Şimdi Ara

audio sa 301-302 model diafona 433 mhz alıcı verici bağlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
14.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Daire içi diafon katı üzerinden apartman kapısından veya daire kapısından zile basıldığında bir kuru kontak alma şansım var mı?

Amacım zil çaldığında alacağım bir tetikleme ile ESP8266 modüle bir kontak vermek ve akıllı ev sisteminde bunu kullanmak.

Önerisi olan varsa sevinirim.
  • Merhaba

Konuyu hortlattım :)

aynı diafonu kullanıyorum

diafon içinden elektrik nasıl alabilirim?

wifi tetikliyici ile nasıl bir sistem kurabilirim

aşağıda linki olan modül ile çalışırmı ve bağlantısı nasıl olmalı

birde tam tersi bir soru olacak

diyafonda kapı zili apartman kapısı ile ev kapısı için ayrı çalıyor

bunları nasıl bir sistemle ayırt ederim farklı renklerde ışık yakarak vb. sesli uyarı harici

• Merhaba. SA301 modelini aratınca kendi web sayfasında teknik manuel isimli bir pdf var, içindeki şemalara göre renkli kablolardan 24 V ve GND alabilirsiniz. Bende diafon yok, kendim deneyemeyeceğim için buraya şema koymuyorum. Birisini yanlış yönlendirip arızaya sebep olmayalım durduk yere. ESP modülleriyle ilgilendiğinize göre kolayca şemadan çözersiniz. Multimetreyi alın, şemadan bakarak kabloları ölçün. Homekit modülünün aliexpress sayfasında yazan özelliklerine göre 24 V ile sorunsuz beslersiniz. Modülün üstündeki kart ESP8266 galiba. Sinyalleri ESP modülüyle algılama işinde de gerilim seviyesini analog girişler için 1 V, dijital girişler için 3.3 V'a düşürmeye dikkat edin, gerisi deneme yanılmaya kalıyor. Homekit modülünün içindeki yazılım nasıl ayarlanır bilmiyorum. Kolay gelsin.

• 7 ve 8 i birbirine bağlayarak kapı otomatiğini şimdilik ayarladım. Modül gelince bağlantıyı yapacağım.

ev ve apartman zilini birbirinden nasıl ayıracağım onu bulmaya çalışıyorum. manuelde alt kapı zili varsa 10 numaraya bağlayın gibi bir şey yazıyordu

santral deki renkler ile diafon aynı renklere bağlanıyor ama içerdeki devre olayını bilmiyorum

tüm daireler birbirine bağlı olduğu için benim yapacağım ufak bir hata ile tüm apartmanın diafon sistemini çökerte bilirim ondan dolayı temkinli gitmeye çalışıyorum

audio sa 301-302 model diafona 433 mhz alıcı verici bağlamak

• Arkadaşlar inşaatı bitmek üzere olan binamıza audio diafon sistemi takılacak, 4 daire var.

Sorum şu; audio adaptör 2 tane alınacak dedi elektrikçi, bir tanesi dairelerdeki diafonlara, diğeri kapı otomatiğne dedi.

Birde video yükseltici her daire için 1 tane, toplam 4 tane dedi.

audio sitesinde ise, video yükseltici 10 daireye kadar bir tane yazıyor.

Adaptör konusunda ise kapı otomatiği için ayrı alınması gerekliliği ile ilgili bir bilgi bulamadım.

Bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş varmıdır?

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

sonoff sv modülü aldım

usb kablo ile denedim tanıttım inching moduna aldım

diyafona bağlantıyı yaptığımda çalışmadı role

bağlamadan 16v civarı olan akım bağladıktan sonra 4.5v a düşüyor

diafondaki 7ve8 den gelen 16 voltluk akımı bir ampul çalıştırmak için denedim onuda çalıştırmadı

sanrıım akım alınamıyor diyafondan gelen 7ve8 otomat kablolarından

birtek isole devreyi denemedim oda lehim yaparsam geri çevirip kullanamaya bilirim diye

başka ne yapabilirim? diyafonda elektrik alabileceğim bir yer olurmu

• VLife kullanıcısına yanıt

aynı sistemden 2 adet aldım 1 tanesini seksiyonel garaj kapısına kuru kontak olarak yaptım sorunsuz çalışıyor audio görüntülü sisteme ne yaptıysam olmadı bas geç olarak tanıtım yine olmadı diafon sisteminin içini açtım kapı açma düğmesindeki pimlere lehim yaparak dahi denedim ne yaptıysam yemedi test amaçlı dışardan besledim 7-8 numaralı renkler kısa devre ile alt otomati açıyor diyorlar ama olmuyor kısa devre yaptım denedim ne yaptıysam olmadı audio sisteminden anlayan tanıdık bir servise sordum bu sistemi alt katta otomatın olduğu kutuya bağlaman lazım diyor daire içinden olmaz sistemi yakarsın diyor ben şimdilik pes etttim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.