Arkadaşlar merhaba.Yalın bir PC desktop kullanıcısıyım.Amacım sadece müzik dinlemek.Elektronik müzik ve rap ön planda.Almayı düşündüğüm ses kartı audiotrak prodigy hd2 Bu iki monitör arasında kaldım.Deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Pc duvara yapışık durumda arasını açmamın imkanı yok.A5 in bass portu arkada kalıyor sıkıntı yaratır mı?R5 in ön kısmında görüyorum sanırım bir problem teşkil etmez. Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımls
Dinlediğiniz müzik türlerine baktığımızda galiba alt frekans yani bass seslerin baskın olması sizin işinize gelecek o yüzden Kesinlikle Krk rokit 5'i tavsiye ederim..Zaten a5 biraz daha müzikal ve orta tonların hakim olduğu bir ürün...Rokit yüksek bpm'li müziklerle uğraşan kişiler ve stüdyolar için gayet iyi bir monitör hoparlör markasıdır..2.1 versiyonları da vardır...Bütçe yetiyorsa Rokit 8 müthiştir..
saygılar, atalayalper
Yer sıkıntısı olduğu için ve R8 büyük olduğundan R5 benim için daha uygun olacak sanırım.Ses kartı için hehangi bir öneri ya da yorumunuz var mı? Saygılarımla
Pci dusunuyorsaniz "juli esi" on numara. Bi arastirin isterseniz
Arkadaşlar Rokit 5 3g haporlölüne sahibim. Ara birim olarak ne kullanıcam. Orta seviye bir laptopum var. Ses kartı kötü. Ses kartı tavsiyesi yapabilirmiyiz. Ne tür bi cihazlar kullanıcam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme