|
audio sa 301-302 model diafona 433 mhz alıcı verici bağlamak (2. sayfa)

-
-
-
Merhaba. SA301 modelini aratınca kendi web sayfasında teknik manuel isimli bir pdf var, içindeki şemalara göre renkli kablolardan 24 V ve GND alabilirsiniz. Bende diafon yok, kendim deneyemeyeceğim için buraya şema koymuyorum. Birisini yanlış yönlendirip arızaya sebep olmayalım durduk yere. ESP modülleriyle ilgilendiğinize göre kolayca şemadan çözersiniz. Multimetreyi alın, şemadan bakarak kabloları ölçün. Homekit modülünün aliexpress sayfasında yazan özelliklerine göre 24 V ile sorunsuz beslersiniz. Modülün üstündeki kart ESP8266 galiba. Sinyalleri ESP modülüyle algılama işinde de gerilim seviyesini analog girişler için 1 V, dijital girişler için 3.3 V'a düşürmeye dikkat edin, gerisi deneme yanılmaya kalıyor. Homekit modülünün içindeki yazılım nasıl ayarlanır bilmiyorum. Kolay gelsin.
-
-
Arkadaşlar inşaatı bitmek üzere olan binamıza audio diafon sistemi takılacak, 4 daire var.
Sorum şu; audio adaptör 2 tane alınacak dedi elektrikçi, bir tanesi dairelerdeki diafonlara, diğeri kapı otomatiğne dedi.
Birde video yükseltici her daire için 1 tane, toplam 4 tane dedi.
audio sitesinde ise, video yükseltici 10 daireye kadar bir tane yazıyor.
Adaptör konusunda ise kapı otomatiği için ayrı alınması gerekliliği ile ilgili bir bilgi bulamadım.
Bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş varmıdır?
-
-
-
Merhaba,
Başka bir konuyu araştırırken bu konuya yanlışlıkla geldim :)
Bu bahsettiğiniz işlemi "Home Assistant ve Akıllı Evler[ANA KONU]" da çoğu kişi yapmıştır. Hala bir çözüm arıyorsanız izole mod ve dışarıdan adaptör ile beslemek en pratik yöntem. İlgili mesajı buraya bırakıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154699448
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X