Şimdi Ara

AUER Klima Soğutmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klima daha bu sabaha kadar buz gibi soğtuyordu odayı 1 saat öönce çalıştırdım 15 dk falan çalıştı içeri soğumadı sonra dikkat ettim ki üflediği hava soğuk değil neyse klimayı kapattım filtreler tozlanmış onları temizledim tekrar taktım ama hiç bir değişiklik olmadı.Klimanın soğutma modunda olduğuna eminim bu ani arızanın sebebi ne olabilir?

• Klimanız yeni ise hemen servise başvurunuz.

Klimanın filtrelerini her hafta iki dakika temizleyiniz.
  • AUER sıkıntılı bir markadır. Arkasında Sanko Holding olması sebebiyle 3 sene önce bu markayı almıştım. Şuanda klima iç üniteden odaya pıtır pıtır su damlatıyor. Özel servisten gelen arkadaşlar iç ünitenin kasasının çatladığını ve parçanın da bulunmadığını, bulunsa bile 300 TL civarında olduğunu söylediler. Umarım sizde aynı sorunla karşılaşmazsınız...

Sizin sorunuza gelince, büyük ihtimal klima gazınız bitmiştir. Benimde ne hikmetse 2 sene içinde klima gazım tükenmişti.
  • Gree üretimi olduğu için ve airfel-daikin servisleri ilgilendiği için AUER AG22-0919 22000 BTU 1415 TL 6 taksit aldım bakalım, izlenimlerimi aktaracağım
  • evet auer klima izlenimlerim şöyle: DAIKIN servisi montaj yaptı oldukca başarılı bir klima, 45 m2 salonu bi anda buz gibi yapıyor. Oldukça memnunum bilginize
  • cilic C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle klimayı 18 dereceye soğutma konumuna alın ve çalıştırın. 3 dk sonra dış üniteye bakın eğer çalışıyorsa gazı kontrol edilmeli kaçak olabilir. Eğer dış ünite çalılmıyorsa sıcaklık sensörleri yada kart arızası olabilir. Elektrik bağlantıları filan kontrol edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

Gree üretimi olduğu için ve airfel-daikin servisleri ilgilendiği için AUER AG22-0919 22000 BTU 1415 TL 6 taksit aldım bakalım, izlenimlerimi aktaracağım

Hocam merhaba. Klimayı kullanalı bi hayli olmuş. bende 18000 lik almayı planlıyorum. Hala memnun musun klimadan ısıtma ve soğutması nasıldır? Antalya'da kullanacağım değerli yorumlarına şimdiden teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet dostum memnunum hicbir sıkıntı cikarmadi, 40 m2 salonu aninda etkiliyor 22bin btu fazla guclu 18binlik alsaydimda olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.