Şimdi Ara

audiodg.exe aralıklarla sesi etkiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Monster T7 V3.2 laptop kullanıcısıyım. Windows 10 yüklü, laptopu aldığım günden beri aynı sorunla karşılaşıyorum, hala çözemedim. Sorunum şu: bilgisayar kullanımımda müzik dinlerken yadan film izlerken ses belli aralıklarla robotikleşip donuyor. Takılma da diyebiliriz. Budurum kullanım esnasında çok can sıkıcı bi durum alıyo.İnternette araştırdım söylenilenleri yaptım ama hala sonuca ulaşamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim Ayrıca Görev yöneticisi-->Ayrıntılar sekmesinden audiodg.exeye sağ tık yapıp döküm dosyası oluştur dediğimde daha uzun bi takılma durumu söz konusu sadece audiodg.exede bu durum var

• Realtekleri kaldırıp tekrar kurun
    En kötü bir format işinizi çözer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Coastr kullanıcısına yanıt
    Birçok kez kaldıp tekrar kurdum, realtek'in kendi sitesinden en güncel versiyonu indirip kurudum ama hala düzelmedi. Format konusununda denedim sonuç aynı
  • SayK0-92 kullanıcısına yanıt
    Ozaman buda bize donanımsal bir sorun olduğunu gösteriyor

Garantisi devam ediyorsa mutlaka götürün baktırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coastr -- 1 Nisan 2018; 23:52:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Coastr kullanıcısına yanıt
    Şu an garantisi yok laptobun garantisi devam ettiği zamanlarda götürdüm servise durumu anlattım macunları yenileyip geri verdiler sorun yok diyerekten yapacak bişey yok çözümü yok galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses efektiyle ilgili program
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.