir yazılım çıkarmaması
  • onboard ses kartınıda denedim yine aynısını yaptı.... düzgün bi driver çıkana kdr çekicez bunu heralde
  • Arkadaşım o driver hiç çıkmayacak boşuna bekleme. Ben sırf bunun için xp'ye geri döndüm. Creative o kartın vistada çalışmasını istemiyormuş. Bununla ilgili bir konu vardı forumda, " creativeden yılın itirafı" başlıklı, aratırsan bulabilirsin. Daniel Kawakami'nin vista için driverları var. Bir de onu dene istersen. Onu da googleda Daniel Kawakami diye aratırsan bulabilirsin.
  • şimdi okudum o itirafı hakketten yazık yani... neyse ozmn yapcak bişi yok xp ye geri döncez o Daniel Kawakami nin driverlarınada baktım ama bi kaç tane var yeni çıkarmışlar bi kaç tane sanırım. en iyi performansı hangisinden alabilirm acaba kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
  • çok teşekürler. bakalım son sanş bunu denicez yoksa xp ye dönüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 17 Temmuz tarihinde çıkan son sürücüler gayet iyi çalışıyor.

http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=10581
  • xp için güncel bir driver varmı yoksa orjinal driverımı kullanalım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

xp için güncel bir driver varmı yoksa orjinal driverımı kullanalım?

Bir önceki mesajda adresini verdiğim sürücü XP ile de uyumlu.
  • uyumlu ama orjinal cd deki uygulamalar çalışmıyor. Ben bir önceki tarihli sürücüyü kullanıyorum. Sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: incinerator

uyumlu ama orjinal cd deki uygulamalar çalışmıyor. Ben bir önceki tarihli sürücüyü kullanıyorum. Sorun yok.

senin kullandığın driverin linkini verebilirmisin
  • walla ne yalan söliiim ben orjinal creative sitesindende indirdim olmadı incinerator arkadaşımın verdii link tekinide denedim oda olmadı sesdeki o cızırtı hiç gtmedi hatta su daniel k nın driverinda hiç bişi düzgün çalışmadı ya yanlış yüklüorum driverları yada hakketten umutsuz vakayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

quote:

Orjinalden alıntı: incinerator

uyumlu ama orjinal cd deki uygulamalar çalışmıyor. Ben bir önceki tarihli sürücüyü kullanıyorum. Sorun yok.

senin kullandığın driverin linkini verebilirmisin

Kusura bakma, bir kaç gündür ses sistemleri bölümüne girmiyordum, o yüzden mesajını yeni gördüm. Link bu:

http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=9497

Sürücünün 2006 tarihli olmasına bakma zira o tarihten itibaren bu güne kadar başka sürücü çıkarmadı XP için. Bence XP için en stabili bu. Diğerinde Vista desteği falan eklendi, cozuttu.

• quote:

Orjinalden alıntı: plt99

walla ne yalan söliiim ben orjinal creative sitesindende indirdim olmadı incinerator arkadaşımın verdii link tekinide denedim oda olmadı sesdeki o cızırtı hiç gtmedi hatta su daniel k nın driverinda hiç bişi düzgün çalışmadı ya yanlış yüklüorum driverları yada hakketten umutsuz vakayım

Hocam sormayı unuttum Sp1 yüklü mü? Önce onu yükle. Sonra şunu bir dene. Bu Daniel K'nin vista için yaptığı son audigy 2 zs cd'sidir. Daha sonra Creative tehdit falan etti, artık yapmıyor bildiğim kadarıyla. Ama şöyle söyleyeyim ben Vista kullanırken bununla hiçbir sorun yaşamamıştım.

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/121703835/SBAX_PCDVT_LB_2_15_0004EQ.exe

Ayrıca Driver Sweeper diye bir program var. Kurmadan önce bütün creative programlarını kaldır. Daha sonra aygıt yöneticisinden ses kartının sürücüsünü kaldır. Daha sonra driver sweeper programıyla creative sürücülerinin kalan dosyalarını kaldır. Daha sonra bunu kur. Mutlaka çalışması lazım.

Umarım işine yarar. Kolay gelsin.

• öneriler için çok teşşekkür edferim ama olmadı napalım :) xp ye geri döndüm herşey güsel çızırtı yok dert yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plt99 -- 7 Ağustos 2008; 18:46:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.