Şimdi Ara

Audigy 2 ZS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el Audigy 2 ZS almayı düşünüyorum arkadaşlar hatta buldumda birtane ama satan arkadaşa kartının farklı göründüğünü söyledim (kartın bazı soketleri beyaz aynı soketlerin siyah olduğu fotoğraflarda görmüştüm) satan arkadaşta revizyon farkı olduğunu söyledi kendi elindeki beyaz soketli olan kartın yeni versiyon olduğunu siyah olanların ise eski revizyon olduğunu söylüyor, doğrumudur aceba bu konuda bilgisi olna arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• ben bu kartı cok uzun yıllar kullandım anlatmaya gerek yok kalitesını..oncelıkle

1) bu karta ne kadar oduyorsun

2)hangı portlar beyaz anlamadım bu kartta ıkı renk vardır cıkıslar sarı metal,boardda sıyahtır bunu baska rengı yok ustunde....

http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Soundblaster_Audigy2_ZS.jpg
  • Karta 85 civarı bişi vercem alırsam fotoğrafıda şöle bişi

Audigy 2 ZS Hakkında

Audigy 2 ZS Hakkında
  • bence karrta bırsey yok yanı soldakı soketlerden bahsetmıssın..onlarla ılgılı bır sorun yasayacagını dusunmuyorum eger onlıne satın almıyorsan kartı test et calıstıgından emın ol o sekılde satın al onun dısında oenmlı olan audıgy chıpıdır gerısı hıkaye...

85 cıvarı demıssın bana bıraz pahalı geldı bu fıyataynı kartı ıstersen sana 70 75 e bulabılırım,ve referans modelı ıle aynı...
  • uzun zamandır almak istiyordum ve ikinci el bölümünden aldım,performansı güzel ve kartta yok yok istediğim bütün özellikler var,ayrıca 60 ytl ödedim
  • tartışılmaz müzik için 1 e 1.
  • 2 yıldır kullanıyorum...bu fiyata bundan iyisi olmayacağı için...düşünmeden al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Gigaworks G500 THX 5.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an için 2. el piyasası 60-70 YTL civardır. (kutu, orj cd varlığı vs ye göre değişir)
    XP için acemilere sürücüsü oturmuş ideal kart budur.
    Eski versiyonlar benim görüşüme göre daha iyidir.
    vista için sürücüleri neyazık ki iyi değil ve normal şartlarda parayla satılıyor. (kasıtlı olarak iyi değil=xfi satsın diye sanırım).
    85 YTL bu kartın 2. eli için bu günkü piyasa koşullarında fazladır.
    edit: Yani bu paraya değer ama piyasa belirler fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 19 Mart 2008; 21:00:01 >
  • Online alacaktım 75ytl fiyatı kargosu falan bana 85ytl ye gelir diye düşünüyorum, kutusu ve içeriği yok sadece orjinal
    cd den kopyalanmış XP ve Vista sürücüleri olcak, alcam herhalde arkadaşlar bayağdır bekliyorum aslında bir şey
    farketmez deniyorsa para çokta önemli olmaz herhalde benim için.
  • 70 ytl ye orjınal kutusu ıle dıger cdlerı tam paket sana ıstersen gondrebılırım...sadece drıver cd sı yok..onuda bulup kopyalarım ıstersen ama artık ınternetten drıverları cekme olaganı oldugundan sen bılırsın tabıı...

benden alman onemlı deıl ama alırsan ıyı gunlerde kullan gercekten mennun kalırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drummertan

70 ytl ye orjınal kutusu ıle dıger cdlerı tam paket sana ıstersen gondrebılırım...sadece drıver cd sı yok..onuda bulup kopyalarım ıstersen ama artık ınternetten drıverları cekme olaganı oldugundan sen bılırsın tabıı...

benden alman onemlı deıl ama alırsan ıyı gunlerde kullan gercekten mennun kalırsın..

sevgili arkadaşım.bende bu karttan arıyordum.peki bana o dediğin fiyata bulabilirmisin.ama gercekten temiz bişey.yada biraz daha cıkarak extreme music bulabilirmisin.cevabın evetse pmden görüsürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: drummertan

70 ytl ye orjınal kutusu ıle dıger cdlerı tam paket sana ıstersen gondrebılırım...sadece drıver cd sı yok..onuda bulup kopyalarım ıstersen ama artık ınternetten drıverları cekme olaganı oldugundan sen bılırsın tabıı...

Teşekkürler arkadaş ama ben sen bu mesajı yazmadan önce kartı satın aldım şimdi kargoyu bekliyorum heyecanla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakavan28 -- 21 Mart 2008; 11:38:48 >
  • arkadaşlar bende logitech x530 5+1 ses sistemi war bu kartla performans olarak ON BORD ses kartına göre bir artış olur mu? ne dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dograde

arkadaşlar bende logitech x530 5+1 ses sistemi war bu kartla performans olarak ON BORD ses kartına göre bir artış olur mu? ne dersiniz.

sakamı yapıyorsun sahınden inip mercedese bınmek gıbıdır anca boyle anlatıyım kısaca
  • valla dogru yanı gerceken de ole bunu en cokta muzık dınlerken anlayabılırsın ve hıssedeılırsın..sesler kesınlıkle daha hassas ve daha keskın gelıyor..zaten oyle olmasa neden ayrı ses kartı uretsınler ve bunlara cıdden ıı rakamlarla satmaya calıssınlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.