Effects kısmında enable audio effects seçeneğinde seçtiğin özelliğe bak, buna o neden olabilir ancak kesinlikle biçok zs kullanıcısı dahi ben de bahsini ettiğin arka uydu sorunu yaşamıyoruz. Sorun senin ayarlarınla ilgili sanırım.. Ben o kısımda Advanced Eq'dan Acoustic efect'i seçili tutuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
ya yapma wolverine bende audigy 2 zs var ve cmss ye ayarladığımızda arkalardan daha zayıf ses geliyo resmen ve bu bozukluk diil ama herkes bi gariplik var zannedip forumlarda neden böle oluyo nası l düzeltebilirim diye konu açıyo ki bunların bazıları audigy 2 zs sahipleri.. .. ben de stereo surr.. kullan diyorum napiyim..
Wolverine arkadaşım bencede cmss secenekleri seçiliyken arka uydulardan ses biraz daha zayıf geliyor ön uydulara göre.yani önler kadar keskin gelmiyor.ama bu bence bir sorun değil cmss nin 3d ortamını yaşatması için bir ayarlama.zaten söylediğin gibi, cmsslerde arkalardan da önlerdeki gibi net bir ses gelseydi stereo surrounddan ne farkı kalırdı?
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
Effects kısmında enable audio effects seçeneğinde seçtiğin özelliğe bak, buna o neden olabilir ancak kesinlikle biçok zs kullanıcısı dahi ben de bahsini ettiğin arka uydu sorunu yaşamıyoruz. Sorun senin ayarlarınla ilgili sanırım.. Ben o kısımda Advanced Eq'dan Acoustic efect'i seçili tutuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
ya yapma wolverine bende audigy 2 zs var ve cmss ye ayarladığımızda arkalardan daha zayıf ses geliyo resmen ve bu bozukluk diil ama herkes bi gariplik var zannedip forumlarda neden böle oluyo nası l düzeltebilirim diye konu açıyo ki bunların bazıları audigy 2 zs sahipleri.. .. ben de stereo surr.. kullan diyorum napiyim..
bende audio effects kapalı .. yani benim dediğim gibi olması lazım arkadaşın dediği gibi arkalar ile aynı olsaydı stereo surr.. dan farkı kalmazdı..
Ben kulaklıkla kullanıyorum Audigy 2 ZS, sadece CMSS 1 ve 2 var, stereo surround yok. neden acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Silphatos
Ben kulaklıkla kullanıyorum Audigy 2 ZS, sadece CMSS 1 ve 2 var, stereo surround yok. neden acaba?
?? ALLA ALLA
driver larını bul.. cd sini bul yeniden yükle ok?? netten yükle hiç bulamazsın.. son sürümünü
bende streo surround da kullanıyorum ama thx konsoldan ayar yapınca arkalardan da gayet iyi ses alınabiliyo. thx konsol u pek tutmuyolar ama ben oldukça faydalı buldum,ses ambiansını oldukça değiştirdi,daha bi keyifli oldu açıkcası.
yani yerleşimi ve ayarları iyi yaparsanız arka hoparlörlerden de iyi ses alabilirsiniz. benim izlenimim bu şekilde...
headphone secince olmuyor galiba surround. cmss iyi zaten..
benim pcmcia audigy 2 zs ses kartım var fakat donanımlarda zs si gozukmuyor...Bu bi sorun olurmu?
Bir soruda ben sorayım ,daa önce ses kartı olarak 5.1 live kullanıyordum onun yerine audigy2 zs aldım ama ses olarak biraz tuhafıma gitti sanki ses çok derinlerden geliyormuş gibi oluyor birazda ses çok tizli çıkıyor ayarları kurcalıyorum ama bi türlü beğeneceğim bir tona ayarlayamadım , en ideal ayarlar nelerdir acaba?
Creative T7900 7+1 kullanıyorum bu kartla beraber.Oyunlarda Eax desteği varsa Windowstan Eax'i kapıyorum ve oyunun ayarlarıyla oynuyorum.Dvd film ve Dvd Audio kullanırken Cmss2 kullanıyorum,Winamp'te müzik dinlerken Stereo Surround kullanıyorum.Cmss2 ve Stereo Surround 0 derecede olunca çok iyi oluyor.Eax desteklemeyen oyunlarda Stereo Surround kulanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme